לחברי הפורום, אני מצטער ש...

חן, אל תשים לב למפגרים האלה !!!../images/Emo67.gif

מי שלא רוצה שלא יקרא ומי שיש לו שטויות בראש שיסתום ת´פה. כנראה שהם באמת
שתולים, כבר נמאס לי לראות את הזבל שלהם בפורום. דרך אגב, NICE RESUME

לא חן אלא אתה פוגע בכל מה ומי שזז!../images/Emo18.gif

Ran, אינך מפסיק לפגוע בכל מה ומי שזז. בפועל הנך פוגע רק בעצמך. אמנם המלצתי קודם לכן להגיב בקצרה להודעות כמו שלך, ואולם, לאחר שנוכחתי לראות באיזו צורה בוטה לחלוטין אתה פוגע כאן בשמם הטוב של ציבור נפגעים רחב, הפעם זה אני זה הרואה עצמו מחוייב להשיב בהודעה ארוכה ומפורטת. קראתי את ההודעות שלך; אף שמתי לב, שאת חלקן מחק GINAT מנהל הפורום, מכיוון שהיוו הגזמה של הסגנון המוגזם שלך בלאו הכי. אתה קראת את כללי ההתנהגות בפורום? יש לך נימוס אלמנטרי? קראתי את ההודעה בה הנך "מייעץ" לאנשים מה לעשות. אתה אומר ומתאר את המצב המשפטי בצורה הפוכה לחלוטין. הדבר היחיד שאמרת שם, לתבוע את אנשי השיווק עצמם, הנו ברור מאליו, ומתגובתו של חן הבנתי שהוא כבר בדק את הכיוון בלי "עזרתך". "הרמת מסך" בתביעה קטנה? איזה מן "ליצן", אם לצטט אותך, יחשוב שדבר כזה אפשרי? תופעת הרמת המסך הנה תופעה נדירה להחריד בעולם המשפט. מוזר, אתה באמת יודע יותר מידי על הנושא, ואומר בדיוק ההפך. שתול או לא שתול, אתה בהחלט עושה רושם של שתול, והסגנון הבוטה שלך לא מיטיב עמך. ה"קללה" היחידה שחן משתמש בה זו אותה מילה שנכנסה כאן לסלנג של הפורום, "מפוחלץ". אתה, לעומת זאת, מדבר על חולי נפש, אישפוז, ליצנים, ועוד מיני גידופים שלא אחזור עליהם כאן. התרשמתי, שהסיבה היחידה שאותו פוסט לא נמחק זה מכיוון שחן ביקש במפורש ממנהל הפורום שלא למחוק את ההודעה, על מנת שיראו את תגובתו, ועל מנת שיוכל לקבל לידיו בעתיד אי אילו פרטים טכניים הקשורים באינטרנט שהוא ביקש לקבל. למרות שחן מתקרב לא פעם לגבול הטעם הטוב עם השתלחויותיו, הוא עושה זאת לטעמי בצדק; ראוי להיות בוטה כלפי אנשים המבצעים פשעי הונאה ל"מחייתם". אתה בוטה באופן יוצא מן הכלל; כלפי חן, כלפי הנפגעים, כלפי כולם. אתה טוען שהנפגעים רפי שכל? אין לי אלא לומר כאן, תתבייש! תמיד קיים הסיכוי שכל אדם יפול קורבן להונאה; אין זה עושה אותו לרפה שכל! הפוגעים שרימו צריכים להתבייש, לא הנפגעים. איך אתה מעיז בכלל להעלות על הדעת פגיעה כזו בוטה בציבור כל כך גדול של נפגעים? אתה מצדיק את מעשי הרמאים? האם באמת ייתכן שאתה אחד מהם? חן מעלה חשדות על היותך "שתול", ובאמת מוזר שהודעתך נרשמה בפורום בדיוק באותו זמן בו נשלח הוירוס. אם להקיש מן המשפט הפלילי, יש כאן מעין הוכחה נסיבתית נחרצת: גם בוטה, גם פוגע בכולם, גם נותן עצות הפוכות, ולאחר כל אלה - גם רושם הודעה בפורום בדיוק באותו רגע בו נשלח הוירוס. אם לא היית כל כך בוטה ופוגעני, המצב היה אחרת; אולם במצב הנוכחי, אתה מביעה פליאה על כך שכולם חושדים בך? אתה אשם, לא אף אחד אחר. לצערי, ומבלי לפגוע בך אישית, התרשמתי כי הודעותיך ממש לא עזרו כאן לאף אחד בפורום, רק גרמו להתפרצויות של הודעות. מכיוון שתביעה יצוגית צרכנית הנה דבר נדיר, שאני עוקב אחרי נושא חתן & כלה כפי שחן מציג אותו בפורום. ידוע לי כי חן עוזר גם לאנשים אשר מגישים תביעות קטנות, כמו כן אוסף קבוצה לתביעה ייצוגית צרכנית, במידה וזו תאושר. חן מעולם לא הבטיח ניסים ונפלאות; אם היית קורא הודעותיו כראוי היית רואה כי הוא הבטיח מאבק הגון, ועל פי דבריו כבר עזר לאנשים לבטל הרבה מאוד תשלומים, פעילות במורכת כשלעצמה. דעתי האישית, אכן בעייתי מאוד להגיש תביעה קטנה נגד חברה שהתנדפה. מעטים מאוד הם האנשים היכולים להרים נטל מעין זה. כולי תקווה כי תוגש תביעה ייצוגית מנוסחת היטב אשר גם תהיה מופנית נגד הגורמים אליהם "זרם" הכסף; ודבר כזה דורש מחקר רב. לא ידוע לי על אף חבר פורום מאותגר אינטלקטואלית. כן ידוע לי על מישהו שהוא אפילו לא חבר פורום, ובכל זאת יורה כאן לכל עבר ומגדף: אתה. אתה לא עוזב אותנו לבד; אתה עוזב אותנו לנפשינו. אם אין לך מה לומר ולהוסיף, או לכל הפחות ביקורת בונה, אל נא תשחית לריק את דפי הפורום. בברכה, עו"ד צפניה

אדיב חן

New member
לחברי הפורום, אני מצטער ש...../images/Emo77.gif

...אתם צריכים לראות כל כך הרבה שרשראות זבל. אני בסך הכל תולה עדכונים מידי פעם. מי שאומר דברים שיכולים לפגוע בי, בנפגעות ובנפגעים, אני רואה עצמי חייב לתקן אותו ולתקן את הפוסט שלו. תודה למי שמגיב לטובתי. כל הקטע עם הוירוס אמת לאמיתה. אתם תעודכנו בהליכים נגד האחראים. אינכם חייבים לקרוא את כל הזבל, אולם אם יש לכם כמה דקות פנויות, אני בטוח שתמצאו משהו בפוסט שיגרום לכם לחייך
. לחייך זה בריא. Cheers, חן

היי, חן../images/Emo104.gif

אני עוקב אחר המתרחש בפורום, וקורא מידי פעם את המודעות שלך. אל תשים לב לכלומניקים שמנסים לחבל בעבודתך; סביר להניח כי אלה, כמו שהנך חושד, משתייכים למחנה החתנים והכלות. הגב להם בתקיפות ובקצרה; אל תיתן להם לגרור אותך ואת הפורום למה שנקרא בשפת הפורומים באינטרנט "GROUP DISRUPTION" - שרשראות זבל מלאות גידופים. למרות שאתה דווקא בוחר להגיב באופן מפורט, אני חייב להודות שיש טעם בתגובותיך, ואכן לא פעם עלה חיוך על פני בקריאת המודעה ("שכחת לציין "רקדן מקצועי..."
). שים לך למטרה לנסות ולהגיב יותר בקצרה; חבל לבזבז זמן מקלדת על כלומניקים! תמשיך במאבקך נגד ה"מפוחלצים", יישר כוח. בברכת חברים, עו"ד צפניה

למעלה