לחברי המש"צים

kedeman

New member
לחברי המש"צים

קודם כל אני חייב כמו כולם לפתוח בהתנצלות על זה שאני פותח הודעה חדשה חלאס - הבלאגן פה מבלבל לחלוטין לכל שרשור יש 50 נושאים ואני כבר לא מוצא הודעות שאני כתבתי בכל אופן אני ממש לא מבין מה רע לכם בלבחור לעצמכם את הקבוצות אתם רוצים להכיר אנשים חדשים? תרשמו לקבוצה שאתם לא מכירים בה אף אחד אתם רוצים להיות קבוצה של חברים? תלכו ותרשמו ביחד למה לעשות מזה כזה סיפור?? אם השכבות שהיו לפנינו עשו את זה בעצמם אז למה אנחנו לא יכולים??

hadasbaril

New member
ככה זה היה אצלנו,אם אני לא הוזה,

אחרי שדהרי דיבר ודיבר...הוא הציע שאנחנו נבחר משיהוא מאיתנו הציעה שוועדה תבחר והיתה הצבעה.אם אני לא טועה. בכול מקרה אנחנו חילקנו את עצמנו לפי קטריונים שונים ככה שבקבוצה שלי חצי הכרתי באופן שטחי (זה ראובן וכל מה שאני יודעת עליו זה שהוא מהגולן)וחצי חדשים לגמרי (זאת לינור ונפגשנו בבוקר על הדשא כשחיפשתי מי נרשם לתשע).אני ממש מרוצה מהקבוצה שהיתה לי ואנחנו עדיין בקשר. אם דותן חיים מדריך אותו תקחו ממנו את הטלפון ותבריחו אלי.

נ ו ם

New member
דרך אגב - ראובון הסתפר.

עכשיו הוא סוף סוף נראה כמו בנאדם ולא כמו איזה גולנצ'יק
(הוא ועופר שהסתפר גם היו מום מה במסיבת סיום שלי ושם חזיתי בפלא).

kedeman

New member
ברוכה השבה!!!

אני שמח לראות אותך שוב :) (אני יודע שזה בטוח נשמע פלצני בטירוף אבל זה בכנות!!! באמת!!!)

נ ו ם

New member
../images/Emo24.gif דברי איתי חן!

ואם את יוצאת לבעקבות תגידי לי ואני אנסה לבוא לבקר.

נ ו ם

New member
אז נבקר גם אותך. סתם ברנס עוד לא ענ

ענה לי אם הוא רוצה לבוא אלי. הוא מאד מסתורי חח... נחפש אותך.

just stav

New member
נראה כמו בנאדם??

היה לו שיער כל כך יפה! אני עדיין לא מאמינה שהוא הסתפר...

קשתונה

New member
כל המחזור שלהם....

הם למדו בבי"ס הדמוקרטי והיה להם מחזור מרובה בבנים ולכולם היה שיער ארוך..לכבוד הסיום כולם כולם כולם עשו קרחת

אני זוכרת שהם תכננו את זה ואני לא

הרשתי להם לעשות את זה.... אבל.... מאז זרמו הרבה מים בירדן!

למעלה