לחברי המכינה

ורד ר

New member
לחברי המכינה

היום ביקרתי עם אמא שלי בדירה.. ממש חמודה, מגניבה כזאת..מאוד "שנת שרותניקית" צריך לארגן את החדרים ולדעתי כדאי שישנו 3 בחדרים הגדולים. מבחינת האיזור- ממש שקט, קצת יותר מידי. ממה ששאלתי את הגברת שגרה ושם, ואת השומר אין שם בעיות אבל גם אין שם אנשים. אני אישית די אפחד ללכת שם בלילה. אבל לא יותר מירושלים.. ההבדל היחיד הוא ששם יש הרגשה של חוסר אונים בגלל שאני לא מתמצאת ומכירה את האנשים שגרים שם. לעומת פה. אני ואמא שלי המשכנו לרדת ברחוב לכיוון ההפוך מהרחוב הראשי ושם היה ממש מפחיד. אבל מה שגרם לי להרגיש יותר בטוחה הוא שיש שם בית ספר- תנחשו איזה? מכל בתי הספר- הוא דמוקרטי.. כן כן.. די מצחיק. קיצור, השומר אמר שהוא שם כל לילה מ- 8 בלילה עד 7 בבוקר.. זה ממש טוב. די מציק לי שאין עוד אופציות. אני מרגישה שאני לא ממש בוחרת, אלא יותר שוללת. ואני מרגישה שאני קצת משכנעת את עצמי שזה בסדר בגלל העובדה שאין אופציות אחרות. לא נורא, אני אשן על זה קצת. רק רציתי לעדכן את הדעה שלי- בעיקר בשביל אורי. לילה טוב! אוהבת מאוד וכבר מתגעגעת.. ורד

ורד ר

New member
שרון

ממש הייתי שמחה אם את תסתכלי על הדירה לפני שחותמים.. חשובה לי הדעה שלך.. במיוחד אם הדאגה שלך לביטחון.. זה חשוב לי..

royelmo

New member
תסתכלו גם על הצד החיובי...

תוכלו לקלוט גלגלצ ב - 100% איכות...

Yoavsb

New member
אני מסכים

האזור באמת שקט, והעובדה שגל"צ נמצא קרוב גם עושה את האזור בטוח יותר (יש שם תמיד חיילים חמושים). לא נראה לי שאזורים אחרים ביפו או בדרום ת"א הם יותר בטוחים, אבל אני כן חושב שיש שם סכנה מסוימת, כבכל שכונה רעה בישראל. גם אני לא אוהב את זה שאין עוד אופציות, אבל באזור יפו אין הרבה בתים גדולים. הדירה עמה נראית לי ממש טובה (חסר רק מזגן), והריהוט לא משהו, אבל נסתדר...

למעלה