לחברי אתר BEARWWW

Hoova2x

New member
לחברי אתר BEARWWW

ובעצם, לכל מי שחבר באתר היכרויות בינלאומי: לפני כ-3 שבועות פנה אלי בחור מלונדון ואח"כ אמר שהוא פלסטיני שנולד מחוץ לישראל. היינו בקשר וירטואלי די אינטנסיבי במשך כ-3 שבועות, שבמהלכם הוא התאהב בי חזק. כל הזמן הפציר בי לבוא למצרים (כי הוא נולד שם ומבקר שם כרגע) שנוכל להיפגש, להתבטל על החוף, לעשות אהבה... היום בבוקר - אחרי 3 שבועות של "קשר וירטואלי" איתו - אני מקבל ממנו הודעה שלא משתמעת לשתי פנים: "לכו תזדיינו, ציונים... אני רוצה לחזור ליפו, לבית של המשפחה שלי... אללה ישלם לכם באמצעות חמאס וחיזבאללה..." ועוד כאלה, בנוסח דומה. הייתי בהלם מוחלט. הבן אדם השקיע בי 3 שבועות שבהן אמר לי שהוא מאוהב בי עד התחת, ופתאום זה? אז רק רציתי להזהיר - לאחרונה, הרבה ערבים פונים לישראלים באתרי היכרויות, ובייחוד באתר BEARWWW. דעו תמיד להיזהר! אומנם לא כולם זבל, אבל אף פעם אי אפשר לדעת. תשמרו על התחת שלכם. אנשים עושים הצגות ומשחקים באש. אני כמעט חשבתי לנסוע ללונדון לפגוש אותו בהזדמנות הקרובה...

ז י ק ו

New member
העלת נקודה חשובה מאד

ראשית חשבתי שאתה טיפוס של מעשים ולא דיבורים
וגיליתי שאפשר לסובב אותך על אצבע קטנה תוך שלושה שבועות של חיזורים וירטואלים... אלי פנה מישהו ממרוקו שהיה מת לפגוש אותי אבל מה לעשות שאני לא אוהב שחומים וגם לא מתכנן טיול למרוקו בעשור הקרוב.. אחרי כמה שבועות של דחיה מצידי הוא התחיל לקלל ולומר מילות גזעניות בטירוף על זה שלא רציתי לפתוח איתו מצלמה בשביל סייבר אירוטי.. לך תבין אנשים..
בכל מקרה אני בטוח שכל אחד מאיתנו שמנוי באתר הזה נתקל במישהו שקילל ודיבר שטויות על העם היהודי צריך לקחת הכל בפרופורציות בחיים כי גם בארץ דבר כזה יכול לקרות - וכמובן להיזהר. אגב, מה היה הניק שלו ? שנמנע מהתאהבות שכזאת..

what212

New member
אלי פנה בכלל מישהו מעירק

כן, כי רק לשם אני רוצה לטוס עכשיו... ולמען האמת גם אני לא נמשך בדר"כ לשחומים. בכל אופן, אצלי זה לא נגמר בקללות, הסברתי לו שאני לא מתכוון להגיע לעירק בשום אופן ובזה זה נגמר. הקע המצחיק היה כשהוא ניסה לשכנע אותי שהוא גר באזור הבטוח של עירק, אם יכולים לחטוף אדם במדינה שהיא לא איסלמית למה הוא חשב בכלל שאני ארגיש מספיק בטוח לבוא למדינה שהי טיפה אנטי יהודית... אבל רק טיפה

stefan10

New member
אויש..

שאני תקועה תמיד עם פולנים שבקושי יודעים לשבור את הקרח. מה יש לא מגיע לי איזה שחומצ'יק שיחמם אותי עד שאני אצעק "זאדק" תראה עם איזה חור (סליחה - "חוב") השארת אותי.

Eli OlympuS

New member
אני קיבלתי פניות מירדן ומטוניס

ובינתיים אני בקשר עם הטוניסאי :) חמוד דווקא..

Hoova2x

New member
הוא מחק את הפרופיל בשלב כלשהו

אמר שהוא לא צריך אף אחד חוץ ממני....... אחחח כמה תמים אפשר להיות

what212

New member
להגנתו של הובה...

גם לי הוא אמר שהוא אוהב אותו. והוא אמר לי כמה שהוא חמוד, ומתוק...כל מיני דברים כאלה

blue43

New member
נסיעות אחר אהבות וירטואליות

קראתי את ההודעה של אותו בחור שהוזמן למצרים. אנשים יקרים- אל תתנו לזין להוביל אתכם במקום השכל. אני מכיר אישית פלסתינאי ממזרח ירושלים, שנסע למצרים כדי להפגש עם מתכתב גיי מהאינטרנט ומצא את עצמו כלוא בכלא המצרי, ללא שום יכולת לתקשר עם העולם החיצון, במשך 45 יום. הפעילות לשחרורו נעשתה בסתר כדי לא לחשוף אותו ולהביך את משפחתו (הוא אגב רופא שיניים במקצועו). אז תתארו לעצמכם שהיה מדובר ביהודי- לא רוצה אפילו לחשוב ולפתח סצינות אפשריות. שכל בראש לפני כל מעשה- גם אם התאהבתם מעל לראש והביצים (סליחה) לוחצות.

ssetapuz

New member
גם אני!

פנה אלי מישהו מביירות... אבל בינתיים הוא עוד לא התחיל לקלל אותי ולשלוח לי איומים לחיי
בלי עין הרע, ניתן לו עוד שבוע... אלי הוא צריך קצת זמן עד שהוא יזכר שבגלל זה הוא פנה אלי... חחח
)

למעלה