לחברים שלום

rak dan

New member
אתך לכל הדרך, אחלה מקורית !

לא נשכח ולא נסלח לכם, את הנכים ואת אלי אוחיון ! ! ! ! באת בדיוק בזמן, אחת שמוכנה גם לתרום ולפעול ולא רק לברבר. מקוה שהבנתי אותך נכון, ושאת לא מתכוונת שאחרים יעשו את העבודה. אני אתך לאורך כל הדרך, אך כעת תקופת החופשות והבלגנים בואי ונתאחד ביחד אחרי החגים, רק שנהיה בריאים. מקוה שאוכל לתרום מניסיוני בהתמודדות עם ה- "מערכת" בשיטותיה שלה. אין ספק שהפסטיבל על כל מרכיביו חייב לעבור טלטלה , לא יתכן שמה שהיה הוא שיהיה.

זירעון

New member
איתן שמידט, מעלה את הריטינג בפורום

לאיתן שמידט היקר שלום התגעגעתי... מעטים מחברי הפורום יודעים, שכאשר אתה כותב כאן, לא רק המוזות נעות.. אמות הספים רוטטות... קשת צבעונית מופיעה בשמיים. אלא אתה גם מעלה את הרטינג של פורום-רוקדים בתפוז. מצורף סקר של השנה האחרונה. מאברוק!!! ברוך בואך, או יותר נכון ברוך שובך!!! זירעון מתרגש, מתמוגג ודשן מעונג. נ.ב. תמיד חשתי שאני חייב לך אחד. now, we are even

זירעון שלום לך

תודה לך על המחמאות ןאני תקוה כי תמשיך להנות גם בעתיד. אשמח לדעת מהיכן שלפת את המידע והנתונים שבתיאור הגרפי המצורף לכתבתך.

איתן, מה השאלה ?

כל מידע מתחיל מ"זירעון" הנשתל... במקום הנכון. ניטע, מתפתח גדל וצומח... ונתקע לך בגרון (סתתתאם....רק בשביל החמשיר) שבוע טוב.

ZEEVS1970

New member
איתן,אתה צודק חלקית

כל מה שכתבת לגבי התנאים הפיזיים הקשים במתנ"ס נכון באלף אחוז וכבר עסקנו בנקודה כואבת זו לא פעם בפורום ואני גם טענתי שהגיע הזמן להעביר את הרקדות המתנ"ס להיכל הספורט ולבנות אולם נוסף למופעים המשולבים. אך לגבי רפרטואר הריקודים אני מסכים עם ירון ולא איתך. אני אומנם הגעתי להרקדת הנוסטלגיה במתנ"ס באותו לילה רק לקראת 3 אחרי שהסתיימה תחרות גמר הג'ז באצטדיון וכשהגעתי ירון הרקיד רפרטואר נוסטלגי מוכר שנרקד בכל הרקדות הנוסטלגיה ולא שמעתי שם שום ריקוד חדש שחובר אחרי 1990 או ריקוד נדיר במיוחד כך שלא ברור לי על מה תלין. כמו שאני מכיר את ירון הוא האחרון שיתחיל לשים הרבה ריקודים חדשים ונדירים ויבריח את הרוקדים וכמי שדווקא חובב את אותם ריקודים נדירים ומיוחדים לא פעם יש לי ביקורת על כך אך אני מקבל זאת שאני במיעוט ומשתדל לא לקטר. אולי אתה מתבלבל עם יאיר בינו שהחליף את ירון החל מהשעה 4. יאיר אכן נתן רפרטואר מאוד ייחודי עם ריקודים נדירים יפיפיים שלא נרקדים לרוב בהרקדות אך הוא עשה זאת כשההרקדה כבר הייתה לקראת סיום רק בשעה שעתיים האחרונות ובעיני זה בהחלט לגיטימי. בשעה זו כבר היו מעט רוקדים באולם והייתה קבוצה יפה של כ30-40 רוקדים שהכירה את הריקודים הנדירים וגם האחרים העתיקו. האוירה הייתה יוצאת מן הכלל ואני יכול להגיד לך שבשעתיים אלה נהניתי יותר מאשר בכל הרקדות הנוסטלגיה של שלושת הימים בפסטיבל גם יחד. זה הייה סיום יותר מראוי לפסטיבל ויישר כוח ליאיר על בחירת הריקודים. לסיכום איתן,אומנם הפסטיבל הוא המוני אך גם לרוקדים כמוני ושכמותי עם טעם קצת יותר חריג מותר להנות בו(לפחות קצת). מתוך 3 ימים של הרקדות נוסטלגיה הוקדשו יותר מיומיים וחצי לריקודים נוסטלגיים ישנים סטנדרטיים ושעה שעתיים בלבד לריקודים נדירים וחריגים. לי זה לא נשמע מוגזם!!!

לבוזית המקורית

את אפילו לא יודעת עד כמה את צודקת, אז הרשי לשאול מה עשית בעניין?

למעלה