לחברים שלום

לחברים שלום

אני מקווה שכולם קיבלו את עיתון העמותה ובו הוראת תשלום על סך 180 ש"ח דמי חבר שנתיים. מי שרוצה לתרום יותר יבורך. קיימת אפשרות לשלם את זה בבנק הדואר ולהביא למפגש העתק קבלה. יש גם שירות של בנק הדואר שאפשר לשלם את זה בתשלום במכתב כלומר לוקחים מעטפה מיוחדת מהדואר כותבים שק לפקודת העמותה.כותבים את הכתובת שלכם ושמים בתיבה ומשלשלים את התיבה בתיבת הדואר.תוך 3-4 ימים מגיעה הקבלה ישר לכתובת שרשמתם על דבי הטופס. התשלום בבנק הדואר יחסוך את כל ההתעסקות עם השקים בעמותה. מי שרוצה כמובן יכול להביא שק לעמותה. כמובן שכולם יקבלו קבלה רשמית מאת העמותה. שיהיה לכולם שבוע טוב מצפה לראות את כולכם ביום שישי הקרוב!!!! משה

yakovs

New member
משה

המסירות שלך לעמותה מעוררת הערכה. אבל אולי תפסיק להיות כזה רציני ורשמי כל הזמן? שמע נא, להיות חבר בעמותה הכי הכי בעולם זו גם זכות וגם כיף. לדעתי צריך להעלות את דמי החבר, ולהתנות את החברות במנת המשכל וכדומה, וזאת על מנת להעשיר את העמותה בבני אדם איכותיים. כמוני, למשל. אין ספק שרוח העליצות שורה עלי בבוקר מקסים זה. יעקב.

mazy

New member
משה, לגבי התשלום לעמותה...

אם הבנתי נכון, התשלום לעמותה הוא עבור שנה קלנדרית...תקן אותי אם אני טועה.. שובר התשלום נשלח באופן גורף לכולם? גם לאלה שכבר שלמו???

תשלום לעמותה

חברה אני חושב שצריך לישר קו.בינואר ישלמו עבור כל שנת 2005. אין אפשרות שכל חודש יבדקו מי שילם מה?! פעם בשנה יודעים שבינואר משלמים לכל השנה. אלה ששילמו המהלך השנה יתיישרו פעם אחת.כלומר יחלקו באופן פרופורציונלי לםי החודש בו שילם את כספו. הרי אין לנו סוללת גובים או מנהלי חשבונות בעמותה. משה

משה הנכבד....

אתה עושה מלאכת קודש לעמותה ועל כך תבורך אבל... ישנם חברים (וכמה מהם ) ששילמו לעמותה במפגש בחודש נובמבר כך שחברותם בעמותה שולמה מנובמבר 2004 עד נובמבר 2005. אם היית מסביר את מה שכתבת היום שדמי החברות ישולמו מינואר אז החברים ששילמו בחודשים אוקטובר ,נובמבר או דצמבר ישלמו רק את החלק היחסי לסוף שנת 2004 ובינואר 2005 ישלמו את מלוא הסכום .וכן אני בעד זה שמי שמעוניין לתרום יותר זו זכותו . תקן אותי אם אני טועה.

רגע משה, לא הבנתי ..

מי ששילם חברות לעמותה לפני חודש/חודשיים צריך עכשין לשלם את מלא הסכום שוב ???

mazy

New member
נכון...../images/Emo26.gif

אם חשבו בעמותה שרוצים לערוך שינוי ולהתחיל לגבות דמי חברות מינואר עד ינואר, אז למה לא טרחו לעדכן את החברים????? הרי לא הגיוני שמי ששילם לפני חודשיים, שלושה או יותר, ישלם עתה שוב, כי בעמותה החליטו שיותר נוח לגבות כך. את עניין התרומה צריכים להשאיר לשיקול דעתו של כל חבר.

ש ל י ק

New member
הצעה לדמי חבר

אולי לאנשים כמוני ששילמו למשל באוגוסט אפשר יהיה לקזז מה-180 ש"ח את החלק היחסי לשנת 2004 ובסכום שנשאר לעדכן ל180 ש"ח לשנת 2005. זו כמובן הצעה בלבד.

חברה

צריכים ליישר קו. המגמה להתיישר . אם לא נוכל להתיישר לסוף 2004 אז נתיישר עם כולם באופן יחסי לשנת 2005. גם ציינתי את זה. כיום קשה לעקוב אחרי התשלומים של כולם בכל חודש לכן עדיף שנבסס את זה עלח בסיס שנתי. מי שהצטרף לדוגמה באמצע השנה ישלם באופן פרורפםוציונלי עד סוף הנה. לדוגמה אם אילנה של ישי שילמה ב10/04 אז כמובן שאנו נחייב עכשו לחודשיים עבור שנת 2005 וכו', חברה צריכים לעשות סדר ולהקל על כולנו. לא אני נתתי הנחיה לשלוח הקבלות באופן גורף לחברים.בטוח שאני אגיע לעמק השווה עם כולם. אני מציע שיביאו את הקבלות ואז נסגור עם כולם את הדברים. משה

הלנה

New member
משה, עכשיו זה ברור והגיוני ../images/Emo45.gif

מצד שני, אני מניחה שלא כולם שמרו חשבוניות. צריך לבדוק בפנקס הקבלות של העמותה..

אמא אחרי שהכל ברור אני יוצא לפנסיה!

מבקש להעביר החלטה בישיבת ההנהלה הקרבה ובאה!!!!!

למעלה