לחברים בסטרימלוד

F a d i

New member
לחברים בסטרימלוד

ראיתם במקרה דיסק בשם SMYRNE?! חיפשתי,חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו ראה במקרה נא לעדכן אותי העטיפה---------> קיבלתי במייל את השירים שדאלאראס מבצע באוסף הזה...הובטח לי המשך הדיסק אבל אני לא יכול לחכות..יש שם גם הלני ויטלי (עם השיר "O MANOLIS" ששאלתי עליו לפני כמה זמן) וגם גליקריה ופנדליס וטובים אחרים..(רישמת האומנים/השירים באתר המצורף..ביוונית) (רק התעוררתי...אז ממשיך בחיפושים) לילה טוב

orna44

New member
בכלל קיבלת איזו תגובה מגריק-פורום

בזמן האחרון? ובכלל מה זה הפורמט החדש והמאפן של האתר? איפה כל האייקונים? איפה האופציה לחפש לפי ABC שהיתה שם? אני בכל אופן לא קיבלתי תגובות מן האתר הזה די הרבה זמן וכנראה לא רק אני. אשמח לקבל פרטים על עוד אתרים שבהם ניתן לחפש חומר ל- Streamload. בנוסף, נראה לי שלאור מה שקורה באתר זה בימים האחרונים, כדאי לתת לחברים "טיפים" לגבי חיפוש נושאים שהועלו כאן בעבר. ולדבי הדיסק שאתה מחפש, פאדי, הוא נראה מדליק שחבל על הזמן, כך שמי שמוצא אותו - נא לשתף אותנו..... אני אחפש.

F a d i

New member
בוקר טוב אורנה וכולם

אני כל הזמן מקבל מהם דיסקים-כי נרשמתי בחבילה האוטומטית של הדיסקים החדשים-(שולחים לי את הדיסקים החדשים מבלי שאבקש) לגבי הפורמט...חג המולד הלך..ראש השנה עבר...אז זהו..אין יותר אייקונים
לגבי אתרים אחרים לחיפוש,דווקא באתרים אחרים אני לא מקבל תשובה (לא מ-VINILIO ולא מ-GREEKMANIA)...רק מהגריק פורום ומ-THALASA (אני לא נמצא בבית עכשיו...אביא קישורים בערב) לגבי הדיסק...מהשירים שדאלאראס מבצע שם(אחד מוכר לי ואחד לא),ומרשימת האומנים והשירים זה אכן נראה ונשמע חבל על הזמן... (מתכוון להשמיע הלילה שיר אחד לפחות מתוך הדיסק הזה) ולגבי חיפוש בפורום...להכנס ל"חיפוש מתקדם" ולעבור על האופציות.. יוום טוב

למעלה