לחברות שלי פה!!

Mika Rali

New member
לחברות שלי פה!!

יפות שלי אתן יודעות בדיוק מי אתן...
קוראת ושומעת אתכן כואבות, מאוכזבות ולא מבינות. מכירה את המקום האפל הזה, אני בעצמי שם. רק לפני שבוע בכיתי וכאבתי איתכן ואתן הייתן שם ועזרתן לי לעבור את הימים הנוראיים שעברו עליי. היום אני לא יותר חזקה מכן אבל כן מסוגלת לסחוב אחרת. רוצה להגיד לכן יקרות שלי, כמה שכואב היום וכמה ששורף ורע ואפל הלוואי ויכולתי לקחת את הכאב שלכן כי אני כבר שם, הלוואי ויכולתי לקחת את תחושות האכזבה וחוסר הוודאות כדי שלכן יהיה קל יותר. תמשיכו לחייך ולהתחזק כי כל יום השמש זורחת ומעבר לפינה מחכה ההזדמנות למצוא אושר ואהבה.
יש ימים שאני קמה ולא מבינה בשביל מה צריך את האהבה הזאת, אבל אז גם אני נזכרת כמה אהבה יש בי ולמה היא כל כך טובה... היא טובה כי היא מאפשרת לי לאהוב לא רק בן זוג אלא גם אתכן ולהעניק מעמקי הנשמה את הכל. שמחה לקום בבוקר עם אהבה כזאת גם אם כרגע הלב לא שלם, יודעת שהנתינה הזאת שווה הכל כי גם אתן שם כשצריך. תביאו יד, נחזיק ביחד ונתחזק ויהיה בסדר. אוהבת אתכן וכואבת איתכן מאוד.... מ.

Rtitan

New member
יקירתי... ../images/Emo24.gif

"יש ימים שאני קמה ולא מבינה בשביל מה צריך את האהבה הזאת, אבל אז גם אני נזכרת כמה אהבה יש בי ולמה היא כל כך טובה..." מכיר את המקום הזה - למה צריכים אהבה בחיים? מה היא נותנת?... ועובדה, פעם אחרי פעם, אחרי שהלב מתרסק שוב ושוב, ואנחנו נשבעים שזו הפעם האחרונה שאנחנו מרשים לו להתאהב - ואנחנו בחיים, אבל בחיים לא נתאהב שוב, ואם רק נתחיל - נלך לבית החולים הקרוב כדי שיעשו לנו ניתוח לב פתוח... פעם אחרי פעם - הכאב שוכח... ואנחנו שוב מוצאים מישהו שיודע לפרוט בדיוק על המיתרים הנכונים, ולנגן בדיוק את המלודיה שהלב שלנו מרגיש... ואנחנו, ממש כמו אחרי שכאב הלידה עובר - לא זוכרים, ומתאהבים מחדש. קחי
ענק וגדול ממני, וכל מה שאני יכול לאחל לך, הוא שמדי פעם, עמוק עמוק בפנים, תיזכרי כמה נפלא לאהוב... לא קל לזכור את זה - אבל כן... מאד כדאי.
ומותר לך להרים טלפון גם כשקשה לך יקירתי - לא רק כדי לקבוע איפה נפגשים לפני המסיבה!!

Mika Rali

New member
אייי RT

קודם כל תודה על המילים החמות... מכירה את המקום הזה של ההצהרות "אני לא אתאהב שוב" אני לא מאמינה בהן, אני אופטימית מידי... אני יודעת שיש סיכוי שאתאהב שוב, הכל תלוי בזמן ובסיטואציה. גרמת לי לדמוע איש יקר... כרגע עוד לא הזמן לחשוב על זה. לא הרמתי טלפון כי קצת צריכה זמן לעכל ולהבין וקצת להיות מכורבלת במקום הבטוח שלי... אני ועצמי. תודה על הכל ואני יודעת שאתה שם ואתה מתוק, הוכחת את זה כבר בעבר להזכירך
נשיקות.

למעלה