לחברות וללימוי 43

לחברות וללימוי 43

עוברים עלי ימים קשים, הבן הצעיר (בן 15) נפל מהאופניים ושבר את היד ,שני שברים, בילינו כל השבת בבית חולים, הוא זועק מכאבים, הזמנתי חברה רופאה הביתה והיא נתנה לו משכך חזק מאוד, אני מקוה שיעבור עלינו לילה שקט. הבן החייל עדיין בעזה, אינני יודעת היכן להניח את ראשי,עברו 33 ימים מהיום הנורא שבו נלקח אישי היקר, אני כואבת ומיוסרת הדמעות זולגות מאליהם אני מסתובבת בין החדרים ממאנת להאמין . חשבתי שמחר אצא מהבית ב פעם הראשונה ואפגש עם חברה, אז זהו שלא, אני אשאר בבית עם הצעיר שלי שיהיה לי בריא. לילה טוב צילה

צילה בוקי ../images/Emo24.gif

אני המומה ...בפני איזה התמודדויות את עומדת ...כמה תעצמות נפש את מגיסת בימים אלה ... מצדיעה בפנייך ... מאחלת המון בריאות לבנך הצעיר ,מתפללת לשלום בנך החייל שבמהרה ישוב הביתה ... הסתיעי בכל מי שאת יכולה לעבור ימים אלה ... מאחלת לך לעבור תקופה זאת במהרה ושיגיעו ימים קלים יותר לרשותך תמיד ... טלי נ.ב. שולחת לך מסר

yamkachol

New member
צילה בוקי יקרה ../images/Emo201.gif,

זה באמת קורע את הלב, פצע על פצע. זה באמת נורא קשה, נורא ואיום - ואת מתמודדת. זו תקופה מאוד קשה. זו באמת הרגשה נוראית, וזה מובן. זה מתאים. שבועות בודדים לאחר מות אשתי ז"ל, נפל (במשחק), שולחן לבני שישב על הרצפה בכתה בהפסקה, קצת מעל הברך. הלכתי למיון ולא מצאו שבר, ואז לאורטופד וכו' כו' . זה שונה, אבל מצאתי דמיון. (חזרתי לאותו חדר מיון שאליו באתי איתה ביומה האחרון) - אח"כ כבר כשהייתי צריך, הלכתי לבי"ח אחר... כל הכבוד לך על ההתמודדות. חגי

kampf

New member
../images/Emo24.gifמילים לא יעזרו לנחם אותךאבל....

היי צילה מילותי לא ינחמו אותך בימים קשים אלו , אבל כתף רחבה וחמה אני יכול לתת לך
. בכל מקרה עם את רוצה סתם כך לדבר או לספר אז שלחי לי מסר ואני אמסור לך את הפון שלי חזרה. שגב

../images/Emo119.gifלאור הדרך שעברנו בה כל מיכשול

נוסף גורם לנו למעוד.אך חייבים להמשיך. אתה לי ארץ ביצוע: ירדנה ארזי מילים: יורם טהרלב לחן: נורית הירש אני פוסעת חרש בשביליך אני נוגעת בעשבי הזמן, אני לומדת את כל משעוליך חונה ליד כל מעין. אני הולכת במסע אליך האדמה עיקשת וצרובה, אני לאט פורחת בין סלעיך כמו איילה תועה בערבה. אני יודעת עוד רבה הדרך אבל אלך בה עד יכלה כוחי. אתה לי ארץ אבודה לנצח אך שורשיך כבר בתוך תוכי. תן לי זמן, הושט לי יד, עד נגלה ביחד את הארץ. אני יודעת עוד רבה הדרך, אך שורשיך כבר בתוך תוכי. אני מוצאת במסתרי החורש פינות בן לא דרכה עוד אהבה ובצילן אפול מוכת סחרחורת, הזאת הארץ הטובה? אני יודעת עד ימי יתמו לא, לא אבואה עד עמקי ליבך, אך מה יפה הדרך בה השארתי את פסיעותי שלי על אדמתך. אני יודעת עוד רבה הדרך

../images/Emo24.gif ענק ../images/Emo24.gif

ההתמודדות שאת עוברת היא קשה אבל את פה כותבת ושולחת לך ים של כוחות תשמעי בקשרא לבן יש תמיסה הומופטית בשם טראומיל שמוהלים במים ועוזרת לכאבים כאילו שהוא עובר תנסי לחפש בבחית מרקחת הומופטית תני לו לשתות בימים הקרוביעם זה ירגיע אותו עדיף לתת את משככי הכאבים לפני שהכאבים מתעצמים , ולתת משככי כאבים רק אחרי אכילה תדברי , שחררי מילים זה מקל על הנשמה , או שתכתבי זה גם מקל על ההתמודדות

li 3 האחת

New member
היי צילה צהרים טובים...

לא קל ממש לא קל..מבינה אותך וחשה את הכאב והתסכול שאין למי לפנות במצב כזה.. מאחלת לקטן החלמה מהירה..מתפללת שהחייל יחזור בשלום הביתה(מרגישה שיכות כי הוא כרגע שומר גם עליי ועל ילדי) מקווה שכל המתח והפחד לשלומו של החייל והבן הקטן יסתימו מהר ורוגע ושלווה עד כמה שאפשר יחזרו למעונך.. חיבוק אמיץ ~לי

לימורי43

New member
לצילה בוקי היקרה

אין מילים. אני בהלם ממה שאת עוברת. בבקשה תודיעי לי אם יש משהו שאוכל לסייע בו. הבית שלי פתוח עבורך ועבור בנך. אם תרצו לשנות מקום, אוירה, רק תודיעי לי בבקשה. תני לי לטפל בך ובבן הצעיר שלך. בקשר לחייל שלך - אין אפשרות להוציא אותו משם? ניסית ליצור קשר עם קצין העיר או מישהו ממפקדיו ? הם יודעים שרק לפני חודש איבד את אביו? צילה, אני שולחת לך חיבוקים גדולים. אל תהססי לפנות אלי אם תחשבי לעבור לת"א עד שתרגישו חזקים. אני פה בשבילך ובשביל הבן הצעיר. תמסרי לו החלמה מהירה מכולנו ! לימורי

למעלה