לחברות היקרות שלי!

לחברות היקרות שלי!

כבר כמה ימים שאני רוצה לומר משהו לכן, אותן החברות שלא עוברות טיפולים, אני שנשואה 8 שנים ללא ילדים ואתן שכבר יש לכן ילדים חלקכן עם שניים, מתכננות את השלישי, חלקכן עם שלושה והרביעי בתכנון והגדילה לעשות החברה הכי טובה שלי שכבר אולי מתכננת את השישי. בשמונה שנים אתן יודעות לומדים הרבה דברים, אתן מן הסתם למדתן על ספרי ילדים, טיטולים, מחלות ילדים לא עלינו ועוד כמה דברים ואני? אני למדתי על כמה דברים שאתן אפילו לא חשבתן עליהם. אני למדתי על אנדומטריוזיס, מעקב זקיקים, זריקות עם שמות מוזרים כמו מנוגון, הזרעות, הפריות, בטא ותרומת ביצית. בשעה שאתן כבר את הילדים הבאים מתכננות אני הולכת לרופא ולוקחת זריקות, אתן מניקות ואני חושבת איפה להזריק את הזריקה הבאה בצד ימין או בצד שמאל של הבטן, אתן הולכות עם עגלה וילד ברחוב ואני העגלה היחידה שאני הולכת איתה היא עגלת הקניות שבסופר, אתן חושבות איזה ספר ילדים לקנות על הריון ואני מחפשת ספר על פיריון, אתן חושבות איזה חיסון הילד צריך לקבל ואני חושבת איזו זריקה אני צריכה עכשיו לקחת מנוגון או אולי בעצם אוביטרל, אתן מחשבות מתי היה הוסת האחרון כדי לבדוק הריון ואני מחשבת את תאריך הוסת האחרון כדי להתחיל פרוטוקול ולכן יש אוצר מילים שכלולות בו המילים טיטולים, בקבוקים ושמות של עגלות ואוצר המילים שלי מורכב ממילים שאתן אפילו לא מכירות ואני מאחלת שגם לא תכירו כמו מנוגון, אוביטרל, דכאפפטיל, גונל ובטא. מקווה להכיר בקרוב את המילים שאתן מכירות ושהפעם הבאה שבה ניפגש ונדבר נדבר על טיטולים ועגלות ומה שביניהן כי אני כבר רוצה להכיר אותן בדיוק כמוכן ולא מהסיפורים שלכן על ילדיכן אלא מסיפוריי שלי על ילדיי שלי.

galim29

New member
ממתינונת../images/Emo24.gif

הלב שלי איתך. לא הגעתי עדיין לשלב הזה אבל מזדהה עם חלק גדול ממה שכתבת. מאחלת לך מכל ה-
שתוכלי להכניס את ההודעה המיוחלת ממש בקרוב...

../images/Emo201.gif

חברה יקרה, מאחלת לך שתרגישי את ה"יש" בקרוב,ההודעה שלך קרעה לי את הלב
מקווה,מייחלת ומתפללת שהשנה תוכלי לבשר את מה שכל כך חפצה בו נפשך
אמן

קרנון32

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

בעזרת השם שבקרוב מאד מאד נראה הודעה שמבשרת את שמחתך

לולי72

New member
שולחת לך ../images/Emo201.gif וגם../images/Emo24.gif

כמו שכתבה זק, מאחלת ומתפללת שהשנה הזו תהיה השנה שבה נזכה לראות הודעה ממך

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo140.gif

אמן ובקרוב נשמע מימך בשורות נפלאות.. גרמת לדמעות שלי לרדת.. מחזיקה לך אצבעות להגשמת חלומך בקרוב מאוד.

ממתינות למתנה בשבילך...

ריגשת אותי מאוד, מאחלת לך כל טוב....בשם תינוק. ממתינה בשבילך ומתפללת בשבילך שיהיה לך תינוק.... אם היה לי הייקון הייתי מוסיפה חיבוק חם בשבילך..... בהצלחה

../images/Emo201.gifממתינה יקרה../images/Emo201.gif

מבינה ומזדהה
כל כך. הלוואי ובמהרה תקבלי את ה
שאת מצפה
כל כך הרבה זמן
מחבקת אותך
(הלוואי ויכולתי יותר...)

למעלה