לח'ברה שבשכבת פלך

לח'ברה שבשכבת פלך

האם יש כאן מישהו שיוצא לסמינר קבוצות המשך שיהיה בערך עוד 3 שבועות? ובנוסף, מישהו מתכוון ללכת לקייצות? אני מתכננת ורוצה לדעת אם יהיו אנשים מעניינים...

TheBlackFairy

New member
אני כנראה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

לסמינר בעוד שלושה שבועות אני אבוא ולקייצות כמעט בטוח
. רצוי שתבואי ושתביאי איתך את כל החבר'ה מהקן שלך שגם לא היו בפולין
.

The orange Lady

New member
פרויקט קייצות..

טוב.. אני לא הייתי בפולין אבל אני אשמח לקבל פרטים לגבי הפרויקט קייצות לא הבנתי בכלל מה זה.. ו.. אני דיי מרגישה שיש הזנחה מסוימת לגבי החבר'ה שלא יצאו מפולין ועדיין נמצאים בשכבה.. כי.. אני לפחות לא יודעת שומדבר ולא קיבלתי פרטים על כלום תודה מראש..

TheBlackFairy

New member
אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

רק שתדעי, גם אלה שהיו בסמינר סיכום בשישי-שבת לא יודעים מספיק על הפרוייקט קייצות, ב- 2 דקות האחרונות של השיחת משלחת שגם ככה לא יצא ממנה כלום ניסו להסביר לנו חלק קטן של זה וגם לא הצליחו, אני יכולה להסביר לך את מה שאני יודעת ויש פה חבר'ה מאחווה שהיה להם את זה שנה שעברה שהם גם יכולים להסביר לך עוד פרטים שאני אחסיר
. בנוסף, אמורים השבוע מקסימום שבוע הבא לקבל מכתבים לגבי כל מה שהולך לקרות בעתיד (סמינר קבוצות המשך, פרוייקט קייצות, ימי שיפוץ ההנהגה ועוד...), אז ככה שלהרגיש שיש הזנחה מסויימת את לא צריכה להרגיש, קיי
. פרוייקט קייצות הינו פרוייקט ייחודי לתנועה המתקיים שנה שנייה, כאשר שנה שעברה התקיים ב- 5 עיירות פיתוח ושכונות מצוקה והשנה מתכוונים שיתקיים ב- 10 עיירות פיתוח ושכונות מצוקה (ירוחם, אשקלון עתיקות, באר שבע, תלפיות, ג'סי כהן, קרית משה, יוקנעם, שלומי, עכו וגונן). בפרוייקט לוקחים אחריות על קייטנות יחידיות יחד עם מובילים מהשכונה. הפרוייקט עצמו מתקיים כשבוע, ובאותו זמן המדריכים ישנים ביחד בקומונה (לא חוזרים כל יום הביתה) ועוברים פעולות על המצב בארץ ובערב יש להם ערבי כיף.
ועכשיו לתאריכים חשובים לגבי הפרוייקט:
1. עד ה- 20 ביוני להרשם לפרוייקט (שולחים פקס להנהגה). 2. 23.6.05- יום עיון לכל מדריכי הקייצות בבית הקיבוץ הארצי: המצב הכלכלי חברתי בארץ, עולמו של הילד (התמודדות עם בעיות משמעת) והכרות עם קבוצת המדריכים לפי מוקדי הקייצות. 3. 15-16.7.05- סמינר הכנה בשכונות: התפסיה הקהילתית, כלים חינוכיים, הכרות עם השטח וגיבוש צוות ההדרכה. 4. 12-13.8.05- הגעה למקום הקייצת: חפיפה, התארגנות וקבלת כלים חינוכיים. 5. 14-18.8.05- הקייצת (למעט הקייצת בג'סי כהן שתערך שבועיים). 6. 25.8.05- סיכום ובילוי. בכל בעיה את מוזמנת פנות אלי וא שלאול פה בפורום וגם לפנות לליאור
.

The orange Lady

New member
תודה דלית!!!!!

המממ חח תודה רבה דלית על הפרטים :) זה ממש עזר. באמת..:) אמממ.. ת'אמת שאני לא יודעת אבל גם לא ממש הסבירו לנו מה זה בדיוק קבוצות המשך, איך מתחלקים לזה, ו.. בכלל מה משמעות העניין.. לכן, אם תוכלי לתת לי יותר פרטים לגבי זה, אני אשמח.. אני מאוד רוצה לבוא! הבנתי שיהיה גם שמוצרוק מעולה פשוט אני רוצה לדעת לקראת מה אני מגיעה.. תודה רעות..

TheBlackFairy

New member
תגיעי לסמינר הקרוב../images/Emo60.gif

וכך תדעי הרבה יותר פרטים
. בין השאר ממש בימים הקרובים (היום או ביום ראשון) את תקבלי מכתב מהתנועה עם כל התאריכים והאירועים הקרובים של השכבה
.

לירן מם

New member
אני...

לסמינר קבוצות המשך בטוח יוצאת... על הפרוייקט קייצות אני צריכה לדעת יותר..וכך גם לכל דבר אחר בעתיד נראה לי חוץ מהסמינר הקרב ובא...

טליה כץ

New member
אני!!

אני מתכוונת להגיע לקבוצות המשך וגם לקייצות ...!! יהיה מעולה..!! אסור לאף אחד לפספס את זה ... אז תגיעו בהמוניכים...:) טליה כץ(אופק)

קצת על הקייצות

חבר'ה אני הייתי בקייצת בג'סי כהן והיה ממש אדיר, זאת אחלה חוויה. לכו פורייקט קייצות, לפחות למתי ממיינים אותכם ותקבלו עוד מידע. הפורייקט מאפשר לכם לעבוד עם ילדים מדהימים, וגם להכיר הרבה אנשים מהשכבה שלכם. לכו על זה, תקבלו המון כלים בהדרכה שתשתמשו בהם גם בהדרכה בקן בהמשך.

אני באה...

לשניהם!! ותבואייייי.. ייה אדיר ..כי בכל זאת.. זאת הרי השכבה המעולה שלנו =]]

למעלה