אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif
רק שתדעי, גם אלה שהיו בסמינר סיכום בשישי-שבת לא יודעים מספיק על הפרוייקט קייצות, ב- 2 דקות האחרונות של השיחת משלחת שגם ככה לא יצא ממנה כלום ניסו להסביר לנו חלק קטן של זה וגם לא הצליחו, אני יכולה להסביר לך את מה שאני יודעת ויש פה חבר'ה מאחווה שהיה להם את זה שנה שעברה שהם גם יכולים להסביר לך עוד פרטים שאני אחסיר
. בנוסף, אמורים השבוע מקסימום שבוע הבא לקבל מכתבים לגבי כל מה שהולך לקרות בעתיד (סמינר קבוצות המשך, פרוייקט קייצות, ימי שיפוץ ההנהגה ועוד...), אז ככה שלהרגיש שיש הזנחה מסויימת את לא צריכה להרגיש, קיי
. פרוייקט קייצות הינו פרוייקט ייחודי לתנועה המתקיים שנה שנייה, כאשר שנה שעברה התקיים ב- 5 עיירות פיתוח ושכונות מצוקה והשנה מתכוונים שיתקיים ב- 10 עיירות פיתוח ושכונות מצוקה (ירוחם, אשקלון עתיקות, באר שבע, תלפיות, ג'סי כהן, קרית משה, יוקנעם, שלומי, עכו וגונן). בפרוייקט לוקחים אחריות על קייטנות יחידיות יחד עם מובילים מהשכונה. הפרוייקט עצמו מתקיים כשבוע, ובאותו זמן המדריכים ישנים ביחד בקומונה (לא חוזרים כל יום הביתה) ועוברים פעולות על המצב בארץ ובערב יש להם ערבי כיף.
ועכשיו לתאריכים חשובים לגבי הפרוייקט:
1. עד ה- 20 ביוני להרשם לפרוייקט (שולחים פקס להנהגה). 2.
23.6.05- יום עיון לכל מדריכי הקייצות בבית הקיבוץ הארצי: המצב הכלכלי חברתי בארץ, עולמו של הילד (התמודדות עם בעיות משמעת) והכרות עם קבוצת המדריכים לפי מוקדי הקייצות. 3.
15-16.7.05- סמינר הכנה בשכונות: התפסיה הקהילתית, כלים חינוכיים, הכרות עם השטח וגיבוש צוות ההדרכה. 4.
12-13.8.05- הגעה למקום הקייצת: חפיפה, התארגנות וקבלת כלים חינוכיים. 5.
14-18.8.05- הקייצת (למעט הקייצת בג'סי כהן שתערך שבועיים). 6.
25.8.05- סיכום ובילוי. בכל בעיה את מוזמנת פנות אלי וא שלאול פה בפורום וגם לפנות לליאור
.