לחבר'ה משדרות...

GreatGTM

New member
האמנם?

יש הטוענים להיפך. עד הקמת המדינה מעטים חשבו כמוך וגם אחרי לא היו רבים. אגב, למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מתנחלים"? לאלימות או לעצם ההתיישבות? אם אתה מתכוון לראשון אז תדע שרק מעטים נוקטים בצורת ההתנגדות הזו. אם התכוונת לשני אז אתה חלק מהזרם העיקרי היום. מה בדיוק מפריע לך בהתיישבות עצמה?

חחחח עד הקמת המדינה מעטים חשבו

כמוני? מתנחלים קיימים מ1967, אבל אל תתן לי להרוס לך. ובבקשה, אל תמכור לי את הבולשיט הידוע שלכם, בהתנתקות זה היה מיעוט, היום מיעוט מהם מתנגדים לאלימות.

GreatGTM

New member
מתנחלים איפה?

טנחנו מתנחלים פה כבר למעלה מ-100 שנה. לאיזה מהתקופות אתה שייך? לאלה שרוצים את "סוריה רבתי" (ע"ע מק"י/חד"ש) או למרצ? בהתנקות זה היה מיעוט כי היתה תקווה שזה יעבוד... היום אין תקווה. אמנם אין מתנגדים אבל מספר המשתתפים באלימות קרוב מאוד לזה שהיה בהתנתקות.

מציע לך לבדוק את הפירוש

למילה "מתנחלים", ואז לחזור בטענה מתאימה יותר. אני לא בטוח, אבל נראה לי שמרצ וחד"ש תומכים באותם גבולות. ברור שיש מתנגדים, והם מיעוט בעם תודה לאל, ודווקא מספר המשתתפים באלימות גדל בצורה דרסטית מאז ההתנתקות.

Dudidud

New member
אבן שושן:

התנחלות- [מן נחל, התנחל] 1, התישבות, האחזות בקרקע. 2. [בכוורנות] הוצרות נחילים של דבורים.

חמוד אתה

מזכיר לי את ההתעקשות שלך לגביי אונס. אז כמו שאמרתי לך אז, אחזור גם הפעם, אז כתבת שהפירוש לאונס הוא רק יחסי מין בכפיה, וכתגובה הסברתי לך שאונס ע"פ החוק הוא גם יחסי מין עם בני פחות מ14. עכשיו אתה כותב, שמתנחל ע"פ המילון הוא אדם שנאחז בקרקע, ואני כותב לך שמתנחל ע"פ החוק (הבינלאומי), הוא ישראל שמתגורר בשטחי הרשות.

Dudidud

New member
ואני בטוח שהחוק (הבינלאומי)

(שממש מעניין אותי ד"א..) לא יודע שיש דבר כזה מתנחל.

בטח שזה לא יעניין אותך

הרי הרב עבדיה לא כתב אותו...ואלוהים לא התקשר לרב והסביר לו מה צריך להיכתב.

Dudidud

New member
יצא לי לקרוא מעט מאוד דברים

שהרב עובדיה כתב. איך זה מסתדר עם התאוריה שלך?

סוריה רבתי?

אני הייתי פעילת חד"ש בבחירות האחרונות והאמת שגם מרצ בבחירות הקודמות והשקעתי די הרבה זמן בקריאת המצע שלהם (אפילו בעקרונות מק"י) ומעולם לא ראיתי שום שמץ של תמיכה ברעיון סוריה רבתי ושטויות כאלו ואחרות שאתה מרבה לקשקש אליהן...

אם אנחנו נחשבים מדינה נורמלית

זה לא צריך לקרות פה.. וזה באמת לא יקרה כי אתה אומר להם להקים ארגון ולירות אתה לא תעשה את זה..

blacksabbath1

New member
אני חושב שזה מה שצריך להיות אבל

זה לא יהיה כי המדינה לא תיתן. היא ישר תעצור את כל יורי הקסאמים היהודיים. במדינה נורמאלית לא צריך ארגונים (אנחנו לא מדינה נומאלית), כי הצבא היה מוחק את כל האזור שממנו נורים קסאמים ליסודות. תחשבו שעל ניו-יורק היו נופלים קסאמים. הרי האמריקאים היו מוחקים את האזור שממנו נורים הקסאמים על כל יושביו.

איך אמרו בתוכנית משחק מכור

יורים על שדרות קאסמים? לא חשוב

רוני13

New member
ועוד יותר טוב שמעתי ברדיו...

נראה לי תושב שדרות התלונן שאומרים שקסאמם נחת בשדרות. "מרוב שנופלים פה קסאמים כבר אומרים 'נחת' קסאם,כבר יש מנחת לקסאמים" והוא אמר שם עוד כמה דברים שכל כך נכונים!

למעלה