יש הטוענים להיפך. עד הקמת המדינה מעטים חשבו כמוך וגם אחרי לא היו רבים. אגב, למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מתנחלים"? לאלימות או לעצם ההתיישבות? אם אתה מתכוון לראשון אז תדע שרק מעטים נוקטים בצורת ההתנגדות הזו. אם התכוונת לשני אז אתה חלק מהזרם העיקרי היום. מה בדיוק מפריע לך בהתיישבות עצמה?
טנחנו מתנחלים פה כבר למעלה מ-100 שנה. לאיזה מהתקופות אתה שייך? לאלה שרוצים את "סוריה רבתי" (ע"ע מק"י/חד"ש) או למרצ? בהתנקות זה היה מיעוט כי היתה תקווה שזה יעבוד... היום אין תקווה. אמנם אין מתנגדים אבל מספר המשתתפים באלימות קרוב מאוד לזה שהיה בהתנתקות.
למילה "מתנחלים", ואז לחזור בטענה מתאימה יותר. אני לא בטוח, אבל נראה לי שמרצ וחד"ש תומכים באותם גבולות. ברור שיש מתנגדים, והם מיעוט בעם תודה לאל, ודווקא מספר המשתתפים באלימות גדל בצורה דרסטית מאז ההתנתקות.
מזכיר לי את ההתעקשות שלך לגביי אונס. אז כמו שאמרתי לך אז, אחזור גם הפעם, אז כתבת שהפירוש לאונס הוא רק יחסי מין בכפיה, וכתגובה הסברתי לך שאונס ע"פ החוק הוא גם יחסי מין עם בני פחות מ14. עכשיו אתה כותב, שמתנחל ע"פ המילון הוא אדם שנאחז בקרקע, ואני כותב לך שמתנחל ע"פ החוק (הבינלאומי), הוא ישראל שמתגורר בשטחי הרשות.
אני הייתי פעילת חד"ש בבחירות האחרונות והאמת שגם מרצ בבחירות הקודמות והשקעתי די הרבה זמן בקריאת המצע שלהם (אפילו בעקרונות מק"י) ומעולם לא ראיתי שום שמץ של תמיכה ברעיון סוריה רבתי ושטויות כאלו ואחרות שאתה מרבה לקשקש אליהן...
זה לא יהיה כי המדינה לא תיתן. היא ישר תעצור את כל יורי הקסאמים היהודיים. במדינה נורמאלית לא צריך ארגונים (אנחנו לא מדינה נומאלית), כי הצבא היה מוחק את כל האזור שממנו נורים קסאמים ליסודות. תחשבו שעל ניו-יורק היו נופלים קסאמים. הרי האמריקאים היו מוחקים את האזור שממנו נורים הקסאמים על כל יושביו.
נראה לי תושב שדרות התלונן שאומרים שקסאמם נחת בשדרות. "מרוב שנופלים פה קסאמים כבר אומרים 'נחת' קסאם,כבר יש מנחת לקסאמים" והוא אמר שם עוד כמה דברים שכל כך נכונים!