לחבר'ה משדרות...

blacksabbath1

New member
לחבר'ה משדרות...

אם צה"ל לא עושה כלום כדי שהחיות יפסיקו לירות את הקסאמים. תכינו קסאמים בעצמכם ותירו לכיוון עזה, בית חאנון וכו'...

STING3ER

New member
צריך כאן מלחמה

תאמין לי אנחנו הישראלים לא חיות כמוהם זה אנשים עם כבוד לא כמו החמורים האלה שמכינים פצצות מחרא של פרות כל מה שצריך זה שהממשלה הדפוקה עם אולמרט העוד יותר דפוק תכריז על מלחמה כי זה הפיתרון אין דבר כזה שלום

Dudidud

New member
לא, הוא לא.

פאשיזם רואה במלחמה אידאל. לא הכרח באופן זמני (-כי זה הפתרון עכשיו), אלא דבר שצריך להעשות באופן תמידי וקבוע ע"מ לקומם את רוח הלאום (כל עוד אתה מנצח כמובן..) ולקדם את המדינה. לולא המחלמה האדם יתנוון ויושפל. אני לא מצליח למצוא את זה בהודעה שלו, אתה כן?

סלוניק

New member
הוא לא ציין שזה הכרח זמני.

להפך, הוא כתב ש"אין דבר כזה שלום". הו גם לא כתב ש"זה הפתרון עכשיו" אלא ש"זה הפתרון", וממילא אני לא מבין למה אתם מתעסקים בזה. שיהיה פשיסט או שיהיה סתם אידיוט, זה משנה במשהו?

Dudidud

New member
...

הוא כתב "צריך מלחמה". וזה הפתרון למצב הנוכחי- עליו הוא מדבר ולא באוויר. זה לא משנה בכלל. אבל זה לא גורע מהרצון להתווכח.

אין בעיה

קח את עצמך, את רוני13, את הטמבל שלא יודע עברית ואת הכהניסטים, וצאו למלחמה.

לא שלהם.

אבל גם לך יש קיצוניות ייחודית וקצת חסרת פרופורציות.

רוני13

New member
אני...

ריאליסטי! אני אומר מה שאני חושב...הראש שלי לא מעוות ולפחות אני לא מדבר שטויות. ו"הקיצוניות" הזאת זה בגלל שאני ימני ואתה שמאלני...כל ימני בשבילך הוא קיצוני בגלל דעותיו אז זה לא ממש משנה!

דווקא לא.

יש הרבה ימניים שאני מכיר שלא קיצוניים בדיעותיהם. לא נראה לי שאצלך זה המקרה. בכל אופן, אף קיצוני לא ממש מודע להיותו כך.

רגע

אם את לא תומך במלחמה נגדם, אני מתנצל באמת, אם כן, אז לא אמרתי משהו לא נכון.

רוני13

New member
אוףףף נמחקה ההודעה....כנס.

אני לא בעד מלחמה נגדם אני בעד מלחמה נגד הטרוריסיטים(שלדעתי זהו הרוב הכמעט מוחלטת). נכון,אני שונא אותם,נגעל מהם ואני לא רוצה לראות אותם אבל זה לא אומר שאני בעד מלחמה-אני בעד שקט.

ואתם רוצים מלחמה

לא המפקדים שלי, או שנראה לך שצה"ל צריך לשאול משיחיסטים מה לעשות.

למעלה