לחבר'ה מי"א כאן...

bft02

New member
שלא תקבלי תפקידים

שמיועדים לגברים בעיקר X_X אם את רוצה פירוט אין לי מושג :D

LuNa MaJnUnA

New member
זתומרת

אם הפרופיל שלי הוא בין 80 ל-90 (לא גבוה מדי.. אבל מספיק בשביל תפקידים טובים נגיד) יגביל אותי להיות אישה?

Bardug0

New member
עד מאוד..

כמעט ואין בנות קרביות.. יש אולי בהנדסה בפלוגות אב"כ וחוץ מזה כל מיני מדריכות או מ"כיות של טירונים, שזה לא התפקיד הכי מבוקש, בלשון המעטה. אני אסכם את מה שאני רוצה להגיד בצבא על רגל אחת: לבנות בצבא שני תפקידים: 1. קפה. 2. סוכר.

lihi r

New member
לא דווקא

יש עוד תפקידים לא הרבה אבל יש שהם לא קרביים אבל גם לא קשורים לקפה וסוכר שבנות יכולות לעשות כמו במאבחנת פסיכוטכנית שיש בצו ראשון ועוד דברים כאלו שהם דווקא טובים

Blade Of Fire

New member
זה בסדר..

אני אעדיף את התפקיד שיהיה לי במודיעין בצבא לאחר שאני אסיים את העתודה הטכנולוגית על פני כל תפקיד לוחמה... וכן, הייתי מעדיף לא לעשות בכלל...

Ron Da Chron

New member
אין כמו ג'ובניקים

וכשתעברו את הטירונות תבינו אותי כי משום מה עכשיו מה זה בא לי להיות איזה פקיד או נהג או סתם איזה שומר מתקנים שלא עושה כלום. כל הבנות.. צומת לב... בצבא יש המון המווווןןן תפקידים לבנות. פקידה אגב זה התפקיד הכי שווה. יש גם משקים ת"ש, מדריכת ח"יר וכל שאר החיילות, מדריכת סימולטור, פקחית טיסה, עוזרת בקרה, בקש"ית חובשת ... אמרתי כבר שפקידה זה הכי שווה? יש גם כל מיני תפקידים במודיעין ... יש המון פשוט צריך נתונים טובים מאוד כי הביקוש גבוה מאוד וגם רצון כי למשל בקורס מדריכות ח"יר המשמעת שם היא מאוד מאוד גבוהה... אסור להן לדבר או להסתכל אחת על השנייה כשהן אוכלות וזאת רק דוגמא אחת. בקרבי יש גם בנות ולא קצת. יש שיריון, תותחנים, קרקל שזה ח"יר, נ"מ ... והן קרביות באותה מידה כפי שהבנים... אבל זה לא שווה.. איך אומרים: זין של קרבי - ג'ובניק זין של ג'ובניק - קרבי והמבין יבין (= נ.ב פרוטקציות בצבא - יכולות לעזור אבל זה לא מוחלט כזה, כלומר אין לי פרוטקציות אבל זה לא אומר שאני לא אתקבל נגיד ללהקה הצבאית(אני פשוט לא אתקבל כי אפילו יהודה סעדו שר יותר יפה ממני).. ולפני שתעלו עליי יש לי נשק ומחסנית...

Blade Of Fire

New member
עברתי אותו דבר

ביליב מי.. לחכות שנה לתשובות מחיילות שונים אם התקבלתי אליהם זה סיוט נוראי.....

Blade Of Fire

New member
תקבלי.. תאמיני לי....

הצבא לא ייפסח על דם טרי כמותך

Sonyush16

New member
אח שלי היה פחות מ-18

כשהלך לצבא...כי הוא היה יחסית קטן בכיתה (נגיד בי"ב מלאו רק 17 בחודש נובמבר)..(כן נולדנו באותו חודש)...

Ana1 9

New member
פחות מ18 והלך לצבא? לא הגיוני

מי שקטן עדיין אחרי שמסיים תיכון אז פשוט יש לו תאריך גיוס די מאוחר,אפילו שנה מאחרי סיום התיכון.

מיכל שב

New member
בטח שזה אפשרי

זה קורה בשני מצבים - האחד - המגוייס מיועד לקורס צבאי (קד"צ או לא קד"צ) ואז מקדימים את הגיוס. השני - המגוייס מבקש להקדים את הגיוס. בשני המקרים נדרשת חתימת ההורים על הגיוס.

Ana1 9

New member
זה נכון אבל נראה לי שהיא התכוונה

שכל מי שסיים תיכון בגיל צעיר כמו 17 17 וחצי, אז כמו בתיכון שהוא היה בכיתה י"ב למרות שהיה קטן משאר התלמידים בשנה ככה יהיה בצבא, ז"א הגיוס שלו ייצא כמו החברים שלו ובגלל פער הגילאים הוא יהיה גם בצבא הכי קטן.

גמני לא:O ינואר 89../images/Emo60.gif

ומישהו שנולד באותו יום כמוני [ואותה שנה כמובן] כן קיבל:X

למעלה