לחבר´ה מתפוז!

המוסד

New member
לחבר´ה מתפוז!

בפורום אקטואליה לנוער החלה התנפלות המונית עליי בגלל חוסר הבנה! האשימו אותי שהצדקתי את רצח רבין (שקר) והמנהל שבאמת אין לי בעייה איתו מחק את השירשור שלי אפילו בלי לשמוע את הצד שלי! אני יודע שלמנהל יש שיקול דעת אבל בחייכם, הבנאדם לא קרא את ההודעות שלי! כל מה שאמרתי זה- שיגאל עמיר נתן חיים לתהליך השלום, הוא זה שיצר את המיתוס של רבין "במותו ציווה לנו את השלום" כשלמעשה רבין ציווה לחזור לעזה אם הרובים שלנו יופנו נגדנו, וחוץ מהפשע של רצח רבין הוא פשע בכך שנתן חיים לשלום השיקרי וזה ציטוט! וחזרתי והסברתי זאת כמה פעמים בשירשור. ואני שואל איפה ההצדקה, איפה? למה אני לא רואה אותה? ובמה האשימו אותי? שימו לב- "אני נגעל מיהודי שמזכיר את יגאל עמיר עם השלום באותו משפט" "איך אתה מעז לומר שיגאל עמיר הציל את השלום" ועוד אומרים לי שאני ילד קטן שחושב שהוא מבין את כל העולם. אולי אני ילד, ומבחינת בחור בן 18 אולי אני קטן, אבל אני מבין מה שאני כותב! וחבל שזה שאני מדבר על רבין האדם (שהבטיח לחזור לעזה במקרה שעראפת וחבריו יתקפו) ולא על האגדה והמיתוס "שבמותו ציווה לנו את השלום" הופך להיות סיבה להתנפלות לקריאות "צנזורה!" ולמחיקת הודעות שלא היה בהם שמץ של הצדקה לרצח רבין

ש@לתי

New member
תגובה

כמו שאמרת קרתה אי הבנה. אמרתי לך זאת בפורום וביקשתי גם שבפעם הבאה, כל חברי הפורום ישימו לב לניסוח שלהם קצת יותר! "יגאל עמיר הרג את רבין והחייה את השלום", כך נפתחת הודעתך...ודבר זה ודברים נוספים שכתבת בהודעה יצרו רושם שאתה מצדיק את הרצח הנתעב! אין אני אומר שאתה מצדיק את המעשה! אלא שזהו הרושם שאני וחברי פורום נוספים קיבלנו! אני מתנצל על ההתנפלות עליך...אתה אומר שלא הצדקת ואני מאמין לך, אך לצערי אני לא יכול להחזיר את ההודעה ואת הגלגל לאחור. ולהבא אני רק מבקש ממך- אנא שים לב לאופן הנסוח שלך! שלך, ש@לתי מנהל פורום אקטואליה לנוער

המוסד

New member
אבל בשירשור עצמו שלחתי הודעה של

"הבהרה" קשה כל כך לקרוא אותה?! בוא נעזוב את זה ונתחיל דף חדש קצת יותר שפוי והוגן

למעלה