לחבק חזק חזק

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

z O e i

New member
../images/Emo24.gif

התגעגעתי לפורום הזה. בחיי. קפצתי למסור שלום

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

לירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוי! אני כל כך מתרגשת
אני לא מאמינה שאת כותבת כאן
אם אני אתן לך נשיקה ממש גדולה ואתן לךךךךך את האופציה לבחור אם היא תהיה רטובה או לא יש מצב שתחזרי, ותכתבי, ולא רק תקפצי למסור שלום
אחחחחחחחחח. התגעגעתי

z O e i

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מישו זוכר אותי!!!! ^____^ אחחח קושקושיה!
ואפילו קבלתי נשיקה-על-פי-בחירתי !!! ^_^ פאן!.
אין לי כל כך מה לחדש ולדון ובלע בקשר ל
*גאש התגעגעתי לאייקון הזה* כי אני לא רואה תעונה החדשה *איןליסבלנותלהוריד.* *ערוץ 3 כלבע
* אז לא נראה לי שאני אתמיד ממש אבל אני אהיה פה אנימקווה יותר מלהגיד שלום
התגעגעתי גםםםםםםםםםם

שיו.

חשבתי על זה, אתם יודעים מה צריך לעשות? אנחנו צריכים להתחלק במחירה של חבילת דיסקים ריקים ומישהו מאגניב שכבר הוריד את הפרקים פשוט יצרוב. כן. אני אומרת את המילה הזו בלב שלם. גאדמיט, זה לא משודר בהולילנד, כל הדרכים כשרות!

PURPLE CHICKEN

New member
הו, זה עניין כה פעוט!../images/Emo2.gif

[חתימה
] כמובן שזוכרים אותך! איך אפשר לשכוח?!
אווו, בדיוק לפני איזה שבוע עיינתי לי בארכיון ומצאתי שרשורים כל כך משעשעים...
מסתבר שהיה לנו איזה קטע עם טלנובלה באחד השרשורים, ואני בגדתי בך או משהו.
ובקשר לתירוצך- גמני לא ראיתי את העונה החדשה, וגם מיכל, וגם כרמל, וגם כל האנשים האחרים שממש כדאי לך להכיר, רק הדר כלבה.
ואת רואה- זה לא מפריע לנו!
אבלללל, איך שבא לך...
העיקר שתזכירי לי שאת חיה.

Sweet Misery

New member
זה גם מסב לי עושר רב. ../images/Emo123.gif

רק תהיה לי בעייה עם עונה 4 כי הפרקים כבר לא על ההארדיסק שלי.

לירוווווווווון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

בונבונירע שלי
באמת תהיתי מתי תחזרי הנה לפני כמה ימים...

Sweet Misery

New member
../images/Emo24.gif

כרגע נישקתי את הטלפון שלי בתום שיחה עם סנוף.
געגוווווווווווע.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo24.gif

האם אני רואה כאן שרשור חיבוקים ענקקק?!
מייק מי פראוד!
אחחח.. אני אוהבת המון אנשים בזמן האחרון!

כיף, כיף, כיף!../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

היום הגענו לביצפר- וחשכו אפינו. ב*כל* ביצפר היה ריח נוראי, מזעזע, ומבחיל, מעבר לכל ריח שאתם מסוגלים לתאר.
משום מה, הרבה חתולים שחיו להם בשלווה, עד היום, ברחבי הביצפר (ובמיוחד ליד הקיוסק), החליטו סתם ככה להתפגר,
ולהשאיר אחריהם שובל ניחוח שאי אפשר לפספס. הריח לא היה סתם מגעיל, הוא היה בלתי נסבל- ילדים זעקו לישועה, המורות לא הצליחו ללמד. כל ביצפר רחש וגעש, ורק אני מצאתי פיתרון קסום (אני וחברה שלי הסתובבנו כשעל אפינו הצעיף שלה
). בשיעור מורשת, המורה לא הגיעה בערך 10 דקות אחרי הצלצול, אז התפזרנו, ואני וחברותיי הלכנו לשבת במקום הכי פחות מסריח שמצאנו. ראיתי את הרכזת שלי, ומתוך תשוקה מוזרה צעקתי לה: "ניבה, מה זה הריח הזה, לעזאזל?!??" "הבושם החדש שלי", היא ענתה.
בקיצור, הפואנטה של כל העניין היא... *טם טם טם טם* ששחררו אותנו רביעית!! במקום שביעית!
זה היה ללא ספק ההיי-לייט של היום הזה, עד כה.
לא משנה שהאוטובוס שלנו הגיע אחרון, וחיכינו איזה שעה אחרי שכל שאר המושבים כבר הלכו...
נו, מילא- בכל טוב חייב להיות קצת רע.

למה שרשרתי את זה לפה?../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif

באמת לא ברור,
התכוונתי לשרשר את זה לעוף הראשי.

למעלה