לזרזיר

לזרזיר

מאוד הוחמיתי שאתה מקדיש לי שיר. אם זה סתם ככה אז אחלה. אבל אם אה רומז שאני צריכה שירים כאלה עמוקים כדי להפנים כל מיני רעיונות גדולים כמו אהבה ושונות אז אני קצת נעלבתי. מה? הצטיירתי עד כדי כך כלא מבינה ולא מקבלת ???? זרזיר, חשוב לי לדעת מה הייתה כוונת ההקדשה!!!

איזה אהבלה אני

בכלל גם רציתי לכתוב על השיר. פעם שמעתי שיעור של הרב שרלו על קין והבל. אתה בטח לא שמעת אותו אבל זה מדהים כמה שהשיר מבטא את חלק מהעקרונות שהרב שרלו הזכיר, פשוט מעולה. במקביל גם קראתי בספר של הרב ידיד על חזרה בתשובה של אישים בתנך והוא דוקא הזכיר את קין כחוזר בתשובה אמנם ברמה נמוכה יותר אבל בכ``ז הוא הוכיח שאכן הוא קצת חזר. אם תרצו אביא לכם בתקציר, דווקא מעניין. לצערינו, היום יש יותר מידי אנשים שדומים לקין... אפילו אם לא בכזו קיצוניות, יש בהרבה אנשים משהו ממנו. יאללה די לקשקש. אבל באמת- שיר חשוב. (הדפסתי אותו).

זרזיר

New member
אני לא תמיד כזה רציני...

אל תתני כל כך הרבה משמעות לדברים שאני כותב... (עכשיו מי חושב יותר מדי :cool: ...) אין משמעות פסיכולוגית עמוקה (וגם לא מסרים תת-הכרתיים) שמוסתרים בהם. סתם הקדשתי לך את השיר כי ביקשת ממני לכתוב יותר, אז בהשראת זה (ואילת) ישבתי, חשבתי, וכתבתי וזה מה שיצא. בסך הכל רציתי להודות לך... זרזיר.

אה, בסדר

ואין מה לעשות- אתה כן עמוק מאוד, ואתה כן נותן משמעות לכל דבר וזה מה שמיוחד בך. אני מודה שאני לא ממש כזאת. אני אמנם מנתחת המון דברים ואנשים אבל דווקא משתדלת לא להיות כבדה... אבל מה שאתה זה ממש מקסים. ותודה.

למעלה