לזעקת המצפון

מו שיקו

New member
לזעקת המצפון

אין לי מושג מי את , ולמען האמת גם לא כל כך מתעניין,הדבר הכי מעציב בשירשור שלך היו התגובות. איני יודע אם מה שכתבת אמת או לא, אבל גם כל אלה שהגיבו לך אינם יודעים, ולכן כל אחד הביא איתו בתגובתו את האני מאמין שלו בעניין הקשר בין סליחות וזיונים מהצד. מעניין , המכנה המשותף של רוב הכותבים היה חדוות נעיצת הסכין,וליגלוג על ´חוצפתך´ בבקשת הסליחה, ו´הפירגון´ אלייך התבטא גם באיך שכל מגיב מקבוצת המפרגנים הגיע בתורו, וסובב את הסכין סיבוב נוסף.... אז הנה יש לך עוד לקח אחד לאוסף...

מושיקו

חשבתי על התגובות,ידעתי שכך יהיה ברגע לחיצה על שליחת ההודעה. אף אחד לא סובב סכין,כולם הגיבו ואני מכבדת את דעותיהם. מי שנעץ סכין וסובב במלוא העוצמה זו היתה אני,נעצתי סכין בגבו של אישי,נעצתי וסובבתי חזק, לא מגיע לי פרגון על כך שסרחתי,גם לא אות גבורה,יש לי בעל מקסים בית חם וילדים,אני בגדתי בכולם. אני מתבוננת בראש היפה שרדום על הקר,הראש היפה נירדם לצד האוייבת והאוייבת הבוגדנית הסתכלה במראה וראתה שם אותי סתם אישה מכשפה, מכרתי הכל בעבור רגעי תשוקה,רגעים שממילא לא היו מי יודע מה.

מתוקה40

New member
....תגידי.....

את לא יודעת שכדאי לחשוב לפעמים, לפני שעושים דברים מסויימים? לא חשבת על הסיכונים והתוצאות לפני הבגידה?? ואגב, מה תעזור לך הבקשה לסליחה, האם הוא יסלח?....ואם הוא לא יסלח, מה אז???

למעלה