לזניה עם קוטג'

HANAZ

New member
לזניה עם קוטג'

היי לכולן אני רוצה להכין לילדים לזניה עם קוטג' אשמח לקבל מתכונים תודה

effyba

New member
ועוד לזניה עם קוטג'

מתכון: לזניה מצרכים דפי פסטה מוכנים (מספר הדפים כגודל התבנית) 100 גר' מרגרינה 2 שקיות אבקת רוטב פסטה 3 כוסות מים 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות 6 שיני שום חופן עלי בזיליקום ½ כפית פלפל שחור 1 שמנת מתוקה מצרכים למילוי: 3 אריזות קוטג' 9%(אני משתמשת רק ב-5 אחוז!!!) 4 בצל ירוק קצוץ דק (רק הגבעול) 4 ביצים 1 כפית מלח. אופן הכנת המילוי: שמים בקערה את כל המצרכים ומערבבים עד שתתקבל עיסה אחידה. הרכבת הלזניה: פורסים את דפי הפסטה לאורך התבנית. יוצקים על שורת הדפים הראשונה את רוטב העגבניות ואח"כ את הגבינות. מסדרים את דפי הלזניה בשכבה נוספת, ועליה מוזגים שוב רוטב עגבניות ואח"כ את הגבינות. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות, למשך 30-35 דקות. אופן הכנה: ממיסים את המרגרינה בסיר ומוסיפים את רוטב הפסטה והמים. מחכים עד שהתערובת תגיע לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, פלפל שחור, שום ובזיליקום ומחכים שוב עד שהכל ירתח. לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה ובוחשים על אש קטנה עד להסמכה. שמים בצד. הרכבת הלזניה: פורסים את דפי הפסטה לאורך התבנית. יוצקים על שורת הדפים הראשונה את רוטב העגבניות ואח"כ את הגבינות. מסדרים את דפי הלזניה בשכבה נוספת, ועליה מוזגים שוב רוטב עגבניות ואח"כ את הגבינות. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות, למשך 30-35 דקות. מקור המתכון: חמים וטעים-קשת הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

לזניה של דנייאלה

דנייאלה [מצורף קובץ jpg] ו 13:59 | 29/12/05 ע"פ המתכון של רות סירקיס, עם השנים עשיתי דנייאלה) שינויים קלים, הם מופיעים בגוף המתכון: חומרים: 200 גר´ דפי לזניה 2 קוטג' 3 ביצים בצל ירוק קצוץ דק קופסאת רסק עגבניות גדולה חצי כוס מים 2 שיני שום כתוש אורגנו מלח פלפל 200 גר´ גבינה צהובה מגוררת אופן ההכנה: לערבב בקערה: 1 חב' רסק עגבניות, 2 עגבניות מגוררות (אפשר 1/2 קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות), מלח, פלפל, שום כתוש, אורגנו, ומטע מים לדלילות. בקערה נפרדת מערבבים את הקוטג´ והביצים, מלח, פלפל שחור ובצל ירוק. מלאכת ההרכבה: מניחים בתבנית שכבת דפי לזניה, מעליה מחצית מתערובת הקוטג´, מעליה מחצית מכמות רוטב העגבניות ומחצית מכמות הגבינה המגוררת. ושוב - דפי לזניה, תערובת קוטג', רוטב עגבניות וגבינה צהובה- 3 שכבות, לסיים עם דפי הלזניה. 5. 30-40 דקות ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש. אני הכנתי אותה ביום שישי ויצא מעולה מקור ותמונה דנייאלה

ady18

Well-known member
אני עושה גם

אבל אני משמשת בצהובה לייט וגם בקוטג לייט

למעלה