לזכר עינב רוגל ז"ל

לזכר עינב רוגל ז"ל

בימים אלו קצב שמעון פרס נשיא המדינה את עונשו של גלעד שמן, הרוצח של עינב רוגל, בת זוגתו לשעבר ל36 שנה. סביר להניח כי גלעד ייצא שליש על התנהגות טובה למרות שבזמן חופשות מהכלא הכה ואיים ברצח לבת זוגתו הנוכחית ואם בנו. חברתי שרון אורשלמי מארגנת עצומות ומחאה ציבורית לטובת ביטול קיצוב עונשו. אני מצטרפת ומעדכנת אתכן בפרטים: עינב רוגל הייתה חיילת בזמן שנרצחה על ידי בן זוגה לשעבר גלעד שמן, שסירב לקבל את הפרידה שלה ממנו. לאורך כל מערכת היחסים ביניהם, התנהג גלעד באלימות כלפי עינב עד שזו אזרה אומץ ונפרדה ממנו. בעשרים ביוני 1991 נרצחה עינב על ידי גלעד. מאז מתנהל מאבק עיקש של משפחתה של עינב יחד עם ארגוני הנשים וחברות כנסת, להשאירו כלוא במאסר עולם. לאחרונה החליט שר המשפטים להמליץ לקצוב את עונשו ממאסר עולם ל36 שנים, עם סיכוי רב שינוכה לו שליש על "התנהגות טובה", מה שאומר שהוא עלול להשתחרר תוך חמש שנים. נשיא המדינה, שמעון פרס, קיבלת את המלצתו של שר המשפטים וחתם על חנינה לקצוב את עונשו. ההחלטה הזו היא שערורייתית וחשוב להעלות אותה לסדר היום הציבורי, ולנסות להפוך את ההחלטה. יש לנו את הכוח לעשות את זה באמצעות לובי והעלאת המחאה כלפי מעלה!!! מכתב לנשיא המדינה ולשר המשפטים באמצעות מייל, פקס או מכתב יוכלו להביע את המחאה האישית של כולנו וידברו את כאבנו על עינב. חשוב לציין את הנושא "לזכר עינב רוגל" בנושא המייל, כדי שהם יבינו את עוצמת הכאב. בנוסף, נפתחה קבוצה בפייסבוק למען המטרה הזו. אנא הצטרפו אליה. המעשה הזה אינו דורש מכן הרבה והוא יכול לשנות את המציאות. קחו כמה רגעים מזמנכן והשמיעו את קולה של עינב. להלן פרטי ההתקשרות עם הלשכות הרלוונטיות:נ שיא המדינה:מען למכתבים: רחוב הנשיא 3, ירושלים. מיקוד: 92188 פקס: 02-5611033 דואר אלקטרוני: [email protected] שר המשפטים:מען למכתבים: רח' צלאח אדין 29, ת.ד. 49029 ירושלים 91490 פקס: 02-6285438 דואר אלקטרוני:[email protected]

לי יקרה,

אני מזמינה אותך לפרסם ידיעה דומה בפורום 973 (כדאי לשלוח מסר למנהלות לפני, אבל אני לא מאמינה שתהיה בעיה). העניין הזה חשוב ביותר. שרון

למעלה