8
L like daa New member 26/12/02 #27 גדולללה! גדולה כתמיד! ../images/Emo6.gif תודה על התמונות המקסימות! שימי עוד...
P PopPy New member 28/12/02 #29 ../images/Emo51.gif זוהר!../images/Emo85.gif אחרי שאני אעשה ריסטארט כי המחשב שלי לא כ"כ משתף איתי פעולה, אני אשמו את כל התמונות משרשורי התמונות ואתחיל להעלות אותן לגלריות הפורום
../images/Emo51.gif זוהר!../images/Emo85.gif אחרי שאני אעשה ריסטארט כי המחשב שלי לא כ"כ משתף איתי פעולה, אני אשמו את כל התמונות משרשורי התמונות ואתחיל להעלות אותן לגלריות הפורום
P pinoki New member 28/12/02 #31 מנסה להקפיץ.... תענו לי בבקשה אני רוצה להיות קצת קשורה.... מה זה רב"י..? ואיך שמתם את התמונות? מ ק פ י צ ה
מנסה להקפיץ.... תענו לי בבקשה אני רוצה להיות קצת קשורה.... מה זה רב"י..? ואיך שמתם את התמונות? מ ק פ י צ ה
P pinoki New member 28/12/02 #30 שתי שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה זה רב"י\\\?.?? ואיך אתם מכניסים את התמונות האלה מתוך התוכנית???
שתי שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה זה רב"י\\\?.?? ואיך אתם מכניסים את התמונות האלה מתוך התוכנית???
B BalBulaGirl New member 28/12/02 #32 אני יכולה לענות לך על שאלה ../images/Emo15.gif אחת: רב"י- רק בישראל ר ק בי שראל הבנתוס ויצא כחול
P pinoki New member 30/12/02 #33 הבנתי תודה וכן יצא כחול... עוד שאלה.... איך הם שמים את התמונות האלה מתוך התוכנית.?