לזכר אילן...

Boscorelli

New member
לזכר אילן...

עבודת צוות שלי ושל טומי* (מפורום אחר) -לא מצאתי שיר יותר טוב מזה בשביל לתאר את העצב התסכול והדיכאון שנחת עלינו בעקבות הטראגדיה שבאותו יום כל מצלמות הטלוויזיה הופנו למעלה בכדי לחזות בנחיתת מעבורת קולומביה ובחזרתו של אילן רמון בשלום הבייתה ובמקום לחגוג סיימנו את השידור באבל שראינו בשידור חי איך המעבורת נשרפת למול עיניינו מתפרקת ולא משאירה ניצולים... אסון זה השאיר לנו את אילן חקוק בליבנו כגיבור אומה, כאגדה וגרם לנו קושי בלעכל וצרם לנו בגרון וגרם לדמעות... אילן רמון יזכר כהיסטוריה ובנינו ילמדו עליו בספריהם... שיניתי את חתימתי כדי לזכור ולא לשכוח את הטראגדיה אבל עד היום אני מתקשה לעכל... גם במילותיי היום אני מסרב ואני לא יכתוב יותר ז"ל אחרי שמו של אילן מכוון שגיבורים לא מתים, הם עוברים לעולם טוב יותר ומשקיפים למעלה... נקווה שמישהו שם דואג לו למעלה (אחרי שהוא לא דאג למעבורת הוא חייב לדאוג למה שנשאר) ושומר עליו, נקווה שרונה והילדים יוכלו להמשיך בחייהם ונתמוך בהם כמה שצריך וכמה שרק ירצו כי הם, הם אותה משפחה ששלחה את ראש המשפחה,אבא,חבר,בן,טייס ועכשיו גם האסטרונאוט הראשון הם אלה ששלחו את אילן בכדי להיות בצוות הקולומביה ולהוביל את העם היהודי בגאווה לחלל אילן רמון - נותר רק להגיד תודה, ואני בטוח שכל עם ישראל אמר באותו יום-תודה...

למעלה