לזכרם....

DaRזה אני

New member
לזכרם....../images/Emo16.gif

לזכר 6 מיליון יהודים שעונו, נרצחו ונטבחו. יהיה זכרם ברוך.

-../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif-

השם יקום דמם!

../images/Emo31.gifהיו גם מעדות המזרח ....

שסבלו בשואה!!! לוב יוון בולגריה . מלבד זאת, מותר לה להזדהות.

DaRזה אני

New member
אני יודע את זה...

אמרתי לה את זה בגלל ההודעה המפגרת שהיא כתבה חוצמזה שהיא מרוקאית נראה לי

jKiTTiE

New member
אתה מדבר אלי?!

אם כה אחי אני תורכיה... ושמע באמת יהיה בסדר סתומרת למדו לקח מהעבר וזה אנלא אומרת שצריך לשכוח מזה עכשיו וזה ממש לא...להפך! אני מאוד מעריכה תאנשים ששרדו ואת אלה שלא שרדו תשואה תמיד אבל יהיה בסדר! קצת אופטימיות לא בסדר?!

DaRזה אני

New member
מה בסדר מה?!?!

הרגו 6 מיליון יהודים בעינויים ורצחו אותם ולא רק יהודים והכולל בדרך שיטתית, ממוספרת,רשומה ומתוכננת מראש. יש לנו ארץ משלנו עכשיו, כן עכשיו בסדר... אבל יום השואה את עד כדי כך מפגרת להגיד שטות כזאת. למה לא יכלת פשוט להיסתפק הלגיד לזכרם.. או אפילו איזה סמיילי עצוב!

Black Soul Om

New member
סתומת'פה מ'תה מתפלצן?!

כולם מרכינים ראש וכולם יודעים מה קרה ומה צריך לעשות אז סתום ת'פה ואל תזלזל באף אחד אז אתה אשכנזי או משו והיא מרוקאית או משו... אז מה?! ראבק דברים כאלה יכולים להטריף אותי

jKiTTiE

New member
שיוו אתה אחד המעפנים!!

אמרתי לך זה עצוב כה ואין לי כוח להסביר לך מה שהסברתי למעלה... אני מדבר על העתיד טיפש! יהיה בסדר! יותר גרוע ממה שהיה בשואה לא יהיה וזה לא יחזור וואי אתה פשוט טיפש...

jKiTTiE

New member
וואי אחי אתה נראלי מזה פרנואיד

באמת נראה לך שיתנו לעשות את זה עוד פעם?! לא משנה לאיזה עם! זה כל כך זיעזע ת'עולם שזה בחיים לא יקרה יותר! יודע מה יש מצב שזה יקרה שוב חס וחלילה אבל זה אם זה יקרה זה יקרה עוד כל כך הרבה זמן...לפחות 5 6 דורות...

למעלה