לזכרו

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
לזכרו

לזכרו של (אני שובר כאן את ההבטחה) אוריאל אני לא יודע למה אני כותב את זה - זה לא מה שימלא את הכאב אבל מילא אני כל כך מבולבל (וכמובן! שחשבתי שיוקל לי אבל טעיתי כשהיה לי סיוט מטורף היום בלילה) אבל שיהיה תהיה חזק - ישמור עלייך אלוהים שם למעלה וינקום ברוצחיך המתועבים בני השטן

shani שני

New member
יקר שלי... ../images/Emo23.gif

אתה עובר שלבים בהתמודדות.. שלב ראשון היה להגיד את השם. את זה עשית ואני בטוחה שנשברת אחרי זה. אנחנו איתך
ומדליקה
לזכר אוריאל. אני כאן אם אתה צריך

SimsY

New member
זה עדיין ממש לא זה

אני לא יכול להביט בשם שלו על המסך - אני פשוט מכסה את העיניים אני צועק בלב כשאני צריך לכתוב את השם שלו אני צועק בכלל - צ ו ר ח ח ח ח ח ח !!!!!!!!!!!!!! המלאך נפל .....

SimsY

New member
והלב ממשיך לדמם

הדם זולג בנהרות ארוכים ארוכים ........

SimsY

New member
כמה כאב יכול להכיל לב אחד?

כנראה הרבה בצורה שהוא שוטף ....

SimsY

New member
לזכרו.... שיר

לזכרו של היקר לי מכל הגיבור שלי הקוסם שלי שהלך ועכשיו כל מה שנוזל לי מתוך הלב זה חללב שחור שמתאחד עם הלהבה הממיסה את הנר השחור ..... ומשחיר את כל שולחן הזכוכית השקוף ..... אך רק דבר אחד הוא לא יוכל להשחיר - את הלב שהוא כבר הכי שחור שאפשר....

SimsY

New member
לזכרו... וידאו

(צריך REAL PLAYER כדי לראות) השיר "Apres Toi" (אחרייך) בביצוע ויקי לאנדרוס Tu t'en vas, l'amour a pour toi le sourire d'une autre Je voudrais mais ne peux t'en vouloir Désormais, tu vas m'oublier Ce n'est pas de ta faute, et pourtant tu dois savoir Qu'après toi, je ne pourrai plus vivre Non plus vivre qu'en souvenir de toi Après toi, j'aurai les yeux humides Les mains vides, le cœur sans joie Avec toi, j'avais appris à rire Et mes rires ne viennent que par toi Après toi, je ne serai que l'ombre De ton ombre, après toi Même un jour, si je fais ma vie Si je tiens la promesse qui unit deux êtres pour toujours Après toi, je pourrai peut-être donner de ma tendresse Mais plus rien de mon amour Après toi, je ne pourrai plus vivre Non plus vivre qu'en souvenir de toi Après toi, j'aurai les yeux humides Les mains vides, le cœur sans joie Avec toi, j'avais appris à rire Et mes rires ne viennent que par toi Après toi, je ne serai que l'ombre De ton ombre, après toi

SimsY

New member
תרגום הפזמון האחרון...

אחרייך אני לא אחיה יותר אני לא אוכל לחיות עם מזכרת ממך אחריך העיניים שלי יהיו תמיד רטובות ידיי ריקות, והלב ללא שמחה ביחד איתך צחקתי אבל אחרייך קשה לי לצחוק אחרייך אני אהיה רק שאריות של הצל שלך אחרייך.

SimsY

New member
כדי להוריד את הקבצים

לעמוד על הלינק ללחוץ על הכפתור הימני ולעשות "שמירה בשם" או "Save Target As"

לפעמים - בדר"כ

נהיה הרבה יותר קשה הרבה לפני שמוצאים הקלה... קח את הזמן לכאוב ולבכות להרגיש ולחלום וגם לעבור את הסיוטים. יכול להיות שבאיזו שהוא שלב יהיה יותר קל אבל לפני כן יהיה יותר קשה מצטערת שלא ממש עודדתי אבל ש עידוד בידיעה שתבוא הקלה

SimsY

New member
לב מנופץ

ת' - מנותץ, שבור, רצוץ, שבור לרסיסים, מרוסק, מפוצץ, הרוס, חבוט, מופרד לרסיסים

אין דבר שלם יותר מלב שבור

זו אינה קלישאה זה באמת כך!!! רק מי שחי בתוכו את השברים יכול להרגיש בשלמות , יכול להזדהות עם כאב של הזולת יכול להביא מניסיונו האישי את הכאב האמיתי ביותר...

SimsY

New member
דם!

איך מתגברים - איך מאחים את החתך העצום ? אני זוכר את הקסמים שהוא היה עושה בפשטות בלי שום טריקים, את האדם הנשגב שבו - את המלאך שבתוכו נשאר רק המלאך שהלך ולא ישוב יותר לעולם ואני צורח בזמן שהלב נקרע לשניים ובוכה

BooBee

New member
סימס יקר ../images/Emo20.gif

כמו שכבר דיברנו בימים האחרונים, להתמודדות פנים רבים לה. כל אחד בוחר בדרכו להתמודד, חלקנו הולכים לטיפול פסיכולוגי, קבוצות תמיכה, חלקנו כותבים כאן בפורום ומתנחמים מהדיונים, מהחיבוקים ומהאהבה שעוטפת את ההודעות. כבר כתבתי מספר פעמים, שגם לב שבור לרסיסים ממשיך לפעום. וצריך לרצות להתמודד. ואני רואה בך בחור מדהים ורגיש שצועד את צעדיו הראשונים תבהיות, בשאלות קשות. להגיד "אני לא יודע מה עושים" זו נקודת פתיחה טובה מאוד ללמוד לחיות במקביל לגעגועים ולאובדן שלנו. מחבקת אותך מביתי הקט, רויטל.

shani שני

New member
אני איתך!!!

ההורים שלך הלכו? אתה יכול לבכות? אני פה, אין לי מצברוח לצאת הערב אז כנראה אהיה פה גם בלילה אם תרצה. אהבתי שלוחה לך!!!!!!!!

למעלה