לזכור רבותי.

לזכור רבותי.

מי שבוחר בקדימה בוחר במר"צ בעבודה, בש"ס ,בליכוד בוחר בהמשך הטירור בהמשך המשא ומתן עם הטירור בהמשך קונספצית אוסלו. מי שבוחר בברוך מרזל בוחר במלחמה עד לניצחון. מי שבוחר בברוך מרזל בוחר במדינה יהודית ללא טירור וללא אוייבים ובוגדים מבית. מי שעני ואביון ומי שלא גומר את החודש ומי שמרגיש שמעמדו הכלכלי הולך ונחלש ובוחר בקדימה שלא יבוא בטענות אלא רק לעצמו. מי שעני ואביון,מי שלא גומר את החודש,ומי שמעמדו הכלכלי הולך ומתדרדר שיבחר בחזית יהודית לאומית של ברוך מרזל שמבטיחה מלחמה בהון השחור ובאליטות הממון המושחתות עד לגירושן מהארץ. תקחו את החיים שלכם בידיים שלכם ותתנו לברוך מרזל את הקול שלכם כי רק הוא מסוגל להרחיק את הטירור מארצנו ולהרחיק את השלטון המחובר להון מארצנו. אל תתנו לאליטות אשכנז לנהל לכם את החיים 50 שנה הם מנהלים לכם את החיים במישור הכלכלי חברתי בטחוני וראו לאן הגעתם. לעברי פי פחת הגעתם. מצביעים שינוי אמיתי ולא מזוייף מצביעים חזית יהודית לאומית.

גל ים..

New member
אי אפשר להצביע ברוך מרזל מסיבה אחת

הוא יכול להביא עלינו אסון בין לאומי,מי שלא יתאים לו הוא פשוט ישלח אותו לכל הרוחות. לא רוצה ללבוש שביס על הראש כדי להגיד שאני מאמינה באלוהים,לא רוצה להפסיק לנסוע בשבת כי כך הוא יחשוב שאני מספיק ראויה להיות יהודיה טובה. אני רוצה חיים של דו קיום בין חרדים דתיים וחילונים,חייה ותן לחיות. ובעיקר אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להבין שערבים זה לא אזרחים סוג ז' אלא רק מחבלים טרוריסטים וכיוצא בזה. ולכן הוא רואה בכל ערבי עמלק,ולי יש בעיה עם זה. רופאים ערבים טובים טיפלו בי בזמן שהותי בבית החולים ונתנו לי יותר כבוד מהיהודים,ערבייה שכבה לידי בבית החולים והיתה יותר מתחשבת מהיהודיה שבאה עם עם כל החמולה שלה וחגגה כאילו היא נמצאת בפיקניק.. את הדברים האלו לא מבין ברוך מרזל כי הוא נעול בדיוק כפי שנסראללה נעול. מי שמאמין בחרב סופו שימות בחרב למרות שאלוהים אמר הרוג את העמלק כי הוא יהרוג אותך. אירן = עמלק אבל יש הרבה ערבים משתפי פעולה עם ישראל שמאמינים בדו קיום ורוצים לחיות פה ולא למות פה,וברוך מרזל לא מוכן להקשיב ולדעת שהם קיימים. לכן הוא לא מתאים להיות ראש ממשלה סבלני וסובלני! שבת שלום

סליחה אבל אין לך מושג מיהו מרזל

מהי האד'נדה של חזית יהודית לאומית ואילו פעם אחת היית מטריחה עצמך לבוא לכנס של התנועה לא היית כותבת כאן את מה שכתבת. ברור שמגרונך מדברת התעמולה שהתקשורת נטעה בך נגד חזית יהודית לאומית וברוך מרזל בפרט. חזית יהודית לאומית מדברת רק על גירוש פלשתינים ללא משפט רק במקרה של עברות על בטחון המדינה. חזית יהודית לאומית דוגלת במתן פיצוי כספי ל100 אלף משפחות פלשתיניות המוכנות לעזוב ולהגר לקנדה לאוסטרליה לניו זילנד וחלק מהם לאירופה. חזית יהודית לאומית אומרת בצורה הברורה ביותר פלשתינים נאמנים למדינת ישראל יחיו כאן כאזרחים שווי זכויות וחובות. חזית יהודית לאומית לא מתכוונת להפוך את מדינת ישראל למדינת הלכה אלא לשלב בחינוך הממלכתי החילוני תכנים יהודים ומסורת העם היהודי.

גל ים..

New member
ניסים ידידי היקר ..

בהתחלה הם יגרשו בלי משפט ואחר כך על כל דבר הם ירצו לעשות את זה,כל דבר שמריח דיקטטורה בגלל גזע צבע ולאום לא עושה לי חשק להצביע עבורו. אין ספק שהייתי רוצה שהרוב יהיה פה יהודי ובעיקר בית יהודי אמיתי לעם ישראל. אך מה שלא עשה בן גוריון בטח לא יצליח לעשות מרזל. "לזרוק" להעביר לנקות לשלם כסף או כל תיאור אחר לעם אחר כדי שילך לא מעלה ריח נכון. זו בעיה ואני לא יפת נפש אלא רואה מציאות. היום זה הערבים ומחר זה אתה שאתה חילוני שכותב בשבת האמן לי הדרך של הדתיים הפאנטיים מוכרת לי מאוד לצערי.

זה בדיוק מה שממשלת תל-אביב עשתה

ותמשיך לעשות. גירוש על פי לאום. השמדת גוש קטיף רק בגלל שהם יהודים וציונים. העיקרון נקבע דווקא עיי אלה שרוממות הדמוקרטיה בלשונם. אם ניתן לגרש ולהשמיד ישובים יהודים ולא משנה מהי הסיבה ניתן לגרש ולהשמיד ישובים ערבים ועוד בגלל סיבה טובה. אל תדברי איתי על דיקטטורה כשהדיקטטורה החילונית נמצאת ממש מתחת לאף שלנו. קדימה זאת הדוגמה הטובה ביותר מהי דיקטטורה. שרון זאת הדוגמה הטובה ביותר מהי דיקטטורה. אתם החילונים צבועים. אני חילוני לא צבוע ולא נותן למנעמי החיים לבלבל את דעתי. צריך לסגור את מקור הזימה הטלויזיה המשחיתה את הנוער שלנו והופכת אותו לאלים מושחת ורדוד. ילדים בני שמונה עשר צופים בסרטים של אלימות רצח ומין ואין פוצה פה ומצפצף. לאיזו חברה הפכנו להיות? צריך לחזור למקורות לחינוך לכיבוד אב ואם. רק יהודים אמוניים מסורתיים חדורי אידאולוגיה יהודית מסורתית צריכים להיות בשלטון.

גל ים..

New member
טעות טעות ושוב טעות

שעתי קצרה עכשיו מלהגיב לך אך האמן לי שאגיב לך מאוחר יותר,על נושא השמדת גוש קטיף ובעיקר כל דברי הבלע האחרים שכתבת. אם אינך אוהב את המדינה שלנו אז למה לכל הרוחות אתה פה??????? רק יהודים אמונים מסורתים צריכים להיות בשלטון???????????????? פויה בוש לך והכלם כשאתה מעז לדבר בכלל בצורה כזאת,אני אדם מסורתי ואיני דתיה שהולכת עם שביס על ראשי ואהבת האל גדולה אצלי יותר מאשר אצל הדתי שאחד בפה ואחד בלב. בשבת מנענע את גופו מול ארון הקודש וביום ראשון גונב את חברו ומדבר דברי רמייה ושקר פוי בושה!

מה זה מדינה?

מדינה זה משהו שאפשר לחסל אותו. לעומת זאת ארץ אדמה לעולם נשארת. אני אוהב את ארץ ישראל את ארץ ציון. בארץ ישראל יכולות להיות שתי מדינות? מדינת פלשתין ומדינת ישראל? לעולם לא. צריך לקבוע עובדות בשטח ולהקים את מדינת ציון בשטחים. ההתנתקות האמיתית היא התנתקות ממדינת ישראל והמשך ההתיישבות בציון. אז כשהפרשים של עזרא יגיעו הם יקבלו על הראש באופן חוקי.

קשקשן פנאטי

לא יעזור לך. פה יהיו שתי מדינות לשני עמים. תתחיל לארוז אם לא מוצא חן בעיניך.

למה לא יעזור לי?

בינתיים חמש עשרה שנה אתם מייחלים להקמת מדינה פלשתינית בארץ ישראל ולא הולך לכם. מה אני אשם שאתם מתאכזבים כל פעם מחדש? אכזבת עראפת, אכזבת אבו מאזן, ועכשיו החמאס אפילו לא מוכן להביא אתכם לידי אכזבה כי פשוט החמאס אומר ג'יהאד עד לניצחון. נראה על פניו שאת תארזי ראשונה ותשאירי לנו ליהודים המנצחים לשמור לכם על ארץ ישראל. עכשיו לאחר שהעם הפלשתיני בעט בכם וחירבן עליכם כשבחר בחמאס להיות הפטרון ראוי לכם קצת שתרגעו ותתחילו לחשוב איפה טעינו שמשאלות ליבנו לא רק שלא מתגשמות אלא אפילו מתרחקות. בעזרת השם נכניס את ברוך מרזל לכנסת והוא כבר יעזור לכם לרדת מהחלום. והכל בדרך ארץ ברגישות ונחישות.

אתה יהודי מנצח אתה? ../images/Emo6.gif

אתה LOSER מקצועי אטום מח שחוץ מלקשקש על המקלדת לא מסוגל לדבר. פאנאט טיפוסי.

בוודאי שאני יהודי מנצח.

מנצח מי שלא נותן לחולשת הדעת להטריף אותו. מנצח מי שנשאר בפוקוס גם כשהמצב קשה. מנצח מי שחולם בלילה ובבוקר מתעורר וחוזר למציאות. והמציאות היא שאיך שלא תגלגלו את עצמיכם אתם הפסדתם.הפסדתם כי אתם לא מצליחים להקים מדינה פלשתינית כבר חמש עשרה שנה שאתם חולמים הוזים ומפסידים.

בקיצור ידידי היקר

נראה שאתה אינך מבין (מוגבלות גנטית?) מה זה ארור מרזל. סע לאפגניסטאן שם מבינים טוב ממך.

ברוך מרזל אדם חכם רגיש

ואוהב עמו וארץ ישראל. המתנחלים מעולם לא יצאו נגד אחיהם,נהפוך הוא קיבלו בכאב רב את הבגידה של אחיהם הישראלים עובדי האלילים ואמרו האוייב אלה לא בני עמנו המבולבלים והטועים. האוייב הם הגויים הפלשתינים עמי אירופה שכבר שכחו את השואה וממליכים עלינו עובדי אלילים ישראליים להרוס את כל מה שבנו כאן אבותינו. המתנחלים היו תמימים,הם לא האמינו שרוע כזה ושנאה כזאת יכולים לנבוע מתוך בני עמם אבל היום הם כבר מבינים מיהם האוייבים האמיתיים והמסוכנים. לכן יהודים ציונים כמו ברוך מרזל יכנסו לכנסת לעשות סדר ולהחזיר את השפיות לעם.

יאללה ../images/Emo6.gif

מטורף הזוי לך תצטרף לחברתך במאורה אחרי שתבזבז את קולך על ארור מרזל

תמיד יש מחר.

ושום דבר לא מתבזבז. אדם צריך להצביע לפי אמונותיו ומצפונו ולא לעשות חישובים חשבוניים כן יעבור את אחוז החסימה לא יעבור את אחוז החסימה. כי בסך הכל בסופו של דבר אדם נשאר להתמודד עם התוצאות של המעשים שלו ושל קבלת ההחלטות שלו. לכן ההצבעה לחזית יהודית לאומית אינה בזבוז קול גם אם לא תעבור את אחוז החסימה. תמיד יש מחר. אם לא היום אז מחר ואם לא מחר אז מחרתיים. החפזון מיד השטן ושלום עכשיו ובכל מחיר מהר וגמרנו הוא השטן בהתגלמותו. הסבלנות והדבקות במטרה היא הדרך הנכונה. אנשים באים והולכים אבל הדרך תמיד ולעולם נשארת.

מלחמה אינה מטרה

מלחמה הנה כורח. עם מרזל-נגיע למלחמה גם על עץ זית. עם נתניהו-נגיע למלחמה רק למען הדברים הנכונים. וזהו כל ההבדל. צריך מנהיגות שתגרוף אחריה רבים.הוא האיש שיאחד שורות הימין האמיתי,לא זה המזוייף. בחר נתניהו,ותשיג בין היתר גם את מטרות מרזל אבל בצורה שפויה.

נתניהו גורף???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא למדת שאפילו אם חוזרים על דברים שוב ושוב הם לא הופכים לאמת? נתניהו תמך בפינוי והחזיר יותר מרבין. שכחת? אופפס ומי מצא ידיד ורע בעראפאת?
ביב הזיקית!

יעלי,קצת עובדות

רבין החזיר 30% מהשטחים,כל הערים רבתי ,ונתניהו נטו-1.7% בלבד. מתי כבר תלמדי לא לזרוק סיסמאות,אלא לסמוך על הקקטוס ? שימי ליכוד בכותל,ואני מבטיח לך גן-עדן כאן ועכשיו.

למעלה