לזיכרו של גרשון

לזיכרו של גרשון

גרשון פוקח עיניו לבוקרו של יום פוקח עיניים ומחייך אל התקרה מחייך אל הקירות, מחייך אל החלון הסגור מתמתח ככל יכולתו. קצות אצבעותיו נוגעות בקצה המיטה גרשון חושב על החלום המתוק שחלם על הפרח שקטף וקירבו לאפו להריח את ריח החיים ומתוך הפרח עלתה דבורה, ומהג בעול יצא קוץ גרשון חולם כל לילה חלומות צבעוניים ריחניים כמו היו הם מציאות ובבוקרו של יום מתעורר עם חיוך חיוך אל העולם. אל תביט גרשון בעיניים כאלו גרשון לא יודע היכן מקומו הוא פשוט חי את חייו הוא כבר מזמן ברח לעולמות אחרים הוא מתהלך בין קליפות על הכביש כאילו היו זכוכית הוא מביט אל עיניים ולא דרכן הוא מביט אל פנים ורואה בהן את היופי ולא את הכיעור אל תביט בגרשון בעיניים כאלו לפעמים היית רוצה להתחלף איתו אבל רק לפעמים, לחוות מעולמו. גרשון פותח חלון והאור מציף את פניו דגדוג השמש על פניו גורם לו לפרוץ בפרץ צחוק אדיר ולהסתיר עיניו "שלום עולם" הוא צועק מבעד לחלון וכל ילדי השכונה צועקים אליו חזרה: עולם אוהב אותו היום. אל תביט באסף בעיניים כאלו גרשון מעולם לא פגע באיש מעולם לא נגע בזבוב, מעולם לא עשה רע כמה שהייתי רוצה לחוות את הטוב שלו את התחושה של אמת פנימית נטו אל תביט בגרשון בעיניים כאלו. בוקר חדש גרשון פוקח עיניים ומחייך אל התקרה מחייך אל הקירות, מחייך אל החלון הסגור מתמתח ככל יכולתו. יוצא לחצר מחייך אל כולם רואה דור חדש של לוחמי אש לומדים ועוסקים באימון ולמידה וליבו משתולל מאושר עובר בין כולם מחבק את הראשון לוחץ יד לשני גרשון מאושר. ליבו של גרשון נדם והוא רק בן 56 ניכתב לזיכרו של גרשון זאוברמן גיא מנשרוב 17/07/2003

מנסה להקפיץ

חשוב שרבים יראו את מה שאנו מרגשים עקב מותו של גרשון . חברים כנסו לאתר שניבנה לזיכרו של גרשון שבנה מני מלכה וכפי שהוא כתב זו באמת יכולה להיות מזכרת יפה למשפחה גיא מנשרוב

We Love you Gershon

We Love you Gershon all of your brothers-in-arms are there with you in spirit. Our tears are falling with your tears. Our hearts have broken with your hearts. The pain of your Family is our pain. May God bless you Gershon Dear brother. Remaining us a great love to the firefighting. We are the Fire Fighter of ISRAEL feel that part of every one of us has been lost. To the families ,are sympathy goes out to them. This is a time to stand together .We wish you all well. We hope angels speed Gershon soul.

לזכרו של גרשון ז"ל

גבאי רועי ראשלצ @ 18/07/2003, 16:53 את גרשון הכרתי לראשונה שנכנסתי לפורום בכיבוי אש של תפוז החבר'ה שם קיבלו אותי יפה- היות ואני לא ממשפחת כיבוי האש אני התנדבתי במשמר האזרחי- בעירי ראשון לציון . ראיתי את הכשרונות של גרשון בפורום אם זה גם ששמעתי אותו ברדיו או את אותו ראיון שלו בטלויזיה-. ראיתי את האהבה שלו למקצוע ולחבריו הכבאים והצופים. וראיתי את הכאב שלו על משכורות של הכבאים באיגודים שלא קיבלו. ראיתי בכלל את אהבה שלו אלינו בנט(בפורום) שהוא ענה על שאלות העלה סקרים בשוט גבאי רועי ראשון לציון בן אדם זהב משכמו ומעלה. הודעתי בפורום שאני נוסע לארה"ב לסיאטל-הוא ביקש בזמנו שאני יביא לו קלטת של תרגול חומ"ס. אילו ידעתי שזה הדבר האחרון שאני ישמע ממנו-אני יעשה פשוט הכל להביא לקלטת הזאת ארצה -גרשון יקירי- אני לא ישכח אותך לעולם מה שעשית לכבוד הפורום הזה –בתור גולש בו יהיה זכרך ברוך גבאי רועי ראשל"צ

משתתפת בצער ומציעה עזרה להמשך דרכו

שלום, אני תושבת צורן. זה עתה סיימנו, אני מקווה, מאבק עיקש מאוד בכל גורמי השלטון וגורמי המקצוע שטענו שאין לנו מה לדאוג, הכל בסדר, אך השטח דיבר אחרת. אנשים חלו וכו', אתם מכירים את הסיפור... צברנו ידע, ניסיון, טכניקות וכו' לנהל מאבק ציבורי בנושאים כאלו - נשמח לעזור לצוות שלכם, שירצה לנהל את המאבק שלכם על הגנה על החיים שלכם קודם כל, ושיפור תנאי החיים של מי שכבר נפגע או של בני משפחה שנפגעו. נעשה זאת בשמחה. צרו קשר דרך האתר שלנו - צורן נשמח מאוד להפגש ולעזור, באיחולי בריאות ואריכות ימים לכולכם!

למעלה