לזה שהמציא את המזגן

לזה שהמציא את המזגן

מי שהמציא את המזגן זה שפועל בחלל הבית הפך את עונות השנה, לצריכה של חשמל התרגלנו למשהו שמוריד את הטמפרטורה אבל יוצר חום סביבתי, זללן של חשמל מה רע על טבילה בים הקר בלילה לאכול אבטיח קר כדי לצנן את הגוף או גביע גלידה קר , על החוף מול הכוכבים והגוף שלנו לא לומד להתמודד עם החום הוא הופך למפונק , רוצבה מזגן בקיץ שלא לדבר עם המצוננים בקיץ מה שלא הכרנו שנים על שנים איך אמרה פעם הרופאה שלי השנה זה השיא שפעת באמצע הקיץ המזגנים הללו שינו את עונות השנה בלבלו את הגוף ואת סדרי בראשית שינו את העולם שלנו לחלוטין את העולם שלי בטוח זה הפך התמכרתי למזגן שבחדרי

למזגן התמכרתי

מודה אני התמכרתי למזגן שנים התנגדתי להכניס מזגן הביתה וימים החמים הלכתי לקניון כדי לנשום אז שכנעו אותי שלטובת הנשימה עדיף לי והכנסתי המזגן לחדר השינה שלי זה שינה את העולם שלי לחלוטין הנשימה שלי הפכה לקלה יותר בימי הקיץ החמים הידיים והרגליים כבר לא נראים כמו בלונים מקל משמעותית על חיי בבית אבל זה הפך את הבית לשני חללים שאר הבי ת , וחדר השינה הממוזג כמעט ולא נמצאת בחדרי הבית השונים התמכרתי למזגן שבחדרי אוהבת את האויר הקר בוקע ממנו כל ימים וגם בלילות כל השנה מפעילה מזגן ומתכסה בשמיכת המרופדת אין בעצם שמיכת חורף ישנה איתה כל השנה ורק חשבון החשמל מעיד על העלות של ההפעלה ואני בכוננות לקראת יום רביעי הקרוב שמבטיחים לי יום חם במיוחד ורק שלא יהיו הפסקות חשמל _________________

מזגן ההצלה של חיי

בימים מלאי שרב בלי להזיע כיף משהו זוכר אך בעבר חינו ללא מזגן ? או שכדור הארץ התחמם? לא יודעת מתפנקת עם מזגן .. דואגת למשכורת של כלתי בחברת חשמל

מעדיפה מאוורר../images/Emo20.gif

ככה אף אחד לא יריב איתי שקר מדי ואצטרך להוריד מהקור גם בלילה עדיף מאוורר למה בכלל צריך מזגן אם בעצם מתכסים עם שמיכה? אבל הכי הכי זה משב הרוח שנכנס בלילה מבעד לתריסים על זה אני ממש לא מוותרת

לא אוהבת מאוורר הלחות משגעת אותי ,

והפתרון הוא רק מזגן ,און שחיה בים

למעלה