לזה שהזיז את הקיר..

מיכל 1

New member
לזה שהזיז את הקיר..

מי ראה אותך אהוב כשהלכת לאיבוד? והדרך נעלמה לך פתאום.. מי ראה את דמעותיך היורדות אל לחייך.. מי הבין שהגיע סוף היום.. ובין יום ללילה - בין עונה לעונה- שם אני יושבת ממתינה - לצלצול הטלפון - למעטפה הלבנה - הנושאת בה את ליבך.. - אהוב - אחכה לך עד סוף היום ואם לא תתן לי אות אדע - שהכל פתאום נגמר התקוות..החלומות.. הכל נעלם בתוך ים הדמעות.. - ואז - מופיע הכאב...כמו מפץ גדול ומתרחב.. איך אוכל לו לכאב - איך אשרוד?? איך אוכל לחיות בלעדיך...עוד.. איך תוכל אהובי - בלי לשמוע את צחוקי ואיך אוכל אני בלי שתנחם - ביגוני... - קיר - כמו קיר ענק עומד שם..מגונן עליי שלא אמעד שלא אפול.. שלא אכאב יותר מידיי.. הקיר הענק שבנינו רק חיבר - וכשהוא יפול אהוב - לא אהיה יותר... - הבטחות - את ההבטחות שלך זוכרת וזוכרת גם מילים.. הו אהוב ליבי שלי ...היש לאהבה כללים????

לי28

New member
הלב נצבט...

קראתי והלב עם כל מילה מחסיר פעימה... רוצה איתך להגיד הוא התעורר. הוא ניצח. הוא כבש את העולם. איך הוא יכול יקרתי לאבד אותך בדרך, מי שנמצא מעבר לדרך? שלך לי28

אין לאהבה כללים....

אבל גם אם הייתי עוזב רק המילים שבשיר היו מחזירות אותי איזו עוצמה,איזה רגש.........מדהים כל פעם מחדש. מיכל ,אפשר לקבל קובץ שירייך עם הקדשה?

למעלה