לזה קוראים דו קיום????????

בת-עמי

New member
לזה קוראים דו קיום????????

מה אתם מטוטמים??? אפשר להבין איך אתם מדברים על דו קיום כשנרצחים חילים ואזרחים על כלום?? איך אפשר לחיות בדו קיום עם הערבים???? אני רוצה להגיע הביתה ויורים עלי חייל משרת בצבא והערבים הורגים אותו אמא יוצאת לקניות ומתפוצצת בפיגוע זה דו קיום?????? אולי אולי אולי בחולמות הכי טובים שלכם

B.Shokor

New member
למה להסתכל רק על צד אחד?

חייל נהרג! אמא מתפוצצת כשהיא בקניות! ישראלים מתים ברחובות! כל זה נכון מצד הישראלים! אבל גם אצל הפלסטינים אותו דבר. גם אצלם חייל נהרג! וגם אצלם אמא מתפוצצת כשהיא בקניות! וגם אצלם פלסטינים מתים ברחובות! לא?

עופרי-

New member
את בסדר???

מאיפה הרעיון לקרוא לנו מטומטמים????? ואת לא מטומטמת?? אז האמתש לא בא לי לפרוש פה את כל משנתי כי קראתי את הדברים השטחיים שלך, ודווקא בהקשר שאת כתבת בו אני רק רוצה להגיד לך שבשבוע הבא,, את יודעת, יוםן הזכרון לחללינו, אני נאלצת להיות בהר הרצל יקירתי, מהרבה סיבות אבל בעיקר בגלל סיבה טיפשית אחת, שלא מצאנו מספיק עוד וחכמה להגיע לדרכי שלום. איפה את תהיי באותו היום? תחשבי עליי יקירתי.

ליאור...

New member
תחשבו על הצד השני!!!

לא כול הערבים הם אותו דבר,הפלאשתינאים עושים את זה רק בגלל הכסף שאין להם.הם אכזרי,אבל זה נכון! ולא כל הערבים אכזרים,זה כמו שכל הנוצרים לא אנטישמים! וזה לא הוגן לחשוב דבר כזה במלחמה ביננו לבין הערבים,יהודים מתים,אבל גם ערבים משפחות יהודית בוכות ומתאבלות, אבל גם משפחות ערביות! ליאור

dikla00

New member
אל תשחקו אותה!!!!!!!

בעולם שלנו כל אחד קודם כל חושב על התחת של עצמו אז קודם תסתכלו על מה שקורה לעם שלכם ובאיזה מצב הוא נמצא ואחרי זה תרחמו על אחרים

B.Shokor

New member
לא כך מגיעים לשלום?

להסתכל בהתחלה על העם שלי ואחרי זה להתסכל על האחרים?????? סליחה סליחה סליחההה, את יכולה להגיד לי איזה בית-ספר למד אותך את הפילוסופיה הזאת? את יכולה להגיד לי באיזה ספר-קדוש כתובה פילוסופיה הזאת!? או את יכולה להגיד לי מי זה ``הטפש`` שלמד אותך שיש הבדל בין בן-אדם לאחר? ערבי=זאב יהודי=חמור צרפתי=סוס אנגלי=נחש כך האנשים בעין שלך? לא לא דקלה, תחשובי שוב בבקשה..

dikla00

New member
היי קודם כל לדבר יפה! אתה רואה?

מפה הכל מתחיל אתה מדבר לא יפה! למה??? קודם כל מה שנכון נכון ואם אתה לא מסכימים איתי שככה רוב (ואני מציינת רוב!!) העולם מתנהג ככה אז אתה משקר לעצמך! ואני לומדת בבויאר ואני מאד גאה בכך ואת הפילוסופיה הזו אני לימדתי את עצמי תודה רבה ואין צורך שתזלזל! אם זה לא מוצא חן בעינייך אתה יכול לשלול ולהציג את דעתך ואבל לא להגיע לרמה כזו של זלזול לא יפה להעליב! בתודה, דקלה

ליאור...

New member
העלבת אותי...

לאאא! למה לי לחשוב רק על עצמי? או רק על העם שלי? אני לא כזאת אגואיסטית! תחשבי רגע על הערבים,שמעתי היום,שיש יותר פצועים ערבים מאשר יהודים,עדיפותי ניתנת כמובן, לעם שלי,אבל לא צריך להגזים ולהתנהג באגואיסטיות מוחלטת! ליאור

dikla00

New member
מצטערת

לא התכוונתי להעליב פשוט אני נפגעתי דרך אגב זה יש להם יותר פצועים זה בגלל שכנראה שיטת הלחימה שלהם לא טובה והם לא מגוננים על עצמם וחבל לדוגמא אם חיילי מהל לא היו הולכים עם קסדות או עם נשק והם היו צריכים לזרוק אבנים ברור שיהיו יותר פצועים זו הייתה טענה מגוחחת בעיניי

B.Shokor

New member
גם לפעמים אני טועה בעברית..

העיקר שכל אחד יבין מה כתוב.. עד שנפתח פורום חדש של ``דקדוק`` ;-)

B.Shokor

New member
דקלה, סליחה מאוד אם..

פגעתי בך, אבל פשוט מאוד רציתי להסביר.. אם את רוצה אני יכול להסיר את ההודעה לפי בקשתך.. לילה טוב :cool:

בת-עמי

New member
הכל בסדר אצלכם?????

סליחה שלא הגבתי פשוט הייתי בהפגנות כי ירו עלי תסלחו לי מאוד אבש הערבים שנפגעים זה לא כי הם רצו לחזור הביתה זה בגלל כמה סיבות כי הם התפרעו וירו על חיילים כי הם מחבלבים שמתכננים פיגועים או שהם נהרגו תוך כדי פיגוע וגם על מיש נהרג הם אומרים שהיד מבחינתם זאת מטרה מקודשת למות כשהורגים יהודים ויש הבדל מהותי בנינו לבינם אנחנו מגיבים הם מבצעים פיגועים במטרה להרוג לפני שאנחנו רצים לשלום צריך לבדוק עם איזה עם אנחנו עושים שלום חוץ מזה לא יהיה כאן דו קיום עד שלא תהיה מלחמה זה ברור כל הסכם יביא לעוד אנטיפדה ועוד בלאגנים ואל תחשבו שאני מדברת באוויר אני חטפתי מהמלחמה הזאת ובגלל זה הגעתי למסקנה הזאת

B.Shokor

New member
איפה התקווה?

מעניין אותי שאין לך תקווה בחיים שהשלום יכול לבוא? את רוצה מלחמה? כל כך זה יפה? סליחה, אבל האם למדו אותך בבית-ספר מה הפירוש הנכון של המלה ``מלחמה``? ואגב, המעניין ביותר אם למדו אותך מה זה דו-קיום? נראה לי שמה שלמדו אותך הוא: זה ערבי אל תדברי איתו!

dikla00

New member
אני רוצה לענות (אם כבר בית ספר)

אותי לימדו מה זה מלחמה ומה זה דו קיום אני בטוחה שלמדו גם אותה אבל היא יכולה לענות לך על זה בעצמה וחוץ מזה אל תתכחש אתה יודע שרוב הדברים שהיא אמרה הם נכונים אלו עובדות.

בת-עמי

New member
סתם

אני הולכת להפגין עכשיו (בפעם האלף בערך) אז אני אקרא את ההודעות רק מחר יאללה בייייייייי

למעלה