לזהות וללכת.

לזהות וללכת.

הבעיה הגדולה שלך היא שאת לא נפתחת, את לא מראה מה את מרגישה, אבל באמת. אמרת ואז הלכת. מעניין,אז זאת הבעיה שלי? זאת הבעיה הכי גדולה שלי שמונעת ממני כל כך הרבה דברים? טוב לדעת. מזל שיש אותך, עכשיו החיים שלי לבטח יהיו הרבה יותר קלים. וכל זה-בזכותך. נעימה לך הידיעה הזאת, נכון? ככה את, שופכת את הדיעה שלך, את התבונה המדהימה הזאת, והולכת. חשבת על זה לבד או שעזרו לך? אה אני יודעת, בטח דיברת עם חברים שלי,ביררת עליי דברים ומה שכולם אמרו זה בטח שאני די סגורה, מדברת הרבה אבל לעולם לא על עצמי.והם בטח יודעים עליי דברים יבשים כמו כמה אחיות יש לי, ומה אני עושה בצבא ואיזה מוזיקה אני אוהבת לשמוע. הם בטח גם יודעים מה יכול לעצבן אותי ולהצחיק אותי. לרגש אותי- את זה הם לא יודעים. אז מה? ככה הגעת לידיעה המרעישה שלך שזאת הבעיה שלי? יודעת מה נראה לי, שבטח אפילו לא טרחת לברר עליי פרטים,כי לא כזה אכפת לך. אבל את הבעיה שלי את כבר מכירה, אז את יכולה ללכת. אבל אותי את לא מכירה. את תגידי שאת כן,אבל את לא מכירה באמת. לא איך שהייתי רוצה שתכירי,שתרצי להכיר. אני אעשה לך טובה ולא אפתור את הבעיה הגדולה שלי וככה יהיה לך קל יותר, ללכת. ולי יהיה קל יותר להתכחש למה שאני באמת מרגישה. הבעיה הכי גדולה שלך היא שלא ממש אכפת לך, לא איך שהייתי רוצה שיהיה לך אכפת. אז אני הולכת.

../images/Emo201.gif

מזדהה מאוד... כואב לגלות לאורך קשר עם מישהי שהיא לא באמת מכירה אותך. סוג של הרגשת נבגדות. שנתת מעצמך הכל בשביל כלום. צריך לדעת לזהות את זה, ולדעת איפה עוצרים את זה. שבת שלום.

תודה = )

אני מאמינה שברגע שמזהים את זה התגובה חייבת להגיע. אחרת הרגשת הנבגדות תבוא גם מצידך כלפייך.

למעלה