לזאת ששאלה..........אז כן..

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
לזאת ששאלה..........אז כן..

מתחבר לי משהו בלב לכאב לבדידות להיות בלי ולהרגיש כל הזמן עם.... אבל לי אין את הפריבילגיה הזאת ,אני הייתה לי בחירה אחת ולא מגוון. שאתה עם ילדים הבחירות הם שונות והאחריות היא אחרת ,אתה לא יכול לשקוע אתה לא יכול להתייחד ואין לך זמן לזה ,ושלא תביני לא נכון : הייתי שם הרבה פעמים בבית של המתים ,אבל אני מתחבר בזמנים מסוימים וזה לא קורה לי אף פעם בבית המתים ,למרות שמבקר שם המון בלי ידיעת אף אחד, שרק שעכשיו יידע , אז כן אני מתחבר בדברים היומיומיים ,אבל לי עושה את זה שיר ,או נסיעה מסוימת,ואני מאד עוקצני הרבה יותר מפעם ,ואני לא מחשבן היום לאף אחד חוץ מאשר למשפחה הקרובה ,ולא שיגידו אולי עליי משהו ,אלא כדי לא לפגוע בהם , אז כן יש ימים ויש ימים, אבל אני לא שוקע בעצב לחלוטין לא ,כי יש לי ילדים שצריכים לחקות אותי ושמישהו יראה להם איך להיתמודד ולא איך להיתמוטט ,כאלו יש הרבה , אז אני מדבר ואני מזכיר ,ועדיין יש על הדלת מודעת אבל מלפני חמישה חודשים אבל זה לא מזיז לי מה יגידו ,כי בשביל הילדים זה אולי שאימא מקבלת את פניהם או משהו ,אין לי מושג ואני לא פסיכולוג אבל אני חושב שאני מבין קצת בילדים,ושברתי המון מוסכמות שהיו טאבו גם אצל הרופאים, אז אולי אשבר מתישהו ,אבל רק שאראה שכולם חזקים מספיק שאוכל לקחת את הפינה שלי ,וסוף כל סוף להתייחד איתה ,מה שלא עשיתי מאז שבחרו אותה למעלה, אני לא יודע אם עניתי לך ,פשוט יצאו לי דברים אחרים כי הראשון נמחק לי, אבל מקווה שעזרתי לך בהיתלבטות, עוד משהו קטן: אין תחליף למישהו -יש פשוט משהו אחר והמשהוא האחר לא משכיח אלא רק עוזר בדרך שנקלענו אליה שלא מרצון שיהיו לנו אחלה חיים אני

אורי_ח

New member
NYPX - לא משכיח אלא רק עוזר...

לא יודע למי ענית, אבל הדברים שלך עוררו בי אמפטיה והזדהות. יש משהו טוב בדרך שאתה הולך בה. אולי "בחירה" זו מלה גבוהה. יש דברים שמוכרחים לעשות. יש ילדים לגדל וזה מחבר לקרקע. עם זאת אינך מוחק, אינך כולא את הרגשות. מה שאתה עושה ואיך שאתה עושה הוא עניינך, ושיקפצו. העצב - אין לו סוף, כפי שנאמר. איש לא ייטול אותו ממך. אני מאמין גם שלא בהכרח יגיע רגע של שבירה. ואם כן, פשוט לקוות שיהיה שם ריפוד, ומה שלא מחסל - מחשל. ושיהיו לנו אחלה חיים. אורי

סליחה שאני נדחפת...

אבל אי אפשר להתאפק כשעל הבוקר אתה שם פה את הדברים ככה. פשוט. נקי. איפה שזה ביומיום השורד. ככה זה כשיש ילדים קטנים ואתה לא יכול להגיד להם רגע.. אני צריך עכשיו חצי שנה.. שבוע.. שעה של שקט. גם אני לא הרגשתי אז לגיטימציה להתייחד בשקט. טוב? לא טוב? וואלה.. תהרוג אותי אם יש לי מושג. לכל דרך יש יתרונות ומחירים. אז אתה מרגיש ששמה זה בלתי הפיך. ואצלך.. יהיה בסדר. אתה חזק.. תתתגבר על כל קושי בעתיד. מה זה הכאב שלהם לעומת שלך. מה זה החוסר שלהם לעומת שלך. ואני לא אביא לך פה את הנאום על האיזון וגם וגם. אתה הרי מבין אותו יותר טוב ממני
אז רק להגיד שלמרות הכל.. חשוב להיות שם בסופו של דבר. אולי גם.. בלתי נמנע. בוקר טוב לך אן. וואי בלי שהתכוונת עשית גם לי היום סדר בראש. אחלה של חיים

אסמו מסר

אן.וואי התעניין בגובה שלי. נו..לך תסביר שגובה זה ענין של איך אתה מרגיש או איך אתה חי איתו. ומה שני ומי מישני אורי? פייר.. זו כל החוכמה תגי אן.וואי.. מטר ושבעים זה מספיק בשביל להסתיר? או שנמדוד את הנומך.. או את עומק השטויות שאני כותבת.. חייבת סיאסטה או שארדם מהצד..

nypx

New member
הלו גברת ........

אולי תתכופפי את לא רואה שאת מסתירה? אמנם אני יותר גבוהה אבל מה זה 5 סנטימטר לעומת הקוקו שעשית ====באמת עשית קוקו? ===== אני רק רציתי להוסיף שתבדקי שאין תורכים בסביבה שמעתי שהם מסוכנים ואולי תזמיני מהם קפה?

nypx

New member
ואני מקווה שלא פגעתי...

במשהו . ואם כן אז סליחה

זה שלא

הגבתי לא אומר שלא היה לי מה להגיד
על קוקו והאורך וה-5 ס"מ. אבל אתה יודע.. בתור הגראציה השישית הצנזור הפנימי עובד.. והתורכים בניגוד למה שאתה חושב . .. . . . . . . . . ירדת עד פה? שותים תה. קפה זה לא הקטע שלהם.

פשוש2K

New member
כל מילה חקוקה בסלע

היי ניפ, אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת, אבל מהכיוון השני... גם אני משתדל להרים את עצמי למעלה, כל יום קצת אבל לא תמיד זה עובד ויש את הימים "הנוראים". כמו שאמרת שאין לך את הפריבילגיה לכאוב ולהתבודד כך גם אני חש. יש לי זוג הורים שאני צריך למשוך למעלה, לדחוף במעלה העליה הענקית הזו שאותה ירדנו בדקות ספורות ולעלות אותה יקח שנים רבות. אז תודה שהארת לי את הדברים. ~פשוש~ נ.ב. אם מותר לשאול, למה nypx? www.maor.org.il

BooBee

New member
פשוש, מי מושך אותך למעלה?

אתה יודע, שאתה צריך מישהו או מישהי, שיהיו שם עבורך. ויחבקו וילטפו וישיבו, כשאתה תצטרך. אחרת תתפרק. וזו בעצם עיצה ממישהי שהיתה שם, עצמאית, אסרטיבית ודואגת לכולם, עד שהכל נשאב ממני החוצה, האומץ, החיוניות והאנרגיות, והתפרקתי, כי כל כך דאגתי לאחרים ושכחתי לדאוג שמישהו ידאג לי.... אתה חשוב לא פחות מההורים שלך. זה מה שבעצם אני רוצה להגיד. חיבוקים, רויטל.

למעלה