לו רק ידעת

meater

New member
לו רק ידעת

חוזר מעוד ערב מעייף,שב מעוד פגישה עם אחרת אבל רק עלייך חושב. כן כן,עלייך עוד חושב, לו רק ידעת,לו רק הבנת עד כמה. אני אהי'ה כנה,היא יותר רזה ממך,אני אהיה איתך אמיתי,יש לה גם מקצוע טוב הסטטוס שלה שונה משלך. בינינו,אחלה בחורה ולא רק היא,גם ההיא שלפניה,אבל זה לא זה,לא יודע למה,אבל זה לא זה. הן אפילו לא גורמות לי להתחיל להרגיש את מה שהרגשתי כשראיתי אותך,כשהייתי איתך. איתך זה היה שונה,איתך זה היה מיוחד,כל מה שרציתי,זה שתניחי את הראש על ברכיי וללטף את שערך תמיד. פשוט להיות שם איתך להיות לצידך,לסבול איתך את הכאב והצער,לחייך איתך בעוד שטח שהצלחת לכבוש. לקום בבוקר ולראות החיוך שלך,אמיתי וטבעי לא בתמונה,לשבת לדבר איתך,להתייעץ איתך,לשמוע את החוכמה שבדברייך, לשבת לצידך ללמוד את הפשטות שבך,את הטבעיות שכובשת,את האישה האמיצה והשברירית שבתוכך. להיות לצידך וללמוד שלמרות הכל שלמרות שאת המרור את אוכלת כל השנה למרות ולמרות את תמיד היית ותמיד תהיי מאושרת.כן,את פשוט מאושרת. את הכל הייתי נותן כדי שתשני את דעתך,הייתי ממליך אותך למלכה,מכתיר אותך כנסיכה,את כל כולי הייתי מקדיש למענך. למה גרמת לי להיות בלעדייך? אוף, זה שוב מתחיל,הדמעות,אני עכשיו חושב עלייך וכרגיל הן מופיעות... כן,אני יודע אני חייב לך התנצלות הייתי לא בסדר, את צדקת,כמו תמיד שאת צודקת.את ביקשת יפה וביקשת בשם האהבה שלי אלייך ואני התעלמתי,עצמתי את העיניים שלי,סגרתי את האוזניים שלי והמשכתי בעקשנות שלי ואת,פשוט כאבת והלכת,נעלמת לי. מצטער,מאושרת שלי,לא יכול לשכוח אותך. אולי תהיי אף פעם שלי אבל תמיד תהיי איתי. ואולי,אולי כאן מעל הדפים תגידי לי איך אפשר לשכוח אותך? ואולי אולי כאן מעל הדפים,תגידו לי אתם איך אפשר לשכוח מאהבה שהלכה אבל עודינה בלב ולהמשיך הלאה?
 
אפשר כמו שכולם הצליחו

אהבה זה כאב, אבל כאב שחולף! בהצלחה כתיבה מאוד מאוד יפה
 

מיידלע19

New member
ממש נוגע ללב

אבל כנראה הייתה לה סיבה טובה לקום וללכת, כי לא ראיתי אף אחת שלא נשארת במקום שטוב לה ולהיפך.
 
לו רק ידעת

כמה נגעת בליבי..אם אני הייתי המדוברת,והייתי קורא את מה שכתבת,הייתי חוזר על ארבע..בהצלחה!
 

meater

New member
הלוואי הלוואי שזה מה שיקרה

למרות שזה נראה כרחוק המציאות שהיא תחזור להיות שלי או איתי, אבל לפחות שהיא תסלח לי ותחזור לדבר איתי.
 
../images/Emo18.gif אזהרה!!! ../images/Emo18.gif

במידה ומדובר במישהי מהפורום - אני מזהירה מפני חשיפתה. במידה ולא - דיינו. הפורום צריך להיות "נקי" ככל האפשר מסגירת חשבונות מכל סוג שהוא על מנת לאפשר לכולם לקחת בו חלק. לילה טוב.
 
וווואוו בדיוק מה שקרה לי

אני בדיוק באותו מצב, לא יודע מה לעשות, נפגשתי עם בת אחת שלוש פעמים ואז היא הפסיקה, ואני מיואש, המשכתי להיפגש עם אחרות, חלקן מאוד איכותיות, אבל אני לא מצליח להפסיק לחשוב עליה. ולפעמים אני מתפלל בלב שהיא תגיד לשדכנית שהיא רוצה לנסות שוב, למרות שכתוב לא להתפלל על אחת מסויימת, אבל אני מרגיש חוסר אונים, מה עושים ??? תעזרו לי. מרוב יאוש התחלתי לחפש באינטרנט כישוף להחזרת אהבה, לאיזה שפל הגעתי ה' ירחם, מתי יגמר כבר בין הזמנים ?? מכירים רב גדול שאפשר להתייעץ איתו במקרה כזה ??
 

meater

New member
למצוא כישוף לאהבה?

למה? אני רוצה שהיא תחזור אלי לא מתוך הכרח אלא מתוך רצון.לא רוצה אותה מכושפת, לא טבעית, רוצה אותה טבעית ומשוחררת.
 
אם בטוחים שאין תקוה

מנסים להתגבר ולהמשיך הלאה. אין ברירה. יותר כואב להתבוסס בהווה רווי הזכרונות. אבל אם יש עוד תקווה, מחכים קצת לרגיעה ומנסים לפנות שוב.
 
למעלה