לו רק ידעתי...

mr_lonely

New member
לו רק ידעתי...

לו רק ידעתי את היופי הנחבא מתחת ללובן שמלתך, החושפת טפח מירכייך ומסתירה טפחיים... לו רק ידעתי את מתק הדובדבן, את יפעת ההדר המסתתרת תחת יפי חזייתך, המסתירה ומסעירה. לו רק ידעתי את רעד התשוקה החולף בגופך ברטט ושקיקה, לעת שיאו של מעשה האהבה. לו רק ידעתי...

אולי כן ..

לא רוצה , מסרבת לחשוב על זה נגעתי בי ואני הרגשתי זה לא פרי דימיון , זה אני וזה הרגש שבי אתה גרמת לי להרגיש היום אתה גרמת לי לחשוב שלא , זה לא נגמר אבל .. מה איתך? אתה חושב שזה נגמר? הטעם עבר חלף ונשכח ?? מסוגל אתה לחשוב שהכל פרי דימיונך ? הפנטזיה שלי להתאהב על מעבר לכל החושים ואני מאמינה שזה עוד יקרה אני מאמינה שאני רוצה .. אותך ...

mr_lonely

New member
אביט בעינייך

אביט בעינייך, לא אפתח תריסים מוגפים, לא אסיט וילונות בחלונך. אחכה עד שתמצאי בך את החמלה להכניס גם את האור לחדרך כשם שהכנסת אותי.

מביטה ..

בתחילה סירבתי לפקוח עיניים , אז ראיתי אותך בדימיון שלי אז עשיתי איתך אהבה בראש שלי ... היום רואה אני אותך ומסרבת לעצום עיניים רואה אותך נוגע בי רואה אותך מנשק אותי ולא רוצה לעצום , לא רוצה חושך רוצה אותך באור, רוצה אותך בעיניים פקוחות והגוף שלי מתרגל למגע ידייך מפחד קימעה אבל יודע שלא תפגע בו אלא תאהב אותי תעשה איתו אהבה אבל זאת הפעם הראשונה וכמו בכל פעם ראשונה יש את החשש קימעה מתמכרת למגע ידיך על גופי מתענגת על כל לטיפה אוהבת ללטף, אוהבת לנשק אבל אוהבת יותר שאתה מענג רוצה אותך .... רוצה אותך בעיניים פקוחות מסרבת לעצום מסרבת לסגור רוצה אותך תמיד .. רוצה להתסכל עליך תמיד ולעולם לא לשבע

mr_lonely

New member
עשי איתי אהבה ../images/Emo25.gif

עשי איתי אהבה כאילו זו הפעם הראשונה. בחיל ורעדה ברטט ותשוקה. עשי איתי אהבה כאילו זו הפעם האחרונה...

לעשות אהבה

המגע שלך על הגוף שלי גורם לי לחוש צמרמורת קלה הידים שלך מטפסות על גופי גורמות לי להוציא אנחה של תקווה מפי להביט בך מסתכל עלי לראות אותך מנשק לשפתי להתסכל עליך כשאתה מפשיט את בגדי להרגיש כיצד אתה נושם , מתאווה בתשוקה מופלאה להרגיש אותך על הגוף שלי להרגיש את כולך איתי ובחדר חושך שולט על האור ואור נרות קטנים מרצדים להם מעין מרקדים ומוזיקת הרקע מתנגנת לה בשלווה מוזיקת עולם .. מוזיקת נשמה ואני ואתה בעולם משלי ושלך שום דבר לא מפריע שום דבר לא משנה זה אני ואתה עושים אהבה ...

mr_lonely

New member
את ואני

את ואני נשזרים אט אט כתבשיל בקדרה על שלהבת קטנה את ואני אט אט נשזרים במחשבות במילים ומסרים כבחלום מתוק, פרפרים מרחפים מעל ראשך פרחים שזורים בתוך גופך וכולי אושר מטוב לבך עיצמי עינייך אל מול החמה נועי בקצב הסחרחרה ויין אהבה השקיני ואשקך.

אתה ואני

אורות הנר מפוזרים בחלל החדר החדר חשוך וברקע הלהבות מרצדות אני עומדת מולך , מביטה בך אתה ניצב מלפני מתאהב בי מחדש מלטפת אותך במבט שלי מחבקת אותך בעיניים שלי ואתה מזיז ראשך לאחור פולט אנחה מרגישה שאתה חסר מנוחה מעביר את ידך על גופי לומד להכיר אותי מניח אותי בעדינות על המיטה הרכה עושה איתי אהבה כל כך טהורה חושבת שאני נמצאת בגן עדן של הנאה אני ואתה ביחד מתמזגים לאחד הופכים להיות ישות אחת לבד אני ואתה ....

mr_lonely

New member
ריח יין תאוה

בליל ריחות עולה בנחיריי ריח יין תאווה שניגר ונמהל בריח גופות מיוזעים וריח גופך שנמהל בריח גופי ואני יושב כאן כמנסה לשמר שלל ריחות אלה וחושב עליך, רק חולצה דקה לגופך או שמא בגד קטן בנוסף התזכרי ליל אמש ? התזכרי ליל אמש עת שתינו יין אהבה וציפרנייך בגבי חרטו עדות וסימן למחול תשוקה וריקוד אהבה עדות אילמת לפירות אהבה

ריקוד ...

הוא ניצב מולה במכנס שחור היא עומדת מולו בשמלה שחורה עם שסע עמוק העינים שלהם .. המבט שבהם... הידיים מחובקות .. הרגלים משתלבות .. כשהוא מסובב אותה היא מסתובבת בעקבותיו כשהוא פוסע קדימה היא הולכת אחריו רגלה לופתת את גופו החם מתשוקה פלג גופה התחתון נצמד בחוזקה אליו והריקוד הוא ריקוד המפזר במלוא החופן מיניות הריקוד הוא ריקוד עם המון חושניות הריקוד הוא להט היצרים הריקוד הוא עשיית אהבה שמימית הריקוד הוא השקפה של עולם הריקוד שנוצר מרגש ומושלם הרגש בינו ובינה הרומנטיקה שנוצרה האהבה שישנה והקשר בינהם .... בתוך הטנגו הוא מרגיש אותה היא מרגישה אותו ... מלאת אהבה וביחד שניהם נסחפים למערבולת של רגשות ותשוקה ... וזהו ריקוד הטנגו .. הריקוד שלו ושלה .

mr_lonely

New member
סמבה קטנה

אילו רק יכולתי לנגן בך עכשיו סמבה קטנה כפי שהוא מנגן אותה... הייתי פורט על מיתרייך בעדנה, בתשוקה ובערגה, כפי שהוא פורט על מיתרי הגיטרה שלו מעמקי לבו ונשמתו. אילו רק יכולתי לנגן בך עכשיו סמבה קטנה...

למעלה