לו רק ידעה ..

מרץ80

New member
תני ללב לשיר את שירו..

"ופשוטים ופשוטים הדברים וחיים ומותר בם לנגוע ומותר לאהוב ומותר ומותר לאהוב..." שיר פשוט קסום... תודה על השיתוף

לב דבש

New member
תודה לך ,

נגעת בי. כואב לי .היא לא תוכל להבין , איך בשבועים איך נגעה בי , עמוק פנימה . איך זה שבכלל יכול לכאוב לי , \הרי זמן ההכרות כל כך קצר . איך אפשר להסביר במילים , את מה שהלב מרגיש . שיתפתי אותה , לא פחדתי . כאב לא נחסך ,והאהבה כבר לא פה . אין זה אושר מובטח להתוודות על הרגש . לב דבש

לב דבש

New member
אבל .. כל היתרון העצום

שיש לאדם על החי הדומם והצומח , היא היכולת לדבר , אם כך את סותרת את עצמך ,או שהינך בדעה של - כמה שפחות לדבר בכל אמור על פי כן ? או שממש לא הבנתי אותך :) שבוע מקסים! :)

לב דבש

New member
לו רק ידעה ..

עד כמה הפשטות שלה , עשתה לי טוב . אולי היא עוד הייתה נשארת .. לו רק ידעה , כמה הצחוק שלה ,המתגלגל הצחיק אותי הרבה אחרי שהשיחה איתה נגמרת . לו רק ידעה , כמה הרבה עומד מאחורי המחמאות , וכמה איתך - הפחד לא הפחד . הפחד לאהוב , הפך לאהבה . לו רק ידעה , שיש מילים מעבר למחשבות , מעבר לשתיקות שלי לרגעים של יחד . לו רק ידעה , שללב חוקים משלו , שללב פעימות משלו , שללב זמן משלו ,ושניות משלו היא הייתה מבינה , כמה חיים הרגשתי איתה . אהבה פשוטה ועמוקה , של שבועים וקצת , רגע אחד שהספיק לנגוע בי , רגע אחד שפיצה על השנה הזו . אולי אילו ידעה והייתה מבינה היא עוד הייתה פה ,עכשיו . צוחקת,פתוחה,נינוחה ,פתוחה לאהבה . לו רק ידעתי , שיש דרך , שיש שביל שבו אוכל לחבק אותה מאחור הייתי עושה זאת . ללב חוקים משלו ,עם רגשות אי אפשר להילחם . ושהלב כבר תפוס ,ולו בספק לי נותר לחבק את ליבי , ולחכות. לחכות למשהו טוב יותר , אוהב כמוני . לב דבש

למעלה