מעל הסנטר.... פטפטן כמוך לא היה מוותר על עצם הסנטר...
א אפס שתיים1 New member 17/12/14 #17 אני חיה את החיים שאני רוצה לחיות והשאיפה היא שכולנו נחיה את החיים שאנו רוצים לחיות. לא תמיד זה ניתן, אבל לרוב ההימצאות במקום אחר אינה משנה את המציאות...
אני חיה את החיים שאני רוצה לחיות והשאיפה היא שכולנו נחיה את החיים שאנו רוצים לחיות. לא תמיד זה ניתן, אבל לרוב ההימצאות במקום אחר אינה משנה את המציאות...
ש שייק14 New member 17/12/14 #26 מה שקרוב אף פעם לא מעניין אתה יודע שאנשים מחפשים להשתטח על קברים שנמצאים בקצה העולם לפני שאי פעם ביקרו בבית הקברות העירוני ליד הבית
מה שקרוב אף פעם לא מעניין אתה יודע שאנשים מחפשים להשתטח על קברים שנמצאים בקצה העולם לפני שאי פעם ביקרו בבית הקברות העירוני ליד הבית
מ מגיל אפס New member 18/12/14 #27 חוקרת.. אל תדאג... חלק מהמקום שאני נמצאת בו היום מגיע מחקירה בלתי פוסקת את הסביבה הקרובה.
א אין תשובה New member 18/12/14 #29 קודם כל דואגת לוודא שלא מדובר באחיזת עיניים ודבר שני אם המקום טוב יותר מאיפה שהגעתי וכל השאר אותן שאיפות - שלווה,חכמה, אושר, עושר, וסטייל - כמובן לא יזיק
קודם כל דואגת לוודא שלא מדובר באחיזת עיניים ודבר שני אם המקום טוב יותר מאיפה שהגעתי וכל השאר אותן שאיפות - שלווה,חכמה, אושר, עושר, וסטייל - כמובן לא יזיק