לו יכולתם

lnofar

New member
לו יכולתם

מה הייתם עושים לו יום אחד איש אחד היה אומר לכם אתם מוזמנים להשתתף בתוכנית המציאות המועדפת עליכם במה הייתם בוחרים? אני אישית הייתי בוחרת 1.פרדייז הוטל(אני יודעת שלא כולם תסכימו איתי ואולי אף אחד לא יסכים איתי אבל זה כל כך טוב לראות כל יום שוב את זאק אהובי!!!!) 2.המירוץ למיליון-נראה לי ממש ממש ממש מעניין להתחרות ולנסות להגיע לכל המקומות במקום הראשון 3.השרדות-למרות שאני שונאת חרקים ומפחדת מחלקם פחד מוות זה חלום שאני מקווה שיתגשם ושאני ינסה את מזלי בזכיית המיליון והתואר הנחשק השורדת האחרון שבת שלום וסופ"ש מדהים לכולם!!!!

Boran

New member
בחירה חביבה

1. המירוץ למיליון 2. הרווק. 15 בחורות שוות שכל מטרתן לזכות בליבי, ואחרי הסדרה אני עוד מקבל על זה כסף? בטח, כל יום
3. פרדייז הוטל

yoooni

New member
ממממ... לא יותר מדי קשה..

1. הישרדות - אין מה לחשוב פעמיים 2. forever eden, ראיתי את הפרק הראשון וזה נראה לי חביב למדי חוץ מזה שאני לא אחד שאוהב לעבוד, אז מה קרה גם יהנה מהחיים וגם ישלמו לי על זה? תבואו כל יום 3. לא כל כך נכון לרשום את זה פה כי זה פחות קשור לכושר השתתפות אלא לכישרון אבל - American idol. אני רוצה לפגוש את פאולהההה...

אמממ...../images/Emo160.gif

1. הייתי רוצה להיות הרווקה... כמו שירון אמר, נחמד ש-15 גברים רוצים אותך.. ואפילו רבים עלייך...
2. פרדייז הוטל 3. המירוץ למיליון.. זה אחלה-מבקרים ב-5 יבשות...

Gazoyz

New member
אמממ ..

1. הרווק בלי ספק בכלל 2. המירוץ למיליון 3. פרדייס הוטל

שאלה יפה...

1.המירוץ 2.הישרדות 3. הרווקה-רק אם יחכה לי בסוף מישהו עם התכונות של ריאן(ראה חתימה)

nlm

New member
השרדות

זה החלום שלי להשתתף שם ואם היו מציאים לי ישר הייתי קופץ על ההצאה אפילו בלי המיליון דולר

996

New member
אתם יכולים גם תוכניות אחרות

חוץ מהשלושה שהיא בחרה. משהו משלי... ג'ו שמו-כי בטוח מקבלים את הכסף בסוף העולם האמיתי-כי חיים בפנן וכמובן בשביל האנדרלניין -המירוץ למיליון(למרות שזה יכולה להיות בעייה אם הדרכון היהודי\ישראלי)

gig19

New member
אז בואו נראה מה אני הייתי רוצה להשת

להשתתף בו: המרוץ למליון בגלל האתגר ושמטיילים בכל העולם אבל צריך בשביך זה הרבה כושר התמצאות ועצבים מברזל הרווקה שאני אהיה הרווקה ו15 אנשים יישבו את ליבי ואני אבחר לי באביר חלומותיי והשרדות סתם כי זה נחמד (ושאני ארכיב לי את השבט שלי :) רוב סי,קולבי איתן,שהם יהיו הכח וריצ'רד, היידי אלישה רוב מ, שאותם יהיה אפשר לסלק:)

מטר9

New member
שאלה נחמדה...

1. הישרדות בלי ספק! 2. המרוץ למליון. 3. משהו שדורש כישרון (אמריקן איידול, האקדמיה לצחוק, האודישן הגדול וכו') אני אישית ממש לא אוהב תוכניות מציאות של אהבה ויחסים (הרווק, הרווקה, ג'ו מיליונר וכו') זה די משעמם אותי...

nlm

New member
כמוני

במיוחד ג'ו מיליונר שבעונה השנייה הוכיחו כמה הם עלובים העונה הראשונה הוקרנה נחסף הסוד כולם יודעים אי אפשר לעשות עונה שניה מה עושים? הפעם מביאים נשים מכל העולם שלא מכירות תכנית עלובה, פורמט עלוב, מזוייף יותר גרוע מקחי אותי שרון ואת הרווק והרווקה אין לי מושג ממש מזה אבל ראיתי קטעים בערוץ אי וזה נראה לי עלוב איך לעזאזל אפשר להתאהב במישהו ולהתחתן איתו תוך חודשיים וחצי?

rpassiv

New member
אחלה שאלה ואחלה תשובה

1. המירוץ למיליון - בגלל ההרפתקאה. 2. הישרדות- בגלל התככים והמזימות 3. הרווק/ה- בגלל הבנות/בנים

אממ..

1.פרדייז הוטל- בו,אלכס וזאק.. צריך יותר מזה?? 2.הרווקה-הרעיון ש25 בנים רוצים אותך.. מדליק ו.. אחד כמו ריאן בסוף.. ח-ל-ו-ם! 3.המרוץ למיליון-אדרנלין

למעלה