לו יכולתי

יערית 1

New member
לו יכולתי

לו רק יכולתי הייתי עוטפת אותך באהבתי כולאת מבטך במבטי מוחה דמעתך מלחיי. בוחרת בנתיב אהבתך לקול צלילים ענוגים שיפלחו שתיקה כואבת. לו רק יכולתי דמותך מעיני להסיר רטט קולך לשכוח הייתי הולכת הרחק, לך לא להכאיב. לשזור בליבך פריחות אביב לגרש שלכת מליבך.

שמים1

New member
לו יכולתי ../images/Emo79.gif

לו יכולתי הייתי קוטפת לך את הירח ועוטפת אותו בצרור של פרחים לו יכולתי הייתי מביאה תכול שמים עם לב חם והמון חיוכים לו יכולתי הייתי קוטפת את השמש שתחמם את ליבך השבור מכאב לו יכולתי הייתי כל כך מחבקת מצמידה אליך לב תומך אינני יכולה, לנפש אחרת מחוברת שנינו הולכים בדרך אחרת שולחת מבטים תומכים דאגה ומילה מחבקת חובקת אותך בימים עצובים רומזת שזוכרת.... כשעצוב לך בלב ומסתתרת לך השמש תביט אי שם למרומים בענן קטן ולבן אחייך אליך.

לו היה ניתן

לו רק יכולתי לו היה ניתן הייתי בועטת בשעון כולאת את הזמן שנינו יחד באחר צהרים קסום עושים אהבה ולא עושים כלום לו רק יכולתי לו היה ניתן הייתי בורחת איתך מכאן למקום רחוק עם חוף לעשות אהבה עד אין סוף...

יערית 1

New member
לו רק יכולתי

את ליבי לך מסרתי. מיד התאהבתי. אש בעיני תשוקה בעצמותיי. מה בודדים הם לילותיי. לו רק יכולתי לקרב את היום בו יתגשם לי חלום. לו רק יכולתי להפסיק לחלום. לדעת שזה היום! ***שמים וסגולה אהבתי את השירים שכתבתם!

למעלה