לו"ז

בובציק

New member
לו"ז

שלום. התיק שלנו הוגש לשגרירות ב- 20.06.10. חשבתי שעד סוף השנה נקבל תשובה, תוך חודשיים נעבור בדיקות רפואיות ונקבל ויזות. בקיצר, תיכננתי לקראת סוף פברואר 2011 לצאת לדרך חדשה. היום פתאום שמעתי ממקור נאמן שאחרי הרפואה מחכים עוד בערך שנה. זה נכון???? אם הגשנו בסוף יוני, מתי נוכל לסיים את התהליך במלואו בערך? האם זה מציאותי לצאת בפברואר? תודה

ShacharWeis

New member
המקור שלך יותר או פחות נאמן מהפורום ?

ואם יגידו לך שזה בערך 3 חודשים אחרי הבדיקות, למי תאמיני ? CIC משנים כל הזמן את החוקים. גם אם יגידו לך X, זה לא ודאי. לא הייתי קונה כרטיסי טיסה לפני שיש לי את הויזה בדרכון.

yhager

New member
לי לקח יותר זמן

מיולי 2009(הגשה ל NS) עד מאי 2010. אני הימרתי, ז"א סיימתי חוזה בדירה וקניתי כרטיסי טיסה עוד לפני שקיבלתי תשובה סופית מהם - מה שאמורים לא לעשות. לשמחתי זה הצליח, והייתי תוך עשרה חודשים בקנדה, אבל זה היה ממש על הקצה. מצד שני, הם שינו את הכללים, ואתה מגיש תיק מלא מיד, כך שאני לא יודע איך זה משפיע על לוחות הזמנים. מה גם שפברואר זה חורף - לא זמן טוב בעיני להגיע לקנדה מישראל. לדעתי, תתכנן על האביב אבל תהיה גמיש.

FireBird

New member
באיזה מסלולים

באיזה מסלולים אתם הגשתם את הבקשות? (זה נשמע לי מ-א-ו-ד מהר.. לא?)

FireBird

New member
על איזה בסיס?

מקצוע מתוך הרשימה? Arranged Employment? משהו אחר?

הזמן מהבדיקות הרפואיות ועד קבלת הויזה

אינו קבוע. זה תלוי בין היתר אם הם מחליטים לעשות בדיקה בטחונית, ואם כן כמה זמן היא אורכת.

amirshuval

New member
התוקף של הבדיקות הרפואיות הוא שנה

אולי לא הבנת. למרות שהשגרירות יכולה להאריך במקרים מסוימים את תוקף הבדיקות זה לא דבר מקובל. אחרי שנקלט הקוד הרפואי CIC גלובאלית משתדלים לבקש את הדרכון תוך 3-4 חודשים מכסימום. יכולים להיות מקרים חריגים של בדיקות בטחון/רקע שאפילו ייגרמו לפקיעת תוקף הבדיקה הרפואית ודרישה לבדיקות חדשות. אבל זה לא הכלל זה החריג.

למעלה