לו"ז ללומדים לבד?

לו"ז ללומדים לבד?

איך אתם מתכננים את הזמן? רק התחלתי ללמוד לפסיכו השני שלי(הראשון היה לפני שנתיים) יש לי חומר אבל אין לי מושג איך אני לומד. בדקתי את האתר של ה]סיכומטרי בחינם-והלו"ז שלהם נראה לי לא ממש הגיוני כי חסר הו כמה נשואים במילולי. תודה מראש!

אפיפית88

New member
הקפצה

מישהו באמת יכול לארגן לי פה איזה קישור ללו"ז למידה לפסיכומטרי...? יש לי חודשיים ללמוד לבד עד המועד...... תודה.

Kayben

New member
לינק למה שכבר כתבתי לך.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=92406361 אגב, קניתי כבר עוד ספרים של לחמן + היי קיו. ובשעות הפנאי, אני והמחק עובדים קשה. אני דווקא רואה שהקצב שלי יותר מהיר ממה שציפיתי כרגע בכמותי. אני כבר לקראת סיום התירגול כמותי של קידום באלגברה ובבעיות יחס. כבר זיהיתי שבבעיות אלגברה אלה עם ה X, Y והמשחקי חזקות ובתרגילים עם ציר המספרים. יותר קשה לי. אז אני מתכוון לסיים קודם גם את החלק גיאומטריה, ולמה זה? כי בסוף של התרגול בכמותי יש עוד !הרבה! תרגול בטבלאות - "מה יותר גדול" (אני שונא את זה, והם מתים על זה - זונו...) אבל בטבלאות יש הכל מהכל... ואחרי זה עוד תירגול ממוקד בספרים של לחמן בנושאים הקשים. בקיצור, לראות איזה פרקים קלים לך, ואיזה קשים / לוקח יותר מידי זמן. ובאלה שיותר קשה, לשים יותר זמן. אם התרגילים רצים חלק, אז להמשיך אלה. יאללה קדימה. במקום לתכנן יותר מידי, פשוט תתחיל, אתה מהר מאוד תגלה שמה שנראה לך בעבר כהרבה חומר בקורס, אתה גומא אותו בזריזות. יש לך 10 שבועות: יש לך 3 שבועות לכמותי, 3 שבועות למילולי, שבועיים לאנגלית, שבועיים לסימולציות, גו, גו, גו!!!

PinkyRaSta

New member
זה הלו"ז של אתר פסיכו ../images/Emo210.gif

כאן. אני אישית לומדת לבד והסתדרתי בלי לו"ז, וזו פעם ראשונה שלי. התחלתי לעבור על הספר הגדול כל מיני נושאים התקדמתי קצת בכל נושא, תוך כדי גם למדתי מילונים עברית ואנגלית.. ותרגלתי חומרים. לפני כחודש אמרתי "וואלה נשאר לי קצת פחות מחודשיים"... בדקתי כמה עמודים נשארו לי כדי לגמור את כל הספר (את כל החומר) ועשיתי חישוב וראיתי שאני צריכה לעשות בערך 20 עמודים ליום כדי לסיים את כל זה בחודש בערך ולהשאיר לי זמן אחר כך לתרגולים, חזרות ועניינים... והנה חודש לפני וסיימתי את כל הספר. רק אתן יודעות במה אתן חלשות, איפה צריך לתת קצת יותר. תעברו על הלו"ז של האתר, אתן לא חייבות לעשות מה שכתוב שם שבוע אחר שבוע- יום אחר יום. אולי נושא X ייקח לכם יומיים ללמוד ונושא Y ייקח שבוע לקלוט.. קחו לכם זמן ספייר ותתחילו פשוט ללמוד, זה יזרום לבד עם הזמן. ובאמצע תעצרו ותשאלו כמה נשאר? טוב אז עכשו נותנים גז בנושאים האלה וככה.. כל 1 זה אינדיבידואלי והלו"ז שלי יכול לא להתאים לך, וגם הלו"ז שבאתר יכול לא להתאים לך. אז תסתכלי ותבחני ותוציאי משם דברים שיכולים להתאים, אבל אל תסתמכו על זה בעיניים עצומות, רק על עצמכן ועל קצב ההתקדמות שלכן עם החומר.. הכי חשוב זה רק להתחיל והשאר כבר יזרום.

אפשר להסתמך על הספר קורס של יואל ?

ז"א בספר הקורס מרוכזים כול הנושאים של הפסיכו? ואפשר דרכו בעצם ללמוד את הכול ?

למעלה