לו היתה

שרי 43

New member
לו היתה

לו היתה אהבתנו אחרת לא היתה הולכת, חוזרת, מביאה עפעף מושפל חיוך מבויש בתוך אבני שקיעה צדף מוזר שניסתה נשמתנו להתעקש לפרשו תמונת נוף קפואה בזכרון לו היתה אהבתנו אחרת לא היינו רכים וצמאים כעשב נשחקים במלחמות טיפשיות של פחדים וגאוה חובקים בזרועות את הישן חשים כענף שבור כשורש עקור לו היתה אהבתנו אחרת היינו נושמים כפי שאנו צריכים לנשום שוקעים בחול השכחה, משאירים עקבות בגאווה, שפתים ואצבעות עורגות אל נשמות, שואפים את הריחות מלוא ריאות עינים נעצמות, משתרגים, נטמעים, גוף, נפש, נשמה, לו

שרי.....

חלס לכתוב לי שירים זה מביך אותי....

שרי 43

New member
ואל תשאל איך....

אני נבוכה....שכחתי את תאריך החתונה...אוי לבושה
אבל בכל זאת אולי תזרוק איזו מילה...השקעתי בעזרים טאקטים.....

אפרת.א

New member
אפרוח - אני חייבת לדעת את התאריך!

(ואת שרי אל תתערבי ותגידי"נדחפת אחת")........אפרוחון - חייבת לדעת מתי לסיים לסרוג לשרי ת´שמלה! חחחחחחחח (ואל תשאל כמה היא תהיה אמממממממ מלאה בחורים ושקופה שחבל"ז:)) יאללה - המסרגה מחכה לי:))

הקשתית*

New member
אולי אתם צריכים שושבינות ../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

גם לי מותר להדחף ...מוכנה להיות השושבינה וגם מרנינה, בתנאי שאיריס סורגת גם לנו שמלה סקסית ושקופה ...
אפרוחון לך אין בעיה , רק טוקסידו ונץ יביא את הלהקה המרוקאית ונעשה חגיגה מחודשת בחדר...
יאללה הולכת להכין הזמנות ועד אז שבת קרירה ונעימה לכולכם/כן. איזה כייף של גשם בחוץ ואויר צחחחחח ונקי ומלא
ות ו-
ים

אפרת.א

New member
חחחחח צריכים , בטח צריכים.....

הלו, היי! מה זה תנאים לפני החתונה??? תנאים תעשי עם בני הזוג נשמה - למה - - למה תמיד על "הגב שלי"
וואללה יופי - אתן שושבינות ואני ? אני אהיה כל כך עייפה וסחוטה מלסרוג כל כך הרבה חורים שקופים ש....
רגעעעעעעעע - מה הולת להכין הזמנות מה??? - - - עוד אין תאריך, מה את רצה??? ואולי בינתיים התחרט החתן? (לא שומעים ממנו ציוץ לאחרונה:)חחחחחחחח נשמה, בואי לא נרתום ת´עגלה לפני הסוסים
(אני בפניקה....אפרוחחחחחחחחחחחחחח ?!?)

אני קצת מחתרגש וקשה לי לדבר..אבל

אני מתכבד להודיע.... החתונה תהיה בתאריך 1/1/2002 אני נימצע ברגע זה במסיבת רווקים..(גרושים יעני) מיתפרע, מישתולל, מישתרלל היום שאלו אותי למה אני מיתחתן עם שרי... תשובה: תמיד חיפשתי כלה שתזכיר לי את אמא באופי
אמא...שיט..סליחה שרי...אני אוהב אותך... אפרת וקשתית...תישמרו על ארוסתי עד שאני חוזר מהמסיבה

שרי 43

New member
זהו החלטתי....

אני לא רוצה מבוכה ואני לא רוצה חתונה ואני לא רוצה שמלה סרוגה ואני לא רוצה שושבינות ואני לא רוצה חתן עם תשובות ואני לא רוצה ולא רוצה.... זהו! פתרתי לכם את כל הבעיות

../images/Emo46.gif

ממש בזמן שרשמתי כמה שאני מיתרגש את בורחת.. יאלה לא צריך....... אני מיתחתן עם נטלי 323 !!!!!!!

שרי 43

New member
אתה ../images/Emo46.gif ??????????????

מה אתה ציפי שביט...מחפש את אמא שלך??????????????

natali323

New member
איזה כיףףףףףףף

מתחתן איתי? באמת? לקנות שמלה לבנהההההה? ישששש
יו אפרוח כולי נרגשתתת אופס שכחתי.......שהתחתנתי כבר

שרי 43

New member
בשביל מנהלת שנשארת בלי....

טישו, ניר זכוכית, טואלט והעתקה (שכחתי משהו?).... שלא מסוגלת לדאוג למינימום כשהיא מוקפת במיקרובים ווירוסים יש לך ספקות לגבי מי לוקח את ההחלטות כאן? חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק. וחוצמזה...אם לא תשאלי איך תדעי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
ידעתי שיש סיבה טובה למות מפחד...

תגידי - מי עקץ אותך היום נשמה???????????. בטח יש לי ספקות - היו לך ספקות שיש לי ספקות?!? חחחחחחחחחח שואלת - נשמה - אני שואלת אבל את לא עונההההההה (נהיית לי כמו גבעת חלפון או מה?) עם הוירוס שהעברת לי גם לו היה לי מלאי של שנים היה נגמר מזמן! במקום לעקוץ תביאי איזה קרמבו...ככה שלא ארגיש...

אפרת.א

New member
נו מה....היה ברור שלא תשאירי

בקופסא המסכנה שום חלקה טובה! חחחחחחחחח כלומר - - היה קרמבו?!? אז מה, אז מה אם התרגשנו מהחתונה ולא שמנו לב לעזרים הטאקטיים? בשביל זה צריך "לשבת" על כל הקופסא? יענו מה? ללכת על כל הקופה??? רגעעעעעעעע - תשאירי משהו לאורחים! (אפרוח....במחשבה שניה - לא יודעת אם אני באה לחתונה...הכלה אפסססססס, עושה קולות של שטיח:) וכשהיא עוקצת...לא רוצה להיות בסביבה !!!

אפרת.א

New member
לו היתה

לו היתה אהבתכם שונה, היית פורשת כנפיים. לו היתה אהבתכם שונה, היית רוקדת בשניים. באותם רגעים של שלווה התכלת נותר בשמיים. לפעמים, כשאנו כל כך אוהבים, לעיתים , כשלא מבינים... איך, מה ולאן מובלים, חמש דקות קטנות של ...מגע התרוממות הנשמה, ....נשימה עמוקה חיבוק עדין מאחור, הטיית הראש אל מרחב צפייה, הכובלת אותנו בינות לסבכה, נוטלת עימה עולם ומלואו ומה... מה צריך לו לאדם...מה עוד?!? חמש דקות קטנות...של מגע.

שרי 43

New member
ולא יכולתי .......

לכתוב את זה כל כך עדין, קרוב ומרגש. תודה על התגובה נשמה שלי...אוהבת אותך...מואהההההההההה

למעלה