לו הייתי רוטשילד

נץ666

New member
סתם גרירה של מקום אחר לכאן

שם אנחנו משתעשעים בחילופי אותיות.

זו תופעה מוכרת

כמו שמכנסיים ומגפיים באים קומפלט, כך מחסור ב"ז" ומחסור ב"ט". אה, יצא לי חרוז. תפוז.

קפת

New member
מפגר פטר

לנץ הסידרתי יש עודף בטתים. תמיד חשדתי שהוא כלי-כלי.

ג'ינדורי שכל אינדיד

אצל הקפת גם אם נשרשר פה פתיל על 'שוקולד אוורירי - בעד או נגד' זה יגיע בסוף אל בין הרגליים של הפרה. לדוגמא: "בטח שגברים מעדיפים אוורירי, החורים הזעירים בשוקולד מזכירים להם פותים קטנטנים וכך האכילה הופכת לעונג אוראלי, בעוד אצל הנשים שוקולד אוורירי הוא לא יותר מאשר ממתק שדומה לספוג רחצה חום עם המון קלוריות". למישהו יש נזיר להכיר לי?

לא כל בתול הוא נזיר

אתה יודע, אני אף פעם לא מפסיק להשתמם איך אתה מסוגל לאבד כל דבר, מנעליים (תוך כדי נעילתם) ועד את הדרך הביתה, ורק את הבתולים לא.

נאבוקוב

New member
נו,

אני מתפלא שאתה בכלל זוכר את אינצידנט הנעליים (יום א', שנה ראשונה, אחרי שיעור בפילו' יוונית). אין ספק שהזיכרון שלך מפוצץ בפרטים שוליים, מה שמעיד שמעולם לא עישנת סמים. ירחם האל על נשמותיך, פגאן.

ספר לי על זה נאבו,

בנדיקטי, פרנציסקני, כרמליתי, גלוק-פה, נייגמה-פה קאגיו-פה סאקיה לובש חום, אדום, אפור, כתום?

נאבוקוב

New member
פרובוסלבי

אבל רק בימים לא-זוגיים. לעתים קוראים לי איש קדוש, לעיתים אבא. אחר-כך כורעים ומצטלבים, אבל אני לא מגיב להמונים. שמלה שחורה או לבנה וצלב, לעתים, אבל בדר"כ בלי תחתונים.

אבא,

תמהתני מה אתה עושה בימים זוגיים, או שמא ב"זוגיים" כוונתך למשחקים שאתם עושים שם במנזר בחדרי חדרים אחרי שאתם הופכים את הפסל של הצלוב עם הפנים אל הקיר? אגב, גברים עם תחתונים בלויות וזרי קוצים מה זה עושים לי את זה. גם לך, נאבו?

קפת

New member
לכי למטבח, בוגונפליה

ג'נדריאלי מיי אס. הרי זה אוקסימורון: אם אומר שדיון על מטבחים הוא ג'נדריאלי, נמצאתי יורה לעצמי בואגינה (הימנית, נבוקוף, הימנית). כי שיוך אוטומטי של אשה למטבח ומטבח לאשה NISM? מצד שני, זה מה שמרמז הנץ הקדוש... נראה אותך יוצאת מזה, בוגו אהובתי.

opoli

New member
רוטשילד פינת מה זה?

לי גם הציעו פעם להחליף את המטבח, עד היום אני תוהה איך הכיריים מתקשרים עם האסלה מבלגיה, שלא לדבר על השליכט...שאני לתומי חשבתי שזה משהו שקשור בעישון של הקבלן, וחוצמזה, אחרי על איזה חגים את מדברת, מינימום אולימפיאדת לונדון.

למעלה