אצל הקפת גם אם נשרשר פה פתיל על 'שוקולד אוורירי - בעד או נגד' זה יגיע בסוף אל בין הרגליים של הפרה. לדוגמא: "בטח שגברים מעדיפים אוורירי, החורים הזעירים בשוקולד מזכירים להם פותים קטנטנים וכך האכילה הופכת לעונג אוראלי, בעוד אצל הנשים שוקולד אוורירי הוא לא יותר מאשר ממתק שדומה לספוג רחצה חום עם המון קלוריות". למישהו יש נזיר להכיר לי?
אני מתפלא שאתה בכלל זוכר את אינצידנט הנעליים (יום א', שנה ראשונה, אחרי שיעור בפילו' יוונית). אין ספק שהזיכרון שלך מפוצץ בפרטים שוליים, מה שמעיד שמעולם לא עישנת סמים. ירחם האל על נשמותיך, פגאן.
אבל רק בימים לא-זוגיים. לעתים קוראים לי איש קדוש, לעיתים אבא. אחר-כך כורעים ומצטלבים, אבל אני לא מגיב להמונים. שמלה שחורה או לבנה וצלב, לעתים, אבל בדר"כ בלי תחתונים.
תמהתני מה אתה עושה בימים זוגיים, או שמא ב"זוגיים" כוונתך למשחקים שאתם עושים שם במנזר בחדרי חדרים אחרי שאתם הופכים את הפסל של הצלוב עם הפנים אל הקיר? אגב, גברים עם תחתונים בלויות וזרי קוצים מה זה עושים לי את זה. גם לך, נאבו?
ג'נדריאלי מיי אס. הרי זה אוקסימורון: אם אומר שדיון על מטבחים הוא ג'נדריאלי, נמצאתי יורה לעצמי בואגינה (הימנית, נבוקוף, הימנית). כי שיוך אוטומטי של אשה למטבח ומטבח לאשה NISM? מצד שני, זה מה שמרמז הנץ הקדוש... נראה אותך יוצאת מזה, בוגו אהובתי.
לי גם הציעו פעם להחליף את המטבח, עד היום אני תוהה איך הכיריים מתקשרים עם האסלה מבלגיה, שלא לדבר על השליכט...שאני לתומי חשבתי שזה משהו שקשור בעישון של הקבלן, וחוצמזה, אחרי על איזה חגים את מדברת, מינימום אולימפיאדת לונדון.