לו הייתי רוטשילד

לו הייתי רוטשילד

השבוע החלטנו א' ואני (יותר נכון אני החלטתי וא' רק הנהן בראשו להסכמה) שהגיע הזמן להחליף את המטבח שלנו. ואם כבר מחליפים מטבח אמרתי לא' אנחנו צריכים להחליף את החלון במטבח. מה, ואם אני מחליפה מטבח וחלון, אני לא אחליף את המקרר? ואם אני מחליפה את המטבח, את החלון ואת המקרר, אני לא אחליף את פינת האכול שלנו? "ברור" אמר א' ויכולתי לראות את גלגלי השיניים נעים במוחו כשהוא מתחיל לחשב חישובים ולתהות לעצמו אם לא יהיה זול יותר להתגרש ממני. "תשכח מזה" אמרתי בנימת ניצחון. "אם אנחנו נפרדים החתול נשאר אצלי". זה שבר אותו. הגירושין ירדו מהפרק. לקחתי את עצמי, א' לקח את עצמו ושנינו לקחנו את כרטיסי האשראי שלנו. "אין טעם להתפרס יותר מידי הצעתי, ניסע ישר למתחם דן דיזיין שם נוכל למצוא את הכל". א' הסכים איתי. וכי הייתה לו ברירה? הגענו והסתובבנו בין אולמות התצוגה. דברים יפים יש למניאקים שם יפים מאוד. גורמים לך לרצות לזרוק את כל מה שיש לך בבית ולהחליף לחדש. חוץ מילדים מוכנים אני חושבת שאפשר למצוא את הכל שם וזה אפילו יפה יותר מאיקיאה. רק קצת יותר יקר. עברנו בכמה אולמות תצוגה (שולחן מרובע לפינת אוכל 23,800 ש"ח) ואחת מחנויות המטבחים משכה את תשומת ליבנו. נכנסו והתבייתנו על מטבח מסויים. המוכר, מניאק עם עניבה היה מאוד אדיב. מאוד. באמת. א' הפגין בקיאות מרשימה בידע שלו על צירים מסוגים שונים (בלום זה הכי אחי) והתלהב במיוחד מדלת ארון נשלפת על צירים שעליה מותקנות סלסילות נירוסטה. זו לא היתה דלת פשוטה, המתקן שבתוכה גרם לתזוזת מסילה חבויה נוספת שעליה (הפתעה) הותקנו סלסילות נירוסטה נוספות. "חייבים כזה דבר פסק א'", שמאז ומתמיד אהב גאדג'טים. "חייבים". "אני יכולה לחיות גם בלי זה" אמרתי לא', "עושה רושם שכל תוספת מעבר לדברים ההכרכיים כרוכה בעלות לא מבוטלת וחוצמה סלסילות נירוסטה לא עושות לי את זה יותר". א' המשיך להתעקש שהוא לא יכול לחיות בלי הסלסילות האלו ואני החלטתי לוותר. מה אכפת לך חשבתי לעצמי. תני לו את הסלסילות שלו וזהו. מקסימום תקני לעצמך עוד כמה בקבוקים ותעמידי אותם בתובן כדי שהן יראו שימושיות. מיהרתי להסכים עם עצמי וביקשתי מאיש המכירות לדעת מה העלות של הארון עם הסלסילות. "18,000" ש"ח אמר המניאק המעונב. "רק ליחידה הספציפית הזו". א', שהמחיר צינן במהירות את ההתלהבות שלו הציע שנצא מהחנות אל אחד מבתי הקפה הפזורים בקניון ונשב קצת. ידעתי שהוא מנסה להרוויח זמן. וזמן הרי שווה כסף. במיוחד כששעת הסגירה של החנויות מתקרבת. סיימנו את הקפה והמשכנו לשוטט במתחם. לא קניתי מטבח. עוד לא. אולי מחר. אז תגידו, יש למישו מכם 80,000-90,000 ש"ח להלוות לי? אני אחזיר אחרי החגים. מבטיחה.

קפת

New member
המטבח שתקני ורוד או מנומר?

אני לא חושבת שצריכה להיות לכם בעיה להשיג את הכסף. אתם שניכם אנשים צעירים ובריאים (מי יותר, מי פחות. אני בטוחה שהיו לא' שנים מאושרות וחסונות יותר, לפני שהוא ניתקל בך בסמטה אפילה): הכליות שלכם שוות בסביבות 7000 דולר כל אחת. בהנחה שכל 4 הכליות שלכם עדיין ברשותכם, אתם מחזיקים בהון פוטנציאלי של 28 אלף דולר, לא כולל מע"מ ושכר טירחת עורך דין. למעשה, אתם לא צריכים בכלל עורך דין, כי, כידוע, מכירת כליות בפרט ואברים בכלל אינה חוקית במדינת ישראל, ומטבע הדברים זו גם עסקה שלא ניתן לבטל לאחר ביצועה. ב 28 אלף דולר אתם קונים אחלה מטבח, עם מסילות נירוסטה ומנקה קנייתי בילט אין. ועוד ישאר לכם כסף לאול אינקלוסיב בתורכיה, שגם אותו לא תצטרכו, כי סביר להניח ששם תתנהל המכירה והקצירה של הכליות שלכם. אה, ובשירשור הארוך והמשעמם של פטר חמור עשית טעות חמורה: נץ666 זה לא עין הנץ. בחיי. אז אולי תסעו לירדן, במקום?

אני אקנה מטבח מעץ אפריקאי

עם קיאנו ריבס בילט אין. לי יש סטנדרטים מותק. אגב, את הכליות כבר מכרנו. כלומר את של א', איך את חושבת שקנינו ג'יפ? ירדן כבר בלו"ז, עם דיונות ופטרה אינקלודד. אה, והפעם יהיו גם מקלחות. אם אני לא חוזרת תוציאי את הניק שלי למכירה פומבית. רק תבטיחי לי שבכסף שתקבלי תשתמשי למטרה טובה כמו רכישת סמים לילדים בגיל 12, או שתתרמי אותו לאחת מכתות השטן. תבטיחי. ועוד אה, תתביישי לך. עצם העובדה שאת חושבת שעשיתי טעות חמורה מעידה עליך שאת לא מרוכזת. עין הנץ (כפרה עליו הקדוש), שאל אותי לפני כמה שירשורים אם קראתי את "זאבי הקאלה" שהוא הספר החמישי בסידרה של סטיבן קינג "המגדל האפל", אז עדכני אותו. ונץ 666 הוא אחשלי בכלל. מזל שאני קוראת את ההודעות שלך לפעמים, אחותי.

עדכנתי אותו שמה, ולא עדכני

לויודעת מה יש לאתר הזה עם הת'. הוא כל הזמן אוכל לי או_ם.

קפת

New member
עמאן, יש לנו בעיה

כי נץ666 הוא הבן של נאבוקוב, שקורא לי אמא. כלומר, נץ666 הוא נכדי, ואם את אחותו, וגם אחותי... אז מי הנהג? נהיה פה משפחתי ודביק, כמו ליל סדר בבית תמחוי. אתם בורגנים שבא לי להקיא, אבל רק בתנאי שעשיתם רמונט בשירותים. לא מקיאה בשירותים שהותקנו לפני שנת 86'. ג'יפ, מטבח חדש, ומה יהיה הפרוייקט הבא שלך: הום סינימה עם מסך פלזמה או טיול שורשים באמסטרדם?

נץ666

New member
אני חושב שאנחנו מייצגים במלאות

את המיפוי הארכיטקטוני גם האינפראסטרוטוראלי וגם הסטרוקטוראלי של האיד האנושי.

השתגעת? מה פתאום מסך פלזמה

רק LCD. הם גדולים יותר והרזולוציה שלהם גבוהה יותר. אה, ואני לא נותנת לאף הולנדי מסומם לטפל לי בשורשים של השיער.

וואלה

שכחתי.

קפת

New member
גמני שכחתי

כמה היה פה שמייח פעם. והיתה נינטייב, השם יקום דמה. אני מכריזה פרס של 80 אלף שקל (בתלושים לרכישת מטבח באיקאה + פומפיות אליפטיות בשלל צבעים + ציפיות מאוד מפותחות + חזיות לצפיות מפותחות + סט מנורות בצורת דולפין) למי שיביא לי את ראש של הנינטייב על מגש של כסף, עם חמוצים, חומוס וצ'יפסלט.

כמה קיבלת בבוטניקה, אודי?

יש ורוד פוקסיה ויש ורוד בוגונביליה ויש הזמן הורוד. יכוליות שפטר מבין בזה.

ברור

בכל תחום, יהיה איזוטרי ככל שיהיה, תמיד החשוד המידי בהבנת משהו זה אני. אכן, קשה להיות יודע כל. בכלל, קשה להיות אני. לא הכל נוצץ ונפלא כמו שנראה לכם מלמטה. בעצם, על מי אני עובד? זה כן.

אני מוכן להציע

אלפיים דולר בשביל אונה מהכבד של אודי ואיזו חתיכת טחול. היא יכולה לראות בזה את תרומתי הצנועה להכנת ארוחות הערב שלה. אני מת על מעורב ירושלמי.

נץ666

New member
סוף סוף נושא מעניין, כמו שצריך

ולא התעסקות קטטונית על גבול האוננות האדולצנטית הטיפוסית להרהוריו חסרי הכיוון של איש הפ"ח, שלא ראויים לאדם-פילוסוף ו/או לאלוהות מודרנית וניאומודרנית מסוגו. ----------------------------- אז ככה מאוד מפתיע אותי אודי יקירתי ש-א' בכלל יכול לומר לך משהו ו/או לקבוע איזו עמדה באיזה ענין. מניסיוני הארוך מאוד אתכן, כל מה שנעשה ייגמר בסוף בכך שנעשה את מה שאתן רוצות. מה קפץ עלייך ענין המטבח פתאום? מה את מתכוננת לבשל לנכדים/לנינים - עברת קורס בישול גורמה מיוחד במינו, שאת צריכה משטחי עבודה חדשים? ו-א' - ראית איזה ממזר הוא? אני צריך ללמוד ממנו את הטכניקות האלה, של איך לגרום לכן לנטוש את תוכניותיכן הנלוזות לבזבז את כספי הזיעה והדם שאנחנו מגירים מאתנו מדי יום. דווקא בחר בארון הכי יקר, דווקא הצליח לשכנע אותך ודווקא המחיר, שהוא ראה בצד עוד לפני שאת לא ראית הקפיא אותך על המקום. תקני לו זר פרחים בשמי ל-א' שלך. [מה זה שם שלו מתחיל כמו שם שלי בחיים??] נ.ב. קפת את יודעת אני מעריץ עיוור לגמרי של אודי, מה שהיא טגיד עליי אני מקבל מייד באהבה ובהכנעה.

גם טוסט זו ארוחה חמה

והכנתו דורשת משטח עבודה גדול. אז זהו, שההוצאה המיותרת של מטבח חדש היתה נחסכת לו א' (לשאלתך, כן. מתחיל ב-א')היה עירני יותר. יום בהיר אחד, בלי שום סיבה נראית לעין (ולא שלא בדקנו. נהפוכו. לא בדקנו) גילינו רטיבות בארון שמתחת לכיור. א' ואני הסכמנו בינינו שמוטב שנתעלם ממנה. התעלמנו.

קפת

New member
אה, הבנתי

מטבחים זה אישיו ג'נדריאלי. חכו שבוגו תבוא להתלונן שכל דבר פה הופך לג'ינדורי שכל!

קפת

New member
מה קורה שם עם הטתים, נצכפרות...

אני חושדת שמדובר בסוג מסוים של מחאה כנגד משרדי ממשלה מסויימים, אבל זו רק השערה. אפשר הזבר?

למעלה