לורן היל

yanivtr

New member
לורן היל

לפני כמה ימים ראיתי את התוכנית אנפלאגד (Unpluged ) באמ.טי.וי עם לורן היל, וזה היה פשוט מהמם! אין מילים לתאר. השירים היו פשוט מהממים! והיא שרה ובאמצע השיר היא מתחילה לבכות, והיא ממשיכה לשיר, וממש יורד לה דמעות!. זה היה כל כך מרגש! אבל היה משוה שלא הבנתי- בדר"כ באנפלגד לוקחים הזמר שר את השירים שלו כביכול רק עם גיטרה. אבל היא שרה שירים חדשים לגמריי! מה, הלחינו שירים חדשים במיוחד בשביל התוכנית ד"א אריה, אני ממליץ לך לקנות את הדיסק של התוכנית(יצא לזה דיסק) בכל מקרה זה היה מהמם אם אתם רוצים דוגמא תורידו את השיר הזה (ד"א הקול שלה לא נשמע בשיא מכיוון שזה לא הוקלט באולפן, והיא בכתה בחלק מהשירים) השיר- (auryn hill mtv unplugged - I Find it Hard to Say (Rebel

yanivtr

New member
תיקון

השם של השיר- (Lauryn hill mtv unplugged - I Find it Hard to Say (Rebel

i love gina

New member
יניב מאמי , אני 365 צעדים לפניך....

המופע היה לפני כשנה, ואת הדיסק הספקתי לקנות במהירות.... (דאבל דיסק יותר נכון...) בקשר לשאלתך... היא הלחינה וכתבה את כולם, כולם בלי יוצא מהכלל, והיא חשבה לגשת לאולפן, אבל בסוף התחרטה, ואמרה שהיא רוצה להופיע איתם בלבד. (יצא דיסק של ההופעה, זה כן, אבל דיסק רשמי, אתה יודע, כמו הראשון, לא.) ואכן, השיר שבו היא מתחילה לבכות מאד מרגש.... ואגב- בקשר לקול, היא אומרת גם סליחה שהיא קצת צרודה, כי היא לא כ"כ הרגישה טוב או משהו כזה, אבל היא עדיין נשמעת טוב!

i love gina

New member
אה ד"א- עוד דיסק הופעה חבל"ז.

של הזמרת ג'יל סקוט. מכירים אותה? בכל מקרה, יש לה דיסק הופעה, ויחד עם זה דיסק עם עוד 7-8 שירים חדשים. בכל מקרה, הופעת ג'אז נהדרת.... חולהעל הזמרת הזאת.... רק מתי היא תוציא כבר אלבום חדש????

yanivtr

New member
לא אמרתי שהקול לא נשמע טוב

כי הוא נשמע מדהים! ולחשוב שזה בכלל לא היה באולפן רק אמרי שיש חלקים שהיא קצת מזייפת וזה בגלל שהיא בוכה ולי יצא לראות את ההופעה רק לפני שבוע
ד"א זה שתי דיסקים נכון? יש את זה בארץ?

i love gina

New member
כן, יש בארץ... זה הגיע די מהר

להפתעתי, בהתחשב בעובדה שזה אנפלגד דיסק.... בכל מקרה, כן, אני זוכר שזה עלה בערך 100 שקל, ובקופסא יש שתי דיסקים... הראשון בן שעה, והשני בן 40 דקות..... (חפש בטאוור, שם מצאתי....)

i love gina

New member
תגיד, אתה נהנה לאכול חרא כל הודעה

שנייה, או שזו פשוט דרך התבטאות?

למעלה