לורן אמברוז

Tidal

New member
לורן אמברוז

וול, כרגע גיליתי שהיא גם זמרת אופרה, ופסנתרנית. אני מתחילה להרגיש מאוד מאוד קטנה. חיפשתי,אלוהים, כמה שחיפשתי אבל אני לא מוצאת שום קובץ שבו היא שרה. אני יודעת אומנם שהיא שרה באחד מהפרקים האמצעים של עונה 5, אבל יש לי בעיה להוריד עכשיו (אופס?) אז מה, למישהו יש משהו שלה? אני אתן הכל בשביל לשמוע אותה.

ronre

New member
לורן אמברוז היפהיפיה

נכון, היא באמת שרה באחד הפרקים של עונה 5, ולדעתי, היא שרה יפה מאוד. כמובן, שבתור שחקנית היא הרבה יותר טובה. גם אני חיפשתי קבצי מוסיקה שלה, אבל לא מצאתי. הייתי מאוד שמח למצוא דברים שלה.

ronre

New member
לא,

את ברנדה משחקת רייצ'ל גריפיתס המלכה. לורן אמברוז היא קלייר. הבת הצעירה והג'ינג'ית.

רינת4

New member
לורן אמברואז

הנה קישור לדף שלה ממש כאן במאמרי הפורום, והנה קישור לדף של ניתוח הדמות שלה, קלייר.

עדיישן

New member
ראיתי את כל הפרקים אז ידוע לי ש

היא ג'ינג'ית...חחח..:) תודה בכל אופן. לא ידעתי שהיא גם זמרת. אגב,היא טיפה מוכרת לי - היא שיחקה בעוד משהו מוכר? היא פשוט מעולה!!!הסצינות איתה הן הכי טובות.(לדעתי כמובן)

רינת4

New member
אה, אוקי...אני לפעמים קצת ../images/Emo163.gif../images/Emo3.gif

אולי יצא לך לראות אותה ב"in and out" - סרט עם קלווין קליין (שהוא משחק מורה הומו או משהו כזה), או אולי ב"להציל את גרייס" או בסרט שפעם שודר פה בערוץ הסרטים , רק אין לי מושג מה שמו ועל מה הוא היה. ובקשר לספוילרים:את מוזמנת להשתתף בדיונים על פרקי עונה 4, אין בשרשורים האלה ספוילרים וחוץ מזה - את פשוט לא חייבת לקרוא את ההודעות המספיילרות...

foxy22

New member
לורן משחקת גם בעוד סרטים

אני נדלקתי עליה טוטאלית לקראת העונה השלישית, היא ממש שובה אותי. והתחלתי להוריד סרטים איתה:) סתם באקראי לפי IMDB וראיתי את Can't Hardly Wait, ואת Psycho Beach Party שהוא סרט חביב למדי סבנטיזי משו ומשעשע. אגב ראיתי לפני כמה שבועות סרט מקסים וחביב (Lemony Snicket) שמשחקת בו הבחורה הזאת שדומה ללורן שתי טיפות מיים ממש!

foxy22

New member
../images/Emo6.gif וחשבתי שלורן אחת היא מדהימה

עכשיו יש לי שתיים כאלה! תחי לורן (ואמילי) שאגב קטנה ממנה בעשר שנים! ותנסי להוריד את הסרט הזה, הוא ממש חמוד

ronre

New member
נכון, היא מעולה. בכלל, הבנות שם

ממש שולטות, לדעתי.

למעלה