לורם לא בונה בלוד?

לורם לא בונה בלוד?

ערב טוב חברים : הערב הסתובבתי לי קצת ברשת ואופס אני נתקל באתר של MSN תחות הכותרת המבצעים הכי חמים בשוק הנדלן החלטתי לעשות קצת סקר לגבי דירות באזור עד כאן הכל טוב ויפה עד לרגע שנתקלתי בלחצן קישור בן שמן-גני יער לחיצה ואני בפנים פרויקט גני יער בבן שמן? גני יער בגוש דן ? ממתי לוד בגוש דן ? חבר'ה אנחנו לא בשפלה ? . אני כבר לא יודע איפה אני גר !!! בקיצור רבותי לורם מסתירה מהלקוחות שלה שגני יער זה בלוד ולמה בדיוק כי לורם יודעת משהו על לוד שאולי אנחנו לא יודעים? אז לכם שם במשרדים הירוקים בלורם לידעתכם קהילת לוד רמלה בתפוז תעשה הכל בדרכים החוקיות לשינוי הפירסום הפוגע והשיקרי שלכם גני יער זה בלוד ולא בגוש דן ובטח שלא בבן שמן אבל הכסף זה שמדבר !! לכם חברי פורום יקרים תצטרפו למחאה לשינוי הפירסום של לורם כי לורם אולי לו פוגעת בתדמית שלנו אך בהחלט לא תורמת לנו . גיא מנשרוב מנהל הפורום

fireloc

New member
גיא אחי אני מסכים איתך

לורם מסתירה את לוד בפירסום באמת מוזר למה ? לורם תתבישו לכם.

ישר כח אדון מנהל

אבל אני לא מבין מה חדש לך בזה, הרי ככה פירסמו את כל הפרוייקטים החדשים גם בלוד וגם ברמלה (גני אביב, 5 דק' מת"א, זוכר ?), זה ברור שבחברה מעוניינת למכור כמה שיותר וברגע שהם ירשמו לוד הם מחוקים, במקום שקברניטי העיר יעשו את העבודה הזאת וירימו את מצב העיר דרך הפרוייקטים האלה, הם נשארים אדישים ודבוקים לכסא (יכול להיות שיש להם אינטרס שלא ידוע לנו ??? או שידוע לנו), בכל אופן טוב לדעת שיש עוד אחד שאכפת לו- כל הכבוד מנהל !!!

lj101

New member
"בוקר טוב אליהו" גם ברמלה

חברת חייל השקעות יצאה בפרסום בסגנון "לגור בכפר ולהרגיש בעיר", ובשפלות רוח אותה חברה גם "העלימה" בטעות שכונה שלמה שנמצאת בקרבת מקום. מי שהשתכנע לקנות באותה השכונה ברח ממנה תוך שנה וחצי ובהפסד. האינטרס היחידי שלהם הוא למכור, הבעיה היא שרמלוד ידידי או כפי שאמר לי אחד השכנים עדיף לי לקנות דירה יד עשירית בנס-ציונה מאשר ברמלוד. אז אתם מבינים החברות האלה הן בסה"כ חברות כלכליות שמטרתן למכור, תפקיד נבחרינו הוא הוא להעלות ת'כבוד האבוד של רמלוד וגם את האיכות חיים.

למעלה