לורי

Xboy123

New member
לורי

היום(בעצם אתמול) הלכתי לחנות החיות הכי קרובה בעיר, 20 דקות הליכה ברגל. אני נוהג לבוא כל שבוע, לבקר את התוכים שלו(של הבעלים) ולקנות דברים לתוכים שלי(בעיקר אוכל). היום הלכתי וראיתי שהביאו לורי חדש לחנות. זהו לורי בגודל בינוני, כזה יפה עם גוף שצבעו בעיקר אדום, עם קצת כחול נראה לי. על ראשו פס רחב בצבע שחור.(תאמינו לי בתיאורים אני גרוע). הוא היה מה זה מתוק. הרמתי אותו והוא מאוד חיבב אותי. רק כל הזמן הוא נשך כל מה שמסביבתו. ולא, זה לא מפחד כלשהו, נראה כאילו הוא רעב או רוצה לשחק. ומזל שהנשיכות לא כל כך כאבו. אח"כ הוא עלה על הכתף שלי אבל אמרו לי שלא כדאי ככה כדי שלא יחרבן עליי(הצואה שלו נוזלית). ומשום מה אומרים עליו שהוא קשקשן. למה קוראים לו כך? איזה לורי זה?(גם ללורים יש סוגים לא?). אומרים גם שהוא מאוד אוהב תכשיטים. ואומרים שהוא יקר. מה הוא אוכל? אההה, ושכחתי להגיד, הוא בכלל, אבלל בכלל ובמיוחד במינו, לא אוהב שמלטפים אותו!!! בכלל!!! ניסיתי להתחכם וללטף אותו ע"י כל מיני טריקים שובבים, אבל הוא מייד נכנס ללחץ כשניסיתי ללטף אותו. אפילו לא על הראש. תגיבו על ההודעה בבקשה!

Xboy123

New member
הנה תמונות של הלורי שראיתי.

סוגו באנגלית נקרא: Yellow-Bib

יחסית הם די כן

הם לורים ממש חמודים. הבעיה איתם היא שהם אוכלים צוף נוזלי (אתה גר ביפו, נכון?, יש בשדרות ירושלים חנות חיות, לזאת אתה מתכוון?, כי התוכים חיים בתנאים גרועים והלורים מקבלים לאכול גרעינים והם לא יכולים לעכל את זה והם בסוף מתים מחנק). אתב בטוח שלא ראית את הלורי הזה?

Xboy123

New member
יווואווו איך אתה מכיר את המקום?

כן זה החנות משדרות ירושליים קוראים לו "דגי נוי שי" אבל אין שם רק דגים אלא גם תוכים וכל מיני.. הלורי אצלו ממש חדש ולא נראה לי שהמוכר יאכיל אותו צוף. הם באמת אוכלים רק צוף? איך הם חיים רק על זה? נשבע לך ששיחקתי עם הלורי הזה...

כי אני טייל בחנויות תוכים

כשאני הייתי שם הכל היה מזוהם והקאקדויים צהובי הציצית היו מלוכלכים (בל מאוד חמודים) שלא נדבר על הארות.... לורים אוכלים צוף בעיקר ובשבי בגלל שקשה לספק להם צוף הם אוכלים דייסות שקונים בחנויות חיות, פירות, ירקות (אבל רק כמה מסוימים ואף פעם לא אבוקדו), אם אתה רוצה יש לי כתבה מעולה עליהם (בעברית) שאני אעלה לפורום ויש גם מתכון לדייסה שלהם בפורום בקטגורית מאמרים. הרבה מגדלים מאכילים אותם גם ביוגורט ועוד כל מיני דברים רכים. פירוט בהמשך (אם תרצה כי זה הרבה עבודה).

Xboy123

New member
אתה באמת צודק בקשר לחנות...

הכל מזוהם ומלוכלך שם. הקאקאדואים נכון, הם מלוכלכים אבל אני תמיד משחק עם הנקבה כשאני מבקר בחנות, כי הזכר לא כל כך מאולף למגע עם בני אדם. בגלל זה אני גם לא קונה מאצלו תוכים, כי כולם אצלו חולים ולא טובים... אני קונה מחנות בבת ים שקוראים לה "הספארי של ברי".

גם על החנות הזאת לא שמעתי טובות...

אני קונה רק ממגדלים ומחנויות שהבעלים הוא מגדל טוב שאני מכיר אני קונה ציוד. גם עושים לי שם 30% הנחה. וגם אני קונה מחוות.

Xboy123

New member
אתה מדבר כמו ילד בכיתה ט' ויותר

אי אפשר לחשוב עלייך שאתה בכיתה ה'... פשוט קשה...

אני בכתת מחוננים! ../images/Emo13.gif

ואם אתה לא מאמין לי זה לא ממש אכפת לי... אתה יכול לשאול את אלה שדיברתי איתם בטלפון מהפורום...

Xboy123

New member
אוקיי אני מאמין לך!

אתה בכיתת מחוננים או בבית ספר למחוננים? במה אתה מחונן? באילו מקצועות?

למעלה