לורי אנדרסון - לו ריד

orensieg

New member
לורי אנדרסון - לו ריד

טוב אחרי שניסיתי לתפוס את דודו, אכתוב את העדכון פה :) קודם כל, היה ממש מגניב, ואנחנו ממש מעריכים את זה ששלחתם אותנו. המסיבת עיתונאים ערכה כ-45 דק'. לורי הייתה מקסימה, לו היה סגרירי. אתמול בלילה פלוס הגיע באוטובוס אליי מירושלים ועשינו מחקר, מה שמרבית העיתונאים האחרים לא עשו. נשאלו שאלות צפויות לרוב ע"י הכתבים האחרים במסיבת העיתונאים, או סתם שאלות שטחיות. רדיו הר הצופים על המפה הצלחתי לעצבן את לו ריד במקצת, שלא ציפה לשאלות, עם שאלה ששאלתי את לורי אנדרסון על ההשפה של לו על כתיבת השירים שלה. מומה + גלובס + ידיעות אחרונות השתמשו בה. לפלוס יש כמה תמונות קטנות שיעלה לפה מחר, אני חושב. תודה דודו, זו הייתה טעימה ראשונה למסיבת עיתונאים שמשאירה טעם של עוד :) -זיגל

גם אני גם אני!

הנה. מעניין שלמרות שהעורכת שלי צינזרה את המקומות שבהם רמזתי (רמז די עבה) שלו ריד היה נראה זקן ואומלל (ישבתי שתי שורות מאחוריו, ולדעתי הוא ישן רוב הערב), ושהקהל הישראלי לא יודע להעריך את הגאונות של אנדרסון, וחושב שהיא רק אישתו של לו ריד, אני עדיין מקבלת טוקבקים נזעמים.... למי שמעוניין בחוות דעתי הלא ערוכה והלא מצונזרת על ההופעה אתמול - הקהל הישראלי פשוט לא ראוי ללורי אנדרסון. בחלקים הכי מרגשים של המופע הם פיהקו, אבל תנו להם ביצוע חיוור אחד לשיר של הוולווט אנדרגראונד והם יוצאים מגדרם. המקום שבו זה הכי בלט היה בדוכן הדיסקים בכניסה, שמכר בעיקר וולווט אנדרגראונד ולו ריד, עם עותקים ספורים של Big Science (שיצא לפני יותר מ-25 שנה. מאז לורי הוציאה עוד מלא אלבומים מוצלחים). תודה באמת....

davecom

New member
בשמחה

ותודה על העדכון. אם סליפנוט בכל זאת יגיעו בסוף, נשלח אתכם גם.

למעלה