לורזודיס

maychuk22

New member
לורזודיס

אני בת 18 עוד חודש מתגייסת סובלת כבר חודשיים וחצי מכאבי צוואר,הייתי לפני כמה ימים אצל האורטופד,הוא שלח אותי לצילום רנטגן ומסתבר שיש לי התכווצויות שרירים בצוואר. בנוסף לכאבי צוואר ,הראש שלי נופל אחורה וקשה לי לשלוט עליו חוץ מזה הכל תקין,אני יכולה להניע את הצוואר לכל הכיוונים,גם כלפי מטה. אז רציתי לדעת איזה טיפולים יעזרו לי במצב הזה(לורדוזיס) ... תודה מראש

ub8

New member
לורדוזה צווארית

יש יותר מטיפול אחד שיכול לעזור אבל חשוב יותר זה לדאוג ליציבה נכונה. ישנן מספר שיטות מצויינות : שיטת אלכסנדר שיטת פלדנקרייז פילאטיס חובה לחזק את שרירי הצוואר. מה מצב הגב באופן כללי ? כאבים נוספים ? שנה טובה

maychuk22

New member
היי

קודם כל אני רוצה להודות על ההחזר של התשובה לשאלתך (מה מצב הגב באופן כללי,כאבים נוספים?) לא קיימים אצלי כאבים נוספים חוץ מחולשה של הצוואר ונפילה של הראש,וזה גורם לכאב הצוואר

0 אור 0

New member
תנועה וחיזוק

מצטרפת להמלצה מעלי על עבודה אישית מודרכת, ומוסיפה המלצה גם ליוגה - הן לגבי היוגה והן לגבי פילאטיס, חשוב להתחיל מול מדריך אישי שעובד אתך באחד על אחד עם הנחיה אישית איך לבצע נכון את התנועות, והתאמה של תרגילים ספציפיים שמתאימים למצב האישי שלך. יש גם התמחות שנקראת יוגה-תרפיה אבל מורים טובים וותיקים יוכלו לעזור לך גם בלי התעודה הזו. להקלה על כאבים כמובן אפשרי ומומלץ להיעזר בעיסוי מקצועי - אבל העבודה האמיתית היא בלימוד של תנועה נכונה וחיזוק השרירים בצורה מאוזנת.

למעלה