לורההההה

לורההההה

וואוו עד עכשיו הלחי שלי רטובה מהנשיקה שלך... חחחחחחמודה...עוד יום למנאייק...(דיסקו מנאיק מגיע לשכונה) גע גע גע....מאוד מאוד ומה שיש לי לומר לך זה רק: ציף ציף, שריק שרק בול בול בול בול, ביל בל לה לה לה.... וכל מי ששמע אמר: אח, איזו חברה!!!!!!!!!! אוהבת נשמתי קחי חיבוק חזק חזקקקקקקק מקסימוששששששש

לורה..

New member
קסימוש....

מה זו הצעקה הזו :לורהההההההההההה ש`תגעת`???? אמרו לי בצ`ט: יו..מישהו צועק לך... אז קפצתי לכאן... וראיתי את ההודעה.... יו... מקסימוש.... מחר!!! מחר!!! מחר!!! מקסימוש,רק לי נראה מחר כ``כ רחוקקקקקקקקקקקקק? אוףףףףףף,,,,,שיגיע כבר! תגידי,מה ציף ציף שריק שרק...הכל בסדר? חשבתי אנחנו שרות: ברווזים ברווזים בואו הביתה לא רוצים אמרנו מגעגעות..לא? טוב,נו,זה החום בחוץ.מבינה אותך. נשמתי,מחרררררררררררר,מחררררררררררררר............ אוףףףףףף.. קסימושי.... אוהבת אותך יותר ושולחת לך חיבוק יותר חזק ממה שאת שלחת לי תראי(מממממממממממממממממ) קיבלת??????? ביי!!! לורה30

sahr12

New member
לורה כשתהיי בצ`אט...

אם תראי שם אחת בשם ויקי..אם זכרוני לא בוגד בי... מיסרי לה ד``ש חמה בשמי...

לורה..

New member
סער...

הייתי שם. לחשתי:``ויקי`` צעקתי:``ויקי`` והיא לא ענתה אז: או שזכרונך בוגד בך (ואפשר להבין זה הגיל... סתםםםםםםםםם) או שהיא פשוט נכנסה כשאני יצאתי, אם בכלל..(יכול להיות.לא?) או שהיא החליפה כינוי....(למה?) או... ש.... ו.. או.. ש..... ו...אם איכנס שוב ואראה אותה מבטיחה לך למסור לה... צ`או ביי שלך לורה30

למעלה