לורההההההה

לורההההההה

את כאן יקירתי......מתה עליך כל כך התרגשתי לקרוא את התגובות המרגשות שלך..חחחחחחח את כזאת עדינה ומקסימה..וואוו מה ניש`? מה עושה? עם הילדים? אולי תבואי קצת אליי..יאללה תעשי טיול אחותי פליזזזזזזזזזזזזזז

לורה..

New member
מקסימונת......שלי....היייי

אני כאן....כן....``הנני כאן`` ככה אמר מר גאון לא? ואני אהיה שם..ביום חמישי.... אין לו שיר למר גאון ``הנני שם`` אוףףףףףף. בכל מקרה,אחותי,אמא שמרה לי דג???? תגידי לה...ש....התגעגעתי ואני אקפוץ עם הנכדים שלה בקרוב. (`שתגעתי..) איזה באלאגן כאן עם ההודעות,שמת לב??? מה פה קורה פה?? הודעות ישנות קופצות קדימה,הודעות נעלמות... אמא`לה.... בכל מקרה אחותי,אני כאן לזמן קצרצר ביותר..אבל בערב אני בגפי,אז איכנס שוב... אוהבת אותך המון ד``ש לכל המשפוחה....(את יודעת,אבא-אמא-כוללללללם) נשיקות לורה

בטח שנשאר...

בקושי אכלתי חצי...ולא תאמיני אתמול עשיתי צעדה..וואוו איזה כייף היה...חוץ מכמה שחשבו שאני ז*** ועצרו לי. וואלה ש`תגעת היום..חחחח ואתמול בכלל אבל אמרתי לך זה מגיע לך זה השבוע שלך!!!! אז אחותי אני לא רצה להרים טלפון לאברבנל או באר יעקוב...אבל החלוק הלבן תלוי על הדלת באמבטיה..חחחחחחחח חולה עליך ואמסור ד``ש נדבר בערב מקסימוששששששששששששש }{ קחי מוואה גדולה על הדרך..עלי!!!!!

למעלה